Sivasspor - Galatasaray ( 1 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Galatasaray
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sayın Erden Timur, geçen sezon oynanan Sivas maçındaki skandal ofsaytımsı kararının ardından da çıkıp hakem hataları ile ilgili basın toplantısı düzenledi mi? Bugün Bülent Uygun “ gs nin beklediği penaltı” sorusuna “hangi penaltı? Penaltımsı mı?” diye çok güzel cevabını verdi zaten. Galatasaray’ın derdi adalet değil, kollanmak. Bizi içerde de yenebilirlerdi dışarda da. Ama şuan kendi oynadıkları oyun ile Fenerbahçe’nin oynadığı oyun arasındaki dağlar kadar farkı görebiliyorlar. Plan B, federasyonu ve hakemleri etki altına almak.

Her zaman söylüyorum, Galatasaray Türk futbolunun kanseridir.

Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçında EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Dries Mertens, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Mertens’in değerlendirmeleri şu şekilde:

“Açıkçası biz Galatasaray olarak her zaman kazanmak için oynuyoruz. Burada iki puan kaybettiğimiz için yazık oldu. Aslında iyi bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarı fırsatları değerlendiremedik ve penaltıdan gol yedik.

Ligin ilk yarısına baktığımız zaman iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Geçen sene ile kıyasladığımızda geçen yıl Galatasaray tarihinde en çok puan kazanan takımıydık. Bugün maç çok kolay değildi. Saha çok iyi değildi. Uzun top oynadılar bu da bize zorluk çıkardı.”

Kaynak

bize 10 kişi defans yapıp fener maçında 3 maymunu oynayan konya'dan sonra dün de şikeden hapis yatmış kankası b*lent uygun şikeci ağabeylerine vefa borcunu ödeyerek görevini yaptı. 2010-2011 sezonu ayağa kalk büyüğün geldi.

Bizim ülkemizde de huydur bu, birkaç hafta evvel kendi takımı aleyhine konuştuğu için "satılmış köpek" ilan edilenler bugün rakibi aleyhine konuşunca "otorite" kabul ediliyor. Muhtemelen haftaya kendi takımı aleyhine konuşunca bugünün otoriteleri yine yeniden satılmış köpek noktasına gelecek.

Maç bence Süper Lig standartlarına, iki takımın eksiklerine ve saha koşullarına rağmen epey iyi bir maçtı. İki takım da bitiricilik dışında ne istedilerse yaptılar. Sivas'ın akan oyunda gol bulamaması hayatında futbol izlememiş bir insan kadar dahi futbol bilgisi olmayan Bülent Uygun'un kabahati. Rakibin iki bekinin de eli ayağı titryorken oraları kurcalamak yerine ligin en iyi stoper tandemlerinden biri olan ikiliyi sürekli uzun toplarla sınaması gerçekten komik bile olamayacak kadar facia bir tercihti. 1 puan Galatasaray için bence bu şartlarda hiç de fena olmayan bir puan. Sivas'ın Bülent Uygun'a rağmen tesadüfi 1 puan alması da onlar için büyük kazanım.

Hakem konuşacak bir durum yok. Bu ligde Zorbay Küçük gibiler maç yönettiği müddetçe hakem konuşmanın lüzumu yok zira bir şey değişmiyor. Zorbay Küçük kötü hakem dahi olamayacak kadar kötü bir seviyede. Bak Bülent Yıldırım çok kötü bir hakemdi ama Zorbay'ın Bülent Yıldırım seviyesine falan gelmek için dahi epey mesafe kat etmesi gerekiyor.

maç öncesi en kritik virajlardan birisi demiştim ki puan kaybını bekliyordum çok farklı bir 11 ve eksikler mevcuttu artık hakem felan konuşmak yersiz atamazsan atıyorlar

Davinson Sanchez gibi bir oyuncunuz var, neden oynatılmıyor mesela? Okan sakat diyor, davinson ne sakatlığı diyor.

Yaygara kopardıkları fark da 2 puan. Kapanmayacak bir ara değil. Sanırsın 5 hafta bunları oyundan düşürdüler. Sakat ayağına ülke ülke gezen topçunuzu eleştirin önce.

Sayın Erden Timur, geçen sezon oynanan Sivas maçındaki skandal ofsaytımsı kararının ardından da çıkıp hakem hataları ile ilgili basın toplantısı düzenledi mi? Bugün Bülent Uygun “ gs nin beklediği penaltı” sorusuna “hangi penaltı? Penaltımsı mı?” diye çok güzel cevabını verdi zaten. Galatasaray’ın derdi adalet değil, kollanmak. Bizi içerde de yenebilirlerdi dışarda da. Ama şuan kendi oynadıkları oyun ile Fenerbahçe’nin oynadığı oyun arasındaki dağlar kadar farkı görebiliyorlar. Plan B, federasyonu ve hakemleri etki altına almak.

Her zaman söylüyorum, Galatasaray Türk futbolunun kanseridir.
Sadece ilk cümleni okudum yetti bana. Cevap; evet düzenledi. Hatta maçtan sonra Okan Hoca da bu konuya değindi. “O zaman bizim lehimize skandal bi karar alınmıştı, bugün de Sivasspor lehine alındı. O zaman VAR kayıtları açıklanmıştı, aynı hassasiyeti yine bekliyoruz.” dedi mesela.

Takımsal bazda bakmamak lazım. Ligde bi senaryonun hayata geçirildiği aşikar. Tam olarak da amaç kaos yaratmak zaten. Bu sayede izleyici çekiliyor ekran başına. Mis gibi pembe dizi kıvamında bi lig izliyoruz. Uzun zamandır Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kafada olduğu bi lig maratonu izleyemiyorduk malum. Fenerbahçe’nin de canı yanacak hakem hatalarından daha. Beşiktaş’ı zaten Allah vurmuş federasyona lüzum yok. O yüzden hiç birbirimizi iğnelemeye, kırmaya, wow wow wow Fenerasyon agaaa, aman efendim Cincon gollaniyür gibi triplere girmeyelim. Dizimizi izleyelim finali bekleyelim. Umarım bir gün biz de eğlenceli ve sadece futbolun konuşulduğu bir lig izleyebiliriz diyelim.

sivaslı kızları da üzmeyin

Geri