Siyah deri pantolon

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bu aralar şişme deri montlar ilgimi çekiyordu ama birkaç apaçide çakmasını görünce almaktan vazgeçtim.

deli gibi kasadan geçiyorum giyerken dikişleri patlatmayın pilis

Rahmetli amcamın da bir zamanlar (çocukluğumda) siyah deri pantolonu vardı. Şimdi aklıma geldi. Kombinesi de siyah bir deri mont ile yine siyah deriden böbrek kemeri ileydi. Belki çizmesi de vardı ama onu tam hatırlamıyorum. Motor kullanırken giyerdi.

Deri pantolon deyince deri tayt canlandı gözümde.
Çünkü regular fit olarak akılda canlanmıyor.

Uzun yıllar deri mağazalarında, Rusların deri alışverişi yapma sevdasına şahit olmuş birisi olarak, derinin yaydığı kokunun verdiği rahatsızlık nedeni ile tercih etmiyorum. Kaliteli de olsa o koku bir şekilde hissediliyor.

Yapay deri kıyafetleri çok yakıştırdığım kişiler de oluyor ve sonuçta fizik olarak taşıyabiliyor olmaları önemlidir.

Ay deri demişken derimodun eskiyi getir yeniyi götür gibi bi kampanyasını gördükten sonra deri şeylere alerjim başladı biraz. Ordan çanta manta ayakkabı alamıyorum misal. Çünkü başkasının montunu ayağımda giyormuşum gibi bir his geliyor tiksiniyorum

Tayt olmayanlari, boyle bol paca yuksek bel seklinde olanlari guzel bence. Popo kisminin oturmasi gerekir.. gercek deri de almayin zaten gercek deri mi kaldi.. bugun giyip aege foto aticam..

yakisana gercekten yakisio ya vucut tipi gercekten önemli.

Geri