Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belkide çok farklı olduğun için çok farklı sevdim seni,gitmemeliydin. ”Sevdiğin şeyi seversin, seni seveni değil.” haklısın. Bazen yazdığın tek cümlede binlerce anlam arardım, seni anlamak zordu anlamama izin vermedin gittin.Yüzümün yarısını hissedemiyorum,sevmediğim insanları seviyorum sevdiğim insanlardan nefret ediyorum. Sen gittin, ve dünya tersine döndü. Yalan değil ben yalan söylemem bilirsin şimdi herkes yalan söylediğimi söylüyor onlar mı yalancı ben mi ? Yaşıyormuş gibi yapmak,çok zor. Sen gittin, herkes gitti. Sana hiç dokunmadım, bu aşk olur mu ? Beni unuttun mu.
Seninle birdaha ayni yolda yurumem! Seninle yuruyene yolda tuzaklarim var. Birdaha asla dokunmam tenine, senin teninden once DUVARLARIM VAR! Ben o duvarlara çarpa çarpa nasir tuttum. Aglaya aglaya yosun tuttum.
Bir gece habersiz gel, Merdivenler gıcırdamasın. Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın. Sabahlara kadar oturup konuşalım, Kimse duymasın. Mavi bir gökyüzümüz olsun Kanatlarımız dokunarak uçalım.. İnsanlardan buz gibi soğudum,
işte yalnız sen varsın. Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın..
Artık Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini ?.. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana! ..
Ezan sesini seviyorum. Bir dakikada olsa müzikler kapaniyor. Içilen alkol birakiliyor zina yapanlar yanyana oturuyor, yalan söyleyenler susuyor.. Bir dakikada olsa herkes insan oluyor..