Nyctophilia
Platin Üye
Absürt ya da rahatsız edici bi durum gelişmedikçe fikir belirtmeyi tercih ettiğim, donanımlı olduğum bi saha değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnsan arkasında durduğu düşüncelerden ve savunduklarından emin ise saldırgan davranışlar da sergilemez. Görüşleri kabul görmeyince karşı tarafı aşağılama çabası, kişinin kendine güvensizliği ile alakalıdır.Özellikle de seçim zamanı sakinliğini nasıl koruyabiliyorsun? Müthiş özellik
Güzel bir bir düşünce tabiki. Aynı şekilde bende saygı duymayı yeğelerim tabii ki elimden geldiğince taa ki ofansif bir şekilde gelene kadar. O zaman uğraşmayı tercih ederim. Özellikle de sosyal medyada. Çünkü kimse kimsenin görüşüne uymak zorunda değil. Saygı da bir yere kadar diye düşünüyorum.İnsan arkasında durduğu düşüncelerden ve savunduklarından emin ise saldırgan davranışlar da sergilemez. Görüşleri kabul görmeyince karşı tarafı aşağılama çabası, kişinin kendine güvensizliği ile alakalıdır.
Karşımdaki insan seviyeyi aşağıya çekiyorsa ben de doğrudan iletişimi kesiyor ve ne yaparsa yapsın bir daha muhatap olmuyorum.
Anlaşılır bir şekilde herhangi bir konuyu tartışamayan insanların ya da saldırmak sureti ile zorla kendi ile muhatap etmeye çalışan kişilerin, güvensizliklerine ilave olarak iletişim problemi de vardır. Bu insanlarla konuşma çabası ise zaman kaybıdır.
Sosyal medyadaki çoğu insan ile hiçbir konuda aynı çizgide olmayabiliriz ve kendi adıma doğrudan muhatap olmamayı seçiyorum. Sizinki de bir tercih tabii...Güzel bir bir düşünce tabiki. Aynı şekilde bende saygı duymayı yeğelerim tabii ki elimden geldiğince taa ki ofansif bir şekilde gelene kadar. O zaman uğraşmayı tercih ederim. Özellikle de sosyal medyada. Çünkü kimse kimsenin görüşüne uymak zorunda değil. Saygı da bir yere kadar diye düşünüyorum.