Siyah deri pantolon

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
geçenlerde bundan giyen hafif tıknaz ve kilolu bir kız gördükten sonra fiziği güzel, mümkünse squat yapan ve fit bir vücuda sahip kızların giymesi gerektiğine karar verdiğim kıyafettir. zira aksi bir durumda kırkpınar yağlı güreşlerinde kispet giyip çayıra çıkan güreşçiler gibi oluyorsunuz.

Giymek istediğim ama iddialı olduğu için cesaret edemediğim pantolon türü Sjsjssj

Sil kanka..
chubby kiza daha cok yakisiyor. Kispet gibi goruyorsaniz yonelimde catirdamalar baslamis olmasi muhtemel

Hakiki deri ise severim..
Bir de imitasyonunu giyenler var...cok kötü bir görüntü.
Dün yaptigim chanel-fake elestiriyi buna da yapabilirim.

Giymek istediğim ama iddialı olduğu için cesaret edemediğim pantolon türü Sjsjssj
boşuna demiyoruz bunu giymek g*t ister diye. ama bahsettiğimdeki maşallah değirmen taşı gibi olduğu için çok iğreti durmuştu.

Sil kanka..
chubby kiza daha cok yakisiyor. Kispet gibi goruyorsaniz yonelimde catirdamalar baslamis olmasi muhtemel
nasıl chubby kızlara yakışıyor aga yaa. neredeyse kıza, kaz kanadı yapacaktım, bi de hafif bol giymiş ki öyk.
valla yönelimim maşallah taş gibi.

Konuyu bir erkek açınca "erkeğin giymesi fikri" çık aklımdan..

seviyorum çok. ama dar kesimini tercih etmem ben de. yine de deri pantül, bütün renkleriyle sevdiğim parçalardandır.

boşuna demiyoruz bunu giymek g*t ister diye. ama bahsettiğimdeki maşallah değirmen taşı gibi olduğu için çok iğreti durmuştu.

nasıl chubby kızlara yakışıyor aga yaa. neredeyse kıza, kaz kanadı yapacaktım, bi de hafif bol giymiş ki öyk.
valla yönelimim maşallah taş gibi.
Zevkler iste kanks asfkj

Donarsiniz kisin kislar

Yazinda yanarsiniz

Bazılarında hoş duruyor olması herkeste hoş duracak anlamına gelmiyor. Önce bi soyunma kabininde deneyin. Gülünç duruma düşmeyin.

eger bir gun siyah deri pantolon kombini yaparsam, ust kismida siyah deri bir seyden olmali. her sey dar olmali. totally spies outfit ve yuksek siyah topuklarla sokaklari terorize etmek isterdim, ama beynimin icseslerinde ''poksiyenin gizi'' kufurunu duyabildigim icin, benlik hareketler olmadigi icin, asla yapmayacagim seylerden birisi efendim. asla.

Herkese yakışmıyor bence de. Sağlam bir gizik lazım. Taşıması da lazım. Erkeklerde Barış Akarsu’da gördüm. Ona her şey yakışıyordu zaten. Mekanı cennet olsun…

sureyyaya bak.
yorumunu gördükten sonra ben

images (9) (4).jpeg

Geri