Sırtüstü yatarak uyuyan insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Reflünüz varsa sırtüstü yatmak gece sağlıksız bir uykuya sebebiyet verebilir o yüzden mümkün oldukça sağa/sola dönük yatmaya çalışıyorum.

Carsafi da kulagima kadar cekince, kefen ortunmus gibi oluyorum tobe bismillah

Peki ya oturduğu yerde uyuyanlar nerde:)

Ben her gün pozisyon değiştiriyorum. Sırf üstüde uyuduğum olmuştur.

Ben çocukken karabasan gelir sırtüstü yatanlara dediydiler.
Hiç öyle uyuyamam :(

Ben zaman zaman yatıyorum ve cidden dinlendirici geliyor. Hatta bir ara yengem görüp o nasıl uyumak öyle ceset gibi benzetmesini yapmıştı. Denir mi öyle ya tovbeee aklıma geliyor her yatisimda

Üstteki mesajı yeni okudum. Bana o yüzden mi musallat bu karabasanlar. Pazartesi gecesi en son tebelles oldu ve uyandığımda sırt üstü yatiyordum. Buna bı dikkat edicem bakalim

Sırtüstü yatmam lazım ama mümkün değil uyuyamam, gerçekten bu şekilde uyuyan var mı ya ahah. Düşününce uykum kaçıyor off.

ohoryf.gif

Vaziyet allll !!!

Sırtüstü yatmam lazım ama mümkün değil uyuyamam, gerçekten bu şekilde uyuyan var mı ya ahah. Düşününce uykum kaçıyor off.
Evet var.
Gece oyle uyudum, oyle uyandim az once.:D Ama iste surekli ruya goruyorum. Ne denli alakali bilmiyorum ama son iki yildir oyle. Eskiden sola donuk uyurdum ama simdi mumkunu yok illa sirtustu yatacam.

Horlar.
Solunumu durur.

Ben horlamiyorum climax, gayet de rahat oluyorum .p

Her türlü uyuyabilirim yastığı görmem yeterli

Daha nasıl uyuduğumu göremedim ama uyumak için aldığım duruş yan, sol tarafınızada yatmayın derler sağlık için ama ne kadar doğru bilmem

Geri