Siyaset konuşurken geriliyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Artık önce konuya giriyorum. yorum yapmadan önce yorumları okuyorum. Bakıyorum yorumları görseldeki gibi tipler doldurmuş , konudan uzaklaşıyorum ve gerilmiyorum.
Screenshot_20251229_142227_TikTok.jpg

Siyaset olsa konuşuruz.
Ama yok.
Cem küçük bişi diyo. Ertesi gün oluyo. Akım diyorum alkışlıyolar, bokum diyorum yine alkışlıyolar. Olm ne dersem alkışlıyorsunuz hiç kendi fikriniz yok mu diyorum, yine alkışlıyolar.

Valla böyle distopya görmedim ama duydum.

kolay kolay bende konuşmam siyaset ..
yakın çevrem bilir zaten ben varken siyaset muhabbeti döndürülmez ..

yok be gayet eğlenceli

Siyaset konuşurken gelemiyorum. Meşhurdur benim böyle konulara gelemeyişim. Sokarım diyorum cuhapesine de ağkepesine de, neye layıksan öyle yaşarsın, bu kadar basit, boş muhabbeti bırak şu karidesi uzat adamın asabını bozma.

Ben gelemem, iki şiir söyle bilmediğim bir bilgi ver, mesela şey sor bana, 2 milyon dolar verecekler...

Hııh, bunlarla gel, çünkü olasılığı var, yapabiliriz, yani ben bu yaştan sonra elimde birayla devrim mi yapayın ülkeyi ben mi kurtarayım anasını düz yatırıp ters girmişler, ben n'apim, umrumda değil ya, beter olun.

İki sene daha içer, sonra geberir giderim, belki yarın, belki yarında da yakın.

Siyaset mi kaldı yaaa. Yaşayamamaktan dahi zevk alan bir toplumdan bahsediyorum. Sal gitsin ajdjfgjk sürünsünler, onlar için güzel canını sıkmaya değmez.

• Beğen
Tepkiler: ne
siyasetin içinden birisi olarak konusmamayi tercih ediyorum..

cem toker noktayı koymuş.
ülke gündemine, ülkenin gidişatına bakıp sinir stres sahibi olmayan mı var. akıl sağlığımızdan olacağız.

bi sürü malzeme çıkıyor
neden gerileyim

• Hımm
Tepkiler: ne
@Kürt Kedisi ni bogasim geliyor. neymiş van kedileri istanbul kedilerinden daha güzelmiş. ırkçı kedileri sevmiyorum. sibirya kürdü bi arkadaşım var. onla iyi anlaşıyoruz gerilmiyoruz mesela. onların da gözleri renkli ama falan filan yapmiyorlar bize.

Geri