Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu ara fazla mesainin dibine vurmasam, uzatılacak bir konu bu. İletişim kurmaktan, tartışmaktan bu kadar korkmayın. Konuyu sildirince arkadaşın düşüncesine ne gibi bir etkide bulunabildiniz ki? Şimdi daha saldırgan bir biçimde inançlarınızı sorgulamaya devam edecek. Forum kurallarının hatalı olduğunu hala savunuyorum ama ciddi ciddi bu arkadaşın anayasaya göre suç işlediğini düşünen var mı? İki kelime tartışmaya vakit ayırmayan insanların, adliye kapısını aşındıracağı fikri bana samimiyetsiz geliyor. Ama madem iddianız o yönde, arkadaşın açacağı sonraki sakıncalı başlık hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum iddia sahiplerini.
Eksen o saydığın maddelerden ceza uygulanmaya baslanirsa etrafta selamlasacak adam bulamayacaginin
Ve o maddelerin virt forumunun cırt başlığında ki tırt paylasiminda eksen kızıp kasaturayi eline aldı diye uygulanmayacaginin farkındasın dimi
Denemesi zor değil .. Halkın dini değerlerine alanen saldıran bir yazı paylaşın sonra bimere gönderelim bakalım neler oluyor ..
Bu forumda dini konuların tartışılması noktasında en açık fikirli dindar sayılabilecek insanlardan biri benim ama benim bile bir sınırım var ..
Karşımda ki sürekli olarak ve kötü niyetle bunu yapıyorsa artık dur denmeli ki zaten yönetim de bu elemanın niyetinin farkında siz daha kimi savunuyorsunuz ?
Şahsen umursasam karşımda kinin yanlis ifadelerine karşılık doğru bilgiyi doğru kaynakla paylaşır kaynağım yoksa bilgimi aktarır yorumumla katılırım .
Şu halde küfürler hakaretler manasız tehditler alakasız yasa maddeleri paylaşımı sizin olgunlugunuza yakışmıyor . Yabani de genç ve aptal değil onun dünya görüşü başka saygı duyup iyi arkadaş olabilecek değerde bireylersiniz bence.
Forumlar ayni TV kanallari gibi tercih meselesidir.
Frekanslarin uyusmadigi bulusmalar da olabilir. Bu kadar celallenmeyin.
Ayrica kaynak mi lazim?
Prof.Dr. Ilhan Arsel Seriat ve kadin... 1987 -1991
Yazari "Anayasa Hukuku" dersleri veren bir ogretim gorevlisi.
Hatta 60 ihtilalinden sonra "Anayasa" tasarisi icin gorevlendirilen komisyondan birisi.
Kitabi okudugunuzda arkadasin actigi basliklardan cok daha agir seylerle karsilabilirsiniz.
Islam'da cok eslilikden tutun, "hulle" cilik sapkinligina. Korpe ve taze bedenler, bekaret, Peygamberin cariyeleri ile cinsi munasebetleri, bir cok ayrinti mevcut.
edinin okuyun, caniniz istiyorsa dava da edebilirsiniz.
Kitabin geliriyle de kiz ogrenciler okutulmaktadir.
onu geç açıkça ayette yazıyor paylaştığım halde inkar ediyorlar ne desen boş şimdi Kuran’da bir ayette şöyle geçiyor ahzab süresi (37) ben uydurmuyorum okudum bende şaşaırdım. ()"Hani hem Allah’ın nimet ve ihsanına, hem de senin iyiliğine nail olmuş olup da hanımını boşamaya karar vermiş olarak sana danışmaya gelmiş olan kişiye sen: “Eşini yanında tut Allah’tan kork!” demiştin. Allah’ın açığa çıkaracağı bir durumu içinde saklamıştın, çünkü insanlardan çekinmiştin. Halbuki asıl Allah’tan çekinmen gerekirdi. Neticede, Zeyd eşini boşayıp onunla ilişkisini kestikten sonra, Biz onu sana nikâhladık ki, bundan böyle evlatlıkları, eşleriyle ilişkilerini kestikleri, onları boşadıkları zaman, o kadınlarla evlenmek hususunda müminlere bir güçlük olmasın. Allah’ın emri her zaman gerçekleşir." (Ahzab Suresi, 33/37)Forumlar ayni TV kanallari gibi tercih meselesidir.
Frekanslarin uyusmadigi bulusmalar da olabilir. Bu kadar celallenmeyin.
Ayrica kaynak mi lazim?
Prof.Dr. Ilhan Arsel Seriat ve kadin... 1987 -1991
Yazari "Anayasa Hukuku" dersleri veren bir ogretim gorevlisi.
Hatta 60 ihtilalinden sonra "Anayasa" tasarisi icin gorevlendirilen komisyondan birisi.
Kitabi okudugunuzda arkadasin actigi basliklardan cok daha agir seylerle karsilabilirsiniz.
Islam'da cok eslilikden tutun, "hulle" cilik sapkinligina. Korpe ve taze bedenler, bekaret, Peygamberin cariyeleri ile cinsi munasebetleri, bir cok ayrinti mevcut.
edinin okuyun, caniniz istiyorsa dava da edebilirsiniz.
Kitabin geliriyle de kiz ogrenciler okutulmaktadir.