Sivilceden Kurtulmanın Yolu

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Sivilceden Kurtulmanın Yolu

25 Yaşındaki Kızı Sivilcelerden Kurtaran Yöntem

25 yaşındaki fantezi hikaye yazarı Mooncaller Leda Muir sivilcelerinden kurtulmasını attığı bir tweet ile kutladı.

ergenlik-sivilcelerinden-kurtulan-kizin-kullandigi-yontem-13.jpg

Tweet: Sivilceleri yenmeme üç kere alkış.

Bu tweet ile birlikte geçirdiği inanılmaz değişimi gösteren bir de fotoğraf paylaştı Leda Muir.

ergenlik-sivilcelerinden-kurtulan-kizin-kullandigi-yontem-1.jpg

Mor saçlı halinin 21, mavi saçlı halinin ise 25 yaşına ait olduğunu söyledi.

ergenlik-sivilcelerinden-kurtulan-kizin-kullandigi-yontem-2.jpg

İnsanlar bu değişime inanamadı ve sivilcelerden mustarip insanlar bunu nasıl başardığını sordu.

Leda Muir sivilcelerini nasıl yok ettiğine dair bilgileri paylaştı.

Leda Muir’in uyguladığı yöntem:

Bu sorundan mustarip olan insanlar için:

1 yıl boyunca reçeteli olarak her gün bir tane ağız yoluyla minocycline.

Yaralar için her gece Josie Maran argan yağı kullandım.

Yaralar bir yıl içerisinde kayboldu.

Şimdi ise şunları kullanıyorum:

Temizleyici: Lush Ultrabland

Tonik: Lush Çay Ağacı Suyu

Nemlendirici: Lush Gorgeous

Sivilcelerle yıllarca mücadele ettiğini söyleyen Leda Muir, bu değişimin makyaj ve edit hilesi olmadığını göstermek için bir video yayınladı.

[TWEET]1168633041217961984[/TWEET]​

Askerice kurtulabilirsiniz

climax adam gibi ilaç ismi ver ya..... imex kullanıyodum çok iyi geliyodu artık o da işe yaramıyor.....

climax adam gibi ilaç ismi ver ya..... imex kullanıyodum çok iyi geliyodu artık o da işe yaramıyor.....

İmex olmazsa tek çare roaccutane. Ama onun da takibi falan var. Reçetesiz alınamıyor

İmex olmazsa tek çare roaccutane. Ama onun da takibi falan var. Reçetesiz alınamıyor

O ilaci sanirim kisin kullanmak daha mantikli dimi. Yazin cunku gunes lekesi yapabiliyor bir de dudaklar ciddi drrecede catliyor yara oluyor diye biliyorum.

O ilaci sanirim kisin kullanmak daha mantikli dimi. Yazin cunku gunes lekesi yapabiliyor bir de dudaklar ciddi drrecede catliyor yara oluyor diye biliyorum.
Tam başlama zamanı zeytin. 6 ay kullanılıyor çünkü

Tam başlama zamanı zeytin. 6 ay kullanılıyor çünkü

Siz daha iyi bilirsiniz tabii ama sanirim genclerde daha cok ise yariyor. Atiyorum 30 yasinda biri ile 20 yasinda biri kullaninca ayni etkiyi yapmiyor gibi. Oldukca da maliyetli...

climax hocam benim ergenlikte bile hiç sivilcem olmadı. Pamuksu ve bebeksi tenim var, ben de bir sorun mu var acaba?

Siz daha iyi bilirsiniz tabii ama sanirim genclerde daha cok ise yariyor. Atiyorum 30 yasinda biri ile 20 yasinda biri kullaninca ayni etkiyi yapmiyor gibi. Oldukca da maliyetli...

Hayır hayır. 30da da kullanılır. Mesela karım 38 yaşındayken kullandı. Benim yüzümden depresyona girmişti. Kadının surati Çarşamba pazari gibi oldu. 6 ay kullandı ve sıfırlandı. Bir daha asla tekrarlamadı

Hayır hayır. 30da da kullanılır. Mesela karım 38 yaşındayken kullandı. Benim yüzümden depresyona girmişti. Kadının surati Çarşamba pazari gibi oldu. 6 ay kullandı ve sıfırlandı. Bir daha asla tekrarlamadı

Geyiklerde olsam çok güzel bir post atardım ne geçirir diye de neyse

Yanlis biliyormusum o halde. Bilgilendirme icin tesekkurler. Esinize de gecmis olsun :)

Geyiklerde olsam çok güzel bir post atardım ne geçirir diye de neyse

Hyaluronik asit tedavide kullanılır. Ve evet demek istediğin cumshot ise kulağa kötü gelebilir ama inanın faydalıdır. Bu tıbbi bişey ayıp olmamali

Vay be feveran. Menide bile şifa var kurban olduğum Allah'ım ne muhteşem yaratmış insanı.

Gerçeği istersen, testosteron seviyen düşük muhtemelen. Sesin de kalinlasmadi ise o dönem muhtemelen cukun 10 cm civarıdır. O da max

Hipokrat yemini etmiş adamsın, gerçekleri duyalım hocam. Ölçüm yaptırayım mı, performans gayet iyi görünüyor benim. 35 yaşındayım hocam. Ölçüm yaptım hocam, özelden mi yazayım. Aydınlanma yaşıyorum harikasın.

Run özelden attığın resim gerçekten senin mi? Oooww!

Benim sevgili hocam :) beğenmene sevindim. Teşekkürler efendim. Herhangi bir sorunum olunca kapını çalacağım.

Geri