Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Çünkü kendisi katır inatlı.......Gelmiycem de gelmiycemmm diyo :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çünkü kendisi katır inatlı.......Gelmiycem de gelmiycemmm diyo :/
Ya gelsinnn işte saçmalayalım beraber xd
Ne bitmez doğum gününüz varmış slkjh@Anna Karenina Aysenin dogum gununu kutlamamıssın. Foruma gelirsen affedebilirmiş de...
Her gün kutlayın işte. En çok beni seveceksiniz beniiiiiiğğğğğNe bitmez doğum gününüz varmış slkjh
Oldu olacak bir de yakamı tutup duvara yapıştır istersen slkjHer gün kutlayın işte. En çok beni seveceksiniz beniiiiiiğğğğğ
Hard mı seviyorsun skjsldnskOldu olacak bir de yakamı tutup duvara yapıştır istersen slkj
@Larien angie yine senin özene bezene actığın sözlüğü kapatmış.. diyecek iki cift lafın yok mu..
angie ikizler burcusun sen kesin![]()
Hergün 3 öğün "bu sefer gercekten gidiyorum" yazıp, forum oyunlarında ipucu vermeye gidiyorsunHahjaaj şüpheleniyorum ben de. Yükselenim de yay... ordan mı tutuyo desek xd
kalbime yazın yazacaklarınızı. Ağız tadıyla gidemiyorum da... demir attım foruma skljsls
Tam gidecekken tutup kolumdan geç lan diye deli kadir edasında tutuyolla skljslskHergün 3 öğün "bu sefer gercekten gidiyorum" yazıp, forum oyunlarında ipucu vermeye gidiyorsun
Bir de senin gidipte gelmemeni beklemeyelim. lütfen.
Ben cok yay tanıdım ama senin gibisini ilk defa görüyorum.. ikizler burcu olmamdan şüphe ettim.. sen bizide gectin![]()
Tam gidecekken tutup kolumdan geç lan diye deli kadir edasında tutuyolla skljslsk
valla ya yaylar bu kadar dengesüz oluyor mu sorusuna örnek olurum...
tamam ya gitmiyommmm
burdayım siri de gelsin amaaa onun kırtasiye anılarını ozledikkkk