Plesk
Elmas Üye
Pleske gidin bi bakın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pleske gidin bi bakın
3 tanegoruyorum surada verilmeyen penaltimiz var
Ooo iba hoş geldin. Nerelerdesin? Bu arada iyi ki şimanskiyi beğenmemişsiniz…Yine söz konusu Galatasaray olunca malum takımların taraftarları birlik olmuş..
hoş geldin iba, çok keyifliydi maç. bakıp bakıp dalga geciyorumdjhddjYine söz konusu Galatasaray olunca malum takımların taraftarları birlik olmuş..
Sadece ilk cümleni okudum yetti bana. Cevap; evet düzenledi. Hatta maçtan sonra Okan Hoca da bu konuya değindi. “O zaman bizim lehimize skandal bi karar alınmıştı, bugün de Sivasspor lehine alındı. O zaman VAR kayıtları açıklanmıştı, aynı hassasiyeti yine bekliyoruz.” dedi mesela.Sayın Erden Timur, geçen sezon oynanan Sivas maçındaki skandal ofsaytımsı kararının ardından da çıkıp hakem hataları ile ilgili basın toplantısı düzenledi mi? Bugün Bülent Uygun “ gs nin beklediği penaltı” sorusuna “hangi penaltı? Penaltımsı mı?” diye çok güzel cevabını verdi zaten. Galatasaray’ın derdi adalet değil, kollanmak. Bizi içerde de yenebilirlerdi dışarda da. Ama şuan kendi oynadıkları oyun ile Fenerbahçe’nin oynadığı oyun arasındaki dağlar kadar farkı görebiliyorlar. Plan B, federasyonu ve hakemleri etki altına almak.
Her zaman söylüyorum, Galatasaray Türk futbolunun kanseridir.