Şırnak’ta olaya herkes sus pus.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Küfürsüz veyahut argo kelime kullanmadan bir konu üzerinde fikirlerinizi beyan edemiyor musunuz? Bu şekilde davrandığınızda haklı mı oluyorsunuz veyahut savunduğunuz düşünceyi bu şekilde mi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz?

Tartışmayı ve bilgi, fikir paylaşımını bir türlü öğrenemediniz.

An itibari ile konu üzerinde gönderilen mesaj içeriklerinde forum kurallarına aykırı durum olduğu takdirde gerekli ceza-i işlem dizini uygulanacaktır.

Yurdun geri kalan kısmı çok mu bilgili ? :)
Aslında doğuyu öyle gösteriyorlar tvden öğrendikleriniz bunlar hele bi içanadolu kesimlere inin neler dönüyor neler eğitimi bilmem ama maddi gücü olanlar insanların zaafından yararlanıyorlar

Eğitimsiz dedim ve doğu olarak da ayrıca bir parantez açtım. Çocuk gelin vakaları sayısı daha çok batıda mı yoksa, biz mi yanlış biliyoruz?

@Umay hakkatten çok cahilsin bir kaç tane böyle olaylar gördün diye herkesi öyle sandın ben doğulu değilim Konyalıyım bizim aşirette ben böyle birşey görmedim sapkınlığın ırkı dini dili olmaz onu biliyoruz lakin senin kafana birşey girmiyor bir kaç sene önce Yozgat’ta yanılmıyorsam bayramda üç çocuğu tecavüz edip öldüren biri vardı ve her zamanda böyle olaylar eksik olmuyor bölgeye göre ayrım mı yapacağız evet doğuda küçük kızları ağalara zenginlere veriyorlar diğer yerler onlardan eksiği mi var senin diğer olaylardan haberin yok galiba 12,13 yaşındaki kızlar evlendiriliyor daha büyük ihtimal nenen filanda erken yaşta evlenmiştir
Yabani, ağzından köpükler saçarak sağa sola cahil diye seslenerek ancak kendi cehaletini ifade edersin. Çünkü cahil insanların ortak özelliklerinden biri de kendi acınası halinden bihaber tartışmanın en başından itibaren sağa sola cahil diye bağırmaktır. Senin tanımından sonra konuya gelelim tekrar, nereli oldugun beni ilgilendirmiyor. Benim bahsettiğim olayı gayet iyi anladın ve halâ örneği çok. Bugün bir araştırma yapılsa haklılığım gün gibi ortaya çıkar. Zira ne kadar üstü kapatılmaya çalışılsa da son 5 ay içinde yaşanmış onlarca olay bulabilirim. Benim tepkimin gerçek nedeni riyakar tutumunuz. Özellikle doğuda kadının bir kimliği yok Ne kadar çok çocuk o kadar statü. Başlığını açtıgın olay yargıya intikal etmiş bir olay. Eğer yargıdan bir sonuç çıkmazsa, gel buraya bağcıyı dövmeye çalış. Sen çok erken başlamıssın. Bu konu ile alakalı son mesajım sana.

+1

Bu sapikca olayın dogusu batısı yok. Kansız heryerde kansizdir
Cinsel istismar heryerde aynı istismar bunun dili dini ırkı yaşı yok bu tür olaylardan niye provake yorumlar yaparak tepki çekmeye çalışıyorsunuz ki ? Yapılan en iğrenç şey ve gereken ceza neyse çeker umarım.

• Beğen
Tepkiler: W
Askerlere karşı kin ve nefretin olduğu bölgeden gelen bir haber.
Suçlanan kişinin asker olması biraz kafaları bulandırmış olabilir.
Eğer bu askerin suçu sabit görülürse,
Katmerli bir şekilde kınar, bütün aşağılık sıfatlar bu asker için olur
Hele bir sis perdesi aralansın, soruşturma devam ediyormuş.

