-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Merhaba arkadaşlar.
Son günlerde gündemi meşgul eden konularda yaşadığımız tartışmalar vs bir dağılsın istedim.
Ben bu başlık altında siyasi görüşümüzü ve bu görüşümüzün ülkemiz için getirdiği veya getireceği olumlu yanları, hatta gerekirse olumsuz yanları vs anlatabiliriz.
Burada kendini bu şekilde ifade etmek isteyen olabilir diye düşündüm.
Burada parti ismi söylemiyoruz. Hangi partiyi destekliyorsunuz diye sormuyorum. Ülkemiz için en iyi olabileceğini düşündüğünüz siyasi görüşünüzü anlatmanızı istiyorum. Ama isterseniz dile de getirebilirsiniz.
Sorularım şunlar:
İdeolojinizi temsil eden siyasi hareket nedir?
Bu hareketi tanımlar mısınız?
Bu akımın önemli bir savunucusu var mı? Kimdir / kimlerdir?
Türkiye'de ideolojinize yakın veya tam anlamıyla bu fikrinizle örtüşen siyasi bir parti var mı?
gibi gibi.
(Konudan rahatsız olursanız silebilirim.)
Son günlerde gündemi meşgul eden konularda yaşadığımız tartışmalar vs bir dağılsın istedim.
Ben bu başlık altında siyasi görüşümüzü ve bu görüşümüzün ülkemiz için getirdiği veya getireceği olumlu yanları, hatta gerekirse olumsuz yanları vs anlatabiliriz.
Burada kendini bu şekilde ifade etmek isteyen olabilir diye düşündüm.
Burada parti ismi söylemiyoruz. Hangi partiyi destekliyorsunuz diye sormuyorum. Ülkemiz için en iyi olabileceğini düşündüğünüz siyasi görüşünüzü anlatmanızı istiyorum. Ama isterseniz dile de getirebilirsiniz.
Sorularım şunlar:
İdeolojinizi temsil eden siyasi hareket nedir?
Bu hareketi tanımlar mısınız?
Bu akımın önemli bir savunucusu var mı? Kimdir / kimlerdir?
Türkiye'de ideolojinize yakın veya tam anlamıyla bu fikrinizle örtüşen siyasi bir parti var mı?
gibi gibi.
(Konudan rahatsız olursanız silebilirim.)