siz olsaniz ne dusunursunuz ?

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kiz kardesimin 9 yasindaki kizi babasi ile gorusmek icin face hesabi aciyor. Ogretmenini de eklemisler. Fakat ogretmenin yazdiklari bana biraz garip geldi. Sizce de tuhaf degil mi ? Yoksa ben mi fesatim.
Bunlari 1 fotograf altina yaziyor, ve 2 gundur 20 ye yakin yorumu var bu sekilde.

Seviye bir öğretmene yakışır nitelikte değil sanki. Oldukça sulu yazılanlar ve anaokulu çocuğuna konusur gibi konustuğuna göre, bunu kendisi yazmamış olmalı. Yani bir öğretmen yazmamış olmalı.

bu islerin sakasi olmaz. ailesi devreye girsin, hocayi çözsün.

Ayrıca, her ne olursa olsun 9 yaş bir çocuğun -sosyal medyada olmasını desteklemiyorum. Oluyorsa dahi, ailesi sıkı kontrol altında tutmalı. Tutamayacağına inanıyorsa, o hesaba izin vermemeli.

Hocanın arkadaş çevresine bakıp, paylaştıkları yorumları beğenileri ona göre yapılması gereken neyse yaparsın

Sınıf arkadaşı yazdı deseniz normal gelirdi. Bu yaştaki bir insandan hele de bir öğretmenden hiç beklenilmeyecek yorumlar şaşırdım açıkçası. Uslup tavır hiç hoş değil. Ortada fesatlık bir durum yok desek bile bu tavır ve uslup gayet uyarılmayı hakediyor.

Sifirin altinda -56 bir konusma.

Dikkatli olun.

Öğretmen olduğunu söylemesen akraba falan sanacaktim bu ne yahu.

9 yaşındaki çocuğua telefon numarasını vermesi garip. normal bir sevgi değil bu kesinlikle :T:

Ben olsam yeğenimle konusurdum. Öğretmenin tavırlarında cocuğu uzen , cocuğun dikkatini ceken bir tuhaflık var mı bunu çocuğa oyun oynar gibi sorar ağzını yoklardım.

Sınıf öğretmenleri biraz cocuk gibi oluyor. Sevdiği öğrencileri cocuğu gibi de görebiliyor anca öğretmenin bazı cümleleri bana da normal gelmedi.

çocuğu öğretmeniyim diye kekleyen bi arkadaşı olabilir. ben o yaşlarda bu tip şakalar yapardım. mümkünse öğretmenle iletişime geçin. eğer oysa wtf!? deyin. ne münasebet yani

Anormal bir durum, üzerine iyi niyetli yaklaşmaya lüzum yok, dikkat edin.

Anne ve babadan daha çok latife dizelemiş maşallah. Suistimal edilecek davranışlardan kaçınmak gerek. Erken davranmalı. Öperim yeğeninin gözlerinden.

bütün yazışmaları takip edilmesi gerektiği gibi buda takip edilmeli ama ben şahsen bir şey sezinlemedim.

Ogretmen emeklilik yasina gelmis bir adam, yani arkadas ya da kekleme durumu soz konusu degil.
Kizkardesim ogretmeni biraz abartiyi seven bir tip diyor ciddiye almiyor, beni fesatlik yapmakla sucladi. Telefon numarasi vermesi, surekli yazmaya calismasi, ozur dilemesi, beni sev demesi o yasta adamin yazacagi seyler degil dedim ama ikna edemedim.

Sevgili yasemen face konusunda haklisin fakat bu cocugun durumu biraz farkli, ailevi sebeplerden dolayi babasiyla tek iletisim yeri orasi.

Waterlelie erkekse durum değişir. Bir an önce yeğeninle konuş abla ikna olmuyorsa enişteni ikna et.

Bu durum biraz mide bulandırıyor.

sanki ogretmen Degilde Sira Arkadasi yazmis Gibi. cok samimiyetsiz cok yersiz seyler.

Ogretmen emeklilik yasina gelmis bir adam, yani arkadas ya da kekleme durumu soz konusu degil.
Kizkardesim ogretmeni biraz abartiyi seven bir tip diyor ciddiye almiyor, beni fesatlik yapmakla sucladi. Telefon numarasi vermesi, surekli yazmaya calismasi, ozur dilemesi, beni sev demesi o yasta adamin yazacagi seyler degil dedim ama ikna edemedim.

Sevgili @yasemen face konusunda haklisin fakat bu cocugun durumu biraz farkli, ailevi sebeplerden dolayi babasiyla tek iletisim yeri orasi.

Evet, anlamaya çalışıyorum.

Öğretmen sadece bilgiyi veren kisi olarak algilanmamalı aslında. Aileden sonra, çocuğa olabildiğince hassas olması gereken kişidir öğretmen. Tabi, insanların hataları ya da eksikleri olacaktır elbette. Aşırı sert olan öğretmen gibi, 9 yaşındaki bir çocuğa halen bebek gibi konuşulması da olumsuzluk getirir. Bence siz aileyi iknaya çalışmaya devam edin. İkna yöntemini değiştirebilirsiniz ya da çocuğu bir şekilde nette fazla tutmamaya çalışın.

Bence anlamsiz samimi. Benim annem bir ogretmen ve ben cok fazla ogretmenin arasinda bulundum. Cocugu gibi seven bir ogretmene bile fazla bence. He suclamaya kalksaniz bir sekilde siyrilir ama ben art niyet ariyorum su an sahsen.

Geri