beni yenince foruma giresin geldi yemin ederim absshshavben gelmisim ne güzel gelmisim pırıltılı forum dünyasına bende adım attım shjddkffl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beni yenince foruma giresin geldi yemin ederim absshshavben gelmisim ne güzel gelmisim pırıltılı forum dünyasına bende adım attım shjddkffl
Bize de oyle anlattilar. Ama lanet girsin vazgecemiyorum. Ya sirtustu yatacam ya sol kolum basimin altinda sola donuk yatacam. Baska turlu zor yani.Ben çocukken karabasan gelir sırtüstü yatanlara dediydiler.
Hiç öyle uyuyamam![]()
kesinlikle o yüzden bende yatmam:=)Ben çocukken karabasan gelir sırtüstü yatanlara dediydiler.
Hiç öyle uyuyamam![]()
Evet var.Sırtüstü yatmam lazım ama mümkün değil uyuyamam, gerçekten bu şekilde uyuyan var mı ya ahah. Düşününce uykum kaçıyor off.
Aman yarabbi öyle nasıl nefes alacaksın sevgili @Shinigami :$Carsafi da kulagima kadar cekince, kefen ortunmus gibi oluyorum tobe bismillah