Sivasspor - Galatasaray ( 1 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Galatasaray
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sert bir maç olacak, kapanmadıkları sürece kazanacağımızı düşünüyorum. puan kaybı olsa da problem olmayacaktır, anlaşılır bir deplasman.

biraz dediğim gibi olmuş. sorun yok, 1 puan hiç yoktan iyidir. bu kadar eksiğe, kötü zemine, isteksiz oyunculara rağmen kayıp olarak görmüyorum.

Yav ne başlıyor, siz 2 eksiğiniz var diye 5-6 yediğiniz maçlara mana buluyordunuz, bak sesimiz çıkmıyor, efendi efendi oturuyoruz 1-1’in üstüne .dd
Oyun oynamadan maç aldığınızı kendiniz de biliyorsunuz da ondan sesiniz çıkmıyor.
O günler kabus gibiydi ve bitti neyse ki.:)
Trabzon maçında tam kadro olacaksınız, bakalım o zaman bahaneniz ne olacak?:)

biraz kitap okuyun dizi film izleyin oyun oynayin
vir vir vir sabah aksam mac konusuyosunuz
bak ben ablama geldim yegenlerimle oynuyom dunyanin en guzel varliklari cocuklar nese kaynagi <3

erden timur yarın açıklama yapacakmış, ligi bitirtmeyiz vol.2 yükleniyor sanırım. ben maçın tamamını izleyemediğimden soruyorum, sosyal medyayı bu kadar kudurtacak ve 2. başkan'a basın toplantısı düzenletecek kadar bir hakem hatası var mıydı maçta? şu yere düşen sivaslı'nın eline çarpan topa penaltı verilmedi diye mi bu yaygara?

“Sezon sonu elimizdeki belgeleri paylaşacağız”

“bu sene de bizi şampiyon yapmayacaklar” minvalinde sözler gelir artık yavaştan : ddd

Kral geri mi döndü sklsksk

erden timur yarın açıklama yapacakmış, ligi bitirtmeyiz vol.2 yükleniyor sanırım. ben maçın tamamını izleyemediğimden soruyorum, sosyal medyayı bu kadar kudurtacak ve 2. başkan'a basın toplantısı düzenletecek kadar bir hakem hatası var mıydı maçta? şu yere düşen sivaslı'nın eline çarpan topa penaltı verilmedi diye mi bu yaygara?

el pozisyonu hakem yorumu diyebilirler ama topa temas var, istemsizce de olsa temas var, penaltı değil diyenlere de saygı duyarım demirbay’ın pozisyonu ise net penaltı. bu arada maçı tek pozisyon üzerinden okumayı doğru bulmuyorum ancak iki takım puan puana giderken, şampiyonluğa doğrudan etki edecek kararlar verilmesini de hiç kimsenin normal karşılayacağını sanmıyorum. fenerbahçe maçında verilmeyen penaltı, bu maçta verilmeyen penaltı total: 6 puan eder. buradan bakarsak yarınki açıklamanın neden yapıldığını daha anlaşılır hale gelir.
hangi takıma olursa olsun, herhangi bir yanlış kararın dönüşü olmaz, çünkü ligin boyu kısaldı.

el pozisyonu hakem yorumu diyebilirler ama topa temas var, istemsizce de olsa temas var, penaltı değil diyenlere de saygı duyarım demirbay’ın pozisyonu ise net penaltı. bu arada maçı tek pozisyon üzerinden okumayı doğru bulmuyorum ancak iki takım puan puana giderken, şampiyonluğa doğrudan etki edecek kararlar verilmesini de hiç kimsenin normal karşılayacağını sanmıyorum. fenerbahçe maçında verilmeyen penaltı, bu maçta verilmeyen penaltı total: 6 puan eder. buradan bakarsak yarınki açıklamanın neden yapıldığını daha anlaşılır hale gelir.
hangi takıma olursa olsun, herhangi bir yanlış kararın dönüşü olmaz, çünkü ligin boyu kısaldı.
yarın bi dinleyelim bakalım tam olarak nelermiş kulübün "skandal" olarak nitelendirdiği şeyler ve neden bunca zamandır hakem tartışmamak üzerine söylem geliştirmişken bu maçtan sonra bu fikirlerini değiştirmişler. ben fırsat buldukça tartışmalı pozisyonları izleyip yorumları takip ediyorum, bir çoğunda yorumcular/eski hakemler dahi ihtilafa düşüyor, yorum farkı oluyor. bu maçtaki pozisyonlar da tam olarak böyle gibi, verse verir ama vermeyince de "nasıl vermez bunu?" dedirtmiyor. camia ayırmaksızın; hakemlerin kalitesizliğini, yetersizliğini biraz fazla tetikçiliğe, eyyamcılığa, şikeciliğe yoruyoruz sanki.

ey dostlar,
ey insancıklar,
sorarım size, sorarım daha yüksek sesle
her anadolu takımını yenersek eğer
nasıl gelişir bu futbol
nasıl gelişir bu kulüpler?
ey!
galatasarayımı türk futbolunda devamlılığı yaşatabilmek adına, anadolu kulüplerine verdiği destekten ötürü kutluyorum. sadece bir kulüp değiliz.....

mübarek günde tüm dostlarımızı & düşmanlarımızı sevindirdik, bu saatten sonra allah bizimle... merak etmeyin.

Geri