Sistematik Sünni moderatör tehdidi.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet konuya nasıl başlasam sürekli açtığım Sünni -dini konular hakkında şikayet alıyorum beni ebedi banlanma engelleme ile tehdit ediyorlar Sünni moderatörler güya ben iftira hakaret şeyler paylaşıyormuşum ben uydurmuyorum olanı yazıyorum kitaptan haberiniz yoksa o sizin sorununuz şimdi asıl noktaya gelelim burada Alevilere ateistlere sürekli hakaret amaçlı konular incitici derecede sözler söyleniyor konu islam oldu mu niye rahatsız oluyorlar eğer islam yerine ateistleri Alevileri hristiyanlığı diğer dinleri eleştirseydim merak ediyorum aynı tepkiyi verirlermiydi bende Sünni biriyim iyi bilirim sizleri ..

müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın. kendine gel

Sünnisin ama sünni ve islama hakaret etmeme karışamazsın mı diyorsun onu anlamadım ben :)

Konunuzu ben sildim Yabani.
Tartışılabilecek, eleştiri sınırları dahilinde olan onlarca konu varken kaynağı belli olmayan, yersiz ithamların bulunduğu bir şey paylaşırsanız uyarı almanız da olağan olur.
(Not : ateist)

Hadi oradan
Son konunu ben şikayet ettim ve yönetim geç de olsa gereğini yaptı .. Ben olsaydım seni çoktan süresiz olarak banlamıştım ..
Sünniymiş :)))))))))
Bebeler bile güler " ben sünniyim " demene ..
Sen ALLAH'ın Kuran da bahsettiği şeytanlaşmış insanlardansın ..
Aynı konunun cevabı aylarca önce bir başka konuda verilmesine rağmen derdin fitne çıkarmak olduğu için tekrar konuyu hortlatıyorsun ..
Bir de alevilerin ardına sığınıp demogoji yapma .. Son açtığın konuda Hz.Ali'ye de iftira atmışsın ..
Bu forumda esas olan iyi niyettir ama sende bunun zerresi olmadığının hemen herkes farkında ..
Derdin fikir yürütmek ya da irdelemek değil .. Amacın içinde ki şeytanı tatmin etmek ..
Ama herkes şahit olsun ben burada olduğum sürece ne peygamberimin ne kızının ne eşlerinin ne de damatlarının özel hayatlarına saldırmana müsade etmeyeceğim ..

Hadi oradan
Son konunu ben şikayet ettim ve yönetim geç de olsa gereğini yaptı .. Ben olsaydım seni çoktan süresiz olarak banlamıştım ..
Sünniymiş :)))))))))
Bebeler bile güler " ben sünniyim " demene ..
Sen ALLAH'ın Kuran da bahsettiği şeytanlaşmış insanlardansın ..
Aynı konunun cevabı aylarca önce bir başka konuda verilmesine rağmen derdin fitne çıkarmak olduğu için tekrar konuyu hortlatıyorsun ..
Bir de alevilerin ardına sığınıp demogoji yapma .. Son açtığın konuda Hz.Ali'ye de iftira atmışsın ..
Bu forumda esas olan iyi niyettir ama sende bunun zerresi olmadığının hemen herkes farkında ..
Derdin fikir yürütmek ya da irdelemek değil .. Amacın içinde ki şeytanı tatmin etmek ..
Ama herkes şahit olsun ben burada olduğum sürece ne peygamberimin ne kızının ne eşlerinin ne de damatlarının özel hayatlarına saldırmana müsade etmeyeceğim ..
Yürü git la daha okumadan gelip tartışıyorsun sırf gıcıklık olsun diye bir dahakine iyi oku sonra eleştir

Yürü git ladaha okumadan gelip tartışıyorsun sırf gıcıklık olsun diye bir dahakine iyi oku sonra eleştir

Okumadığım hiç bir konuya cevap vermem
Adamsan bu sözlerini reelde yüzüme söylersin ..
Senin saçmalıklarla dolu kuruşluk bilgilerin bana sökmez

İşlemleri bilmiyorum ama burada kimse tavır alıp bakmaz. Biz görmediysek şikayet edilir gereğini yaparız. Size yapılan uyarı tehdit değil gerçektir. Üyeleri uyarırken sonrasında banlanacağı hususunda bende bilgi düşerim.

Ayrıca Yabani üslubunuzu düzeltin üyelere karşı. Biri size bir şey söylüyorsa sizde hakaret etme hakkı bulamazsınız. Bize şikayet ederseniz gereğini yaparız.

Mesajlarınız düzeltildi EkSen Yabani

Sünni kim alevi kim ne demek onlar insan değil mi ne oluyor ben anlamadım ?

İşlemleri bilmiyorum ama burada kimse tavır alıp bakmaz. Biz görmediysek şikayet edilir gereğini yaparız. Size yapılan uyarı tehdit değil gerçektir. Üyeleri uyarırken sonrasında banlanacağı hususunda bende bilgi düşerim.

Ayrıca Yabani üslubunuzu düzeltin üyelere karşı. Biri size bir şey söylüyorsa sizde hakaret etme hakkı bulamazsınız. Bize şikayet ederseniz gereğini yaparız.