Yabani, ağzından köpükler saçarak sağa sola cahil diye seslenerek ancak kendi cehaletini ifade edersin. Çünkü cahil insanların ortak özelliklerinden biri de kendi acınası halinden bihaber tartışmanın en başından itibaren sağa sola cahil diye bağırmaktır. Senin tanımından sonra konuya gelelim tekrar, nereli oldugun beni ilgilendirmiyor. Benim bahsettiğim olayı gayet iyi anladın ve halâ örneği çok. Bugün bir araştırma yapılsa haklılığım gün gibi ortaya çıkar. Zira ne kadar üstü kapatılmaya çalışılsa da son 5 ay içinde yaşanmış onlarca olay bulabilirim. Benim tepkimin gerçek nedeni riyakar tutumunuz. Özellikle doğuda kadının bir kimliği yok Ne kadar çok çocuk o kadar statü. Başlığını açtıgın olay yargıya intikal etmiş bir olay. Eğer yargıdan bir sonuç çıkmazsa, gel buraya bağcıyı dövmeye çalış. Sen çok erken başlamıssın. Bu konu ile alakalı son mesajım sana.
Dengesiz burda yargıyı filan suçlayan yok ki senin gibilerin sessiz kalması birde kendine öğretim üyesi yakıştırması yapıyorsunuz senin gibi birinin yetiştireceği bireylerden ne hayır gelir

Irkçılığı kınayan ırkçılar, durumu ajite etmeye çalışan ağlaklar, yanlışa yanlış diyemeyen fanatikler...

Yine ilgi çekici bir konu.

@Yabani

Kimseyle ilgili peşin hüküm verilemezdi hani? Masumiyet karinesi esastı hani? Devam eden bir soruşturmayla ilgili bu cümleleri nasıl kurabiliyorsun?

@PapatyA

Karısını döven HDP milletvekili ile ilgili, hayli hassas STK'ların neler yapacağını beraber izleyelim mi? Bakalım her bokun haberini paylaşanlar bunu görecek mi, o haber kaynakları buna yer verecek mi? Herkes kendi aidiyetlerinin holiganı olduğu sürece bütün aidiyetler suistimal edilmeye devam edecek.

Soruşturma tamamlansın, burada yapılması gereken soruşturma sürecinin takibi. Kafanıza göre suç isnat edip hüküm veremezsiniz. Ak trollerden hiçbir farkınız yok bu tavırla.

Tüm istatistikler "aegishjalmur" kullanıcı isimli şahsın beyanlarını doğrularken neye itiraz ediliyor? Neden itiraz ediliyor?

Askerlere karşı kin ve nefretin olduğu bölgeden gelen bir haber.
Suçlanan kişinin asker olması biraz kafaları bulandırmış olabilir.
Eğer bu askerin suçu sabit görülürse,
Katmerli bir şekilde kınar, bütün aşağılık sıfatlar bu asker için olur
Hele bir sis perdesi aralansın, soruşturma devam ediyormuş.
Görüntüleri var olaya asker olarak bakma herkes olabilir

Onlar sesini cikarirsa rezil olacaklarini, sokaga cikacak yuzlerinin olmayacagini, biliyorlar. Para karsiliginda kucuk bir kizin onurunu, serefini,namusunu satacak kadar namussuz bunlar.Allah belanizi versin

Son düzenleme:
Neyse, çocuk istismarı, tecavüz,..... ülkenin doğu güney doğu kesiminde oluyorsa tartışmaya açık oluyor, kimisi sapıkları dahi savunacak pozisyona giriyor. Bu da ırkçı zihniyetin dışa vuruş hali.

Irkçılığı kınayan ırkçılar, durumu ajite etmeye çalışan ağlaklar, yanlışa yanlış diyemeyen fanatikler...

Yine ilgi çekici bir konu.

@Yabani

Kimseyle ilgili peşin hüküm verilemezdi hani? Masumiyet karinesi esastı hani? Devam eden bir soruşturmayla ilgili bu cümleleri nasıl kurabiliyorsun?

@PapatyA

Karısını döven HDP milletvekili ile ilgili, hayli hassas STK'ların neler yapacağını beraber izleyelim mi? Bakalım her bokun haberini paylaşanlar bunu görecek mi, o haber kaynakları buna yer verecek mi? Herkes kendi aidiyetlerinin holiganı olduğu sürece bütün aidiyetler suistimal edilmeye devam edecek.

Soruşturma tamamlansın, burada yapılması gereken soruşturma sürecinin takibi. Kafanıza göre suç isnat edip hüküm veremezsiniz. Ak trollerden hiçbir farkınız yok bu tavırla.

Tüm istatistikler "aegishjalmur" kullanıcı isimli şahsın beyanlarını doğrularken neye itiraz ediliyor? Neden itiraz ediliyor?
Kardeş sen olayı araştır sonra gel yaz

Google’a uzman çavuş istismar yazınca bir çok yerde konu çıkıyor, tutuklu yargılama var, soruşturma devam ediyor. Kimse kız kürt, iyi olmuş da demiyor, bu minvalde bir tane bile yorum yok konuda.

Ama şimdi soruşturması devam eden tek bir menfi olay üzerinden uzman çavuş vurgusunu özellikle yaparak, askerler doğuda katliam yapıyor, çocukları istismar ediyor algısı yaratılmaya çalışıldığını da görüyoruz, yemezler...

Ben kendimce yıllardır birşeyleri gözlemledim hemde defalarca bir olayın Doğu haricinde oluyorsa herkes elinden geleni yapıyor ama konu malum bölge oldu mu kimsenin umrunda bile değil ben Kürtlerin paylaşımlarını gördüm doğal afetler olsun güncel olaylar olsun toplumsal sorunlar olsun hep tepkilerini tarafsız koymuştur ne yazık ki diğerleri için öyle düşünmüyorum roboskide 36 çocuk param parça oldu hacısı hocası susmuş bi Fatiha’yı bile çok görüyorlar Ankara garı patlamasında gördüm ki millet seviniyor suruçta öyle keza ama Rabia Filistin dedin mi göreceksin nasıl yardım mücadelesi veriyorlar ayrıca Van depreminde depremzedelere bayrak taş eski püskülerini yollayanları unutmadık her ne kadar Doğu bizim desenizde onu çoktan parçalamışsınız zihninizde.

Dengesiz burda yargıyı filan suçlayan yok ki senin gibilerin sessiz kalması birde kendine öğretim üyesi yakıştırması yapıyorsunuz senin gibi birinin yetiştireceği bireylerden ne hayır gelir
Tartışma adabından uzak, provoke tarzın ile ancak cehaletini yüceltirsin. Yetiştirdiğimiz bazı bireyler ne eğitilebiliyor, ne de öğretilebiliyor, mesela sen bu duruma güzel bir örneksin. Yani umutsuz bir vak'asın. Senin için daha fazla zaman harcamak istemiyorum.

Tartışma adabından uzak, provoke tarzın ile ancak cehaletini yüceltirsin. Yetiştirdiğimiz bazı bireyler ne eğitilebiliyor, ne de öğretilebiliyor, mesela sen bu duruma güzel bir örneksin. Yani umutsuz bir vak'asın. Senin için daha fazla zaman harcamak istemiyorum.
Umay gerçekten okumanın tahsil görmenin seni düzelteceğini sanma senin ne kadar cahil olduğun ilk yorumunda belli oluyor zamanında senin gibi değersiz işte harcama

Konuyu nerelere getiriyorlar :)

Operasyona giden askerlere molotof, taş atan kürtler üzerinden bir sonuca varıp nasıl bütün kürtler terörist demiyorsak. Van depreminde yardım kutuları içinde gönderilen taş,vs için de Türkler kürtlere çok kötü davranıyor ayrımı da yapılamaz. Bir bırakın artık alavere dalavereyi, derdiniz açık bir şekilde çocuk değil, sadece bu haber üzerinden algı yaratmak. Dediğim gibi, yemezler.

Geri