Sivilceden Kurtulmanın Yolu

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Tokmağınla çal kapıyı erkegim!

Ceviz kırıyordum hocam şuan ya, sanki beni görüyorsun :) sen nasıl istersen. Senin sözlerin benim için bir emir sevgili doktorum. Artık özel doktorum var diye sağda solda hava atacağım.

İmex olmazsa tek çare roaccutane. Ama onun da takibi falan var. Reçetesiz alınamıyor

abi onu liseli çağlarımda kullandım, dudaklarımı param parça etti yemek yiyemez olmuştum sonra kestim...... aklı olan bulaşmasın..... imex muazzamdı ama artık onda da tık yok, bana kremsi şeyler lazım..... : (((((

Sivilcem hic olmadi, ama 20 sene nohut kadar akneler ile yasamak zorunda kaldim, oyle ki hilkat garibesi muamelesi goruyordum lise de. Tabi artik intiharin esigine gelmis bir konumdayken zuhrevine gitme karari aldim, aldim almasina da doktorun yazdigi ilac icin onay gerekiyor aileden.
Adam ilacin 6 ay icinde herseyi duzelticeni soylediginde o an adam gozumde benim icin beni hacli seferlerinin savasinin oldugu ve olumun kol gezdigi bir arazide cennetine goturmek icin gelen isa gibi isikli bir sekilde gozukmustu.

Tabi dururmuyum onca sendrom ve basarisizliktan sonra kabul ettim, etmesine ettim de yan etkilerini anlatinca biraz duraksadim. Sonra dedim ki "20 sene cektim yapcak bisi yok" abi ilaci 6 ay kullanarak dunyada cehennemi yasadim adeta cunku ilac icinizdeki tum yaratiksal seyleri disari cikarip bir daha nuksetmemek uzere geciriyordu. 6. Ayın 7.ayına baglanan sabah artik yeni bir suratim olmustu ama 20 seneyi 6 ay da 1000 kere yasadim. Resmen itachi`nin genjutsusu gibiydi.
Iste o son of a bitch ilacin ismi roaccutane serefsizidir.intihar edin daha iyi

Son düzenleme:
hepsiburadada indirimde görmüştüm bunu kullanan var mı işe yarıyo mu acaba........

images

Bayanlar için sorun ama bir erkek olarak büyük şanlarımdan biri bu galiba. Kolay kolay yüzümde sivilce çıkmıyor.:biggrin::biggrin:

Geri