Mesajlarınız düzeltildi EkSen Yabani
konulara bakılsın sorun varsa amenna lakin şu yukarıdaki şahıs her konuya gelip
Böyle hakaret eder argo konuşur benden önce bir onu engelleyin üyelere saygısı olsun

Forumlarda hiç mi bulunmadınız acaba arkadaşlar ?

Bi konu açtıysanız birisi size hakaret ettiyse rapor edersiniz biz gerekeni yaparız. Ama rapor etmeyip veya edipte hakaretle karşılık verirseniz ikinizde aynı kefede olursunuz. Siz düzgün cevap verirseniz size de bir yaptırımımız olmaz. Onun için onu tutun edin demeyin. Siz hakaretle cevap vermezseniz karşıdaki banı hak ediyorsa banlanır rahat kalırsınız. Burada anlattığım geneldir.

konulara bakılsın sorun varsa amenna lakin şu yukarıdaki şahıs her konuya gelip
Böyle hakaret eder argo konuşur benden önce bir onu engelleyin üyelere saygısı olsun

Saygıdan bahsedene bakın :)
Açtığı iki konudan biri Müslümanlara iftiralarla dolu ..
Daha iki gün önce bana eşek diye hakaret eden bu tip bir de saygıyı ağzına sakız yapmış ..
Burada herkes kimin ne mal olduğunu biliyor eleman ..
Senin bu ucuz adab numaralarını da yemezler ..
Adam gibi konular açıp milletin değerlerine saldırmaktan vazgeç önce .. Sonra saygıdan bahsedebilirsin belki ..

Yönetim size gelince ..
Bir daha beni bu tiple aynı kefede değerlendirmeye kalkışmayın .. Bu tipcikle aynı cümle içinde anılmaktan bile utanç duyarım ..
Varsa forum kurallarına karşı bir hareketim banlayın kardeşim beni .. Hatta süresiz banlayın ki meydanı böyle fitnecilere bırakıp cesaretlendirin onları .. Ama bende bir daha bu forumda T.C.anayasasında suç sayılan ve insanların dini milli kültürel değerlerini aşağılayan konular görürsem de elimden geleni yaparım ..
Yeter yahu bu kadar da saf olunmaz ki !

Yabani olay moderatör değil. Site yönetiminin tamamı, senin açtığın konuların saçmalığında hem fikir olduğu için vakt-i zamanında Haberler kategorisine konu açmanı dahi yasakladı. Evet, o kategoriye girdiğin zaman "Yeni Konu Aç" butonunu görememen, işte bu yüzden. :)

Açıkçası burada hangi insanın, senin hangi cümlene, neden inanacaklarını kestiremiyorum.

Sunni müslüman olduğunu iddia ederken Allah'ı "Tecavüz edilerek öldürülen bir çocuğun saatlerce acıdan kıvranmasını duymayıp senin saçma sapan dualarını duyacağını sandığın varlıktır." diye tanımlıyorsun.

"Kitaptan haberiniz yok." diyorsun, kitapta geçen şeylerin neredeyse tamamını eleştiriyorsun.

İnsanların Aleviler ve Ateistler ile dalga geçtiğini söylüyorsun ama camiide sağlık için egzersiz yapan yaşlı insanları, fitnessçılara benzetiyorsun.

Bunlar bir de en hafifleri. Ama gerçekten bir şeyler değişsin diye bu konuyu açtıysan, değişime önce kendinden başlaman gerektiğinin farkına varmalısın.

Selamlar.

Yabani olay moderatör değil. Site yönetiminin tamamı, senin açtığın konuların saçmalığında hem fikir olduğu için vakt-i zamanında Haberler kategorisine konu açmanı dahi yasakladı. Evet, o kategoriye girdiğin zaman "Yeni Konu Aç" butonunu görememen, işte bu yüzden. :)

Açıkçası burada hangi insanın, senin hangi cümlene, neden inanacaklarını kestiremiyorum.

Sunni müslüman olduğunu iddia ederken Allah'ı "Tecavüz edilerek öldürülen bir çocuğun saatlerce acıdan kıvranmasını duymayıp senin saçma sapan dualarını duyacağını sandığın varlıktır." diye tanımlıyorsun.

"Kitaptan haberiniz yok." diyorsun, kitapta geçen şeylerin neredeyse tamamını eleştiriyorsun.

İnsanların Aleviler ve Ateistler ile dalga geçtiğini söylüyorsun ama camiide sağlık için egzersiz yapan yaşlı insanları, fitnessçılara benzetiyorsun.

Bunlar bir de en hafifleri. Ama gerçekten bir şeyler değişsin diye bu konuyu açtıysan, değişime önce kendinden başlaman gerektiğinin farkına varmalısın.

Selamlar.
çok güzel tespitler yanlış olan nedir benim konu açma tarzım böyle gerekirse usülüne görede açarız ben islamı kaynakları paylaşmıyorum fikirleri mi değil herşey bariz

İşi gücü tek bir amac İslamıyeti kücümsemek yaralamak suanda madur rolunü oynuyor.

Yazık Yabani'ye bak simdi üzüldüm.

Sene olmuş 2020 sünni alevi mi tartışılıyor.
Var mı hala o dinazorlardan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri