Stockholm Sendromu
Elmas Üye
-
-
-
-
Bu tarz konular ile alakalı daha önce @Larien ile birlikte birkaç girişimiz olmuş ve başarıyla sonuçlanmıştır. Her ne kadar Larimsu'nun konusu kapanmış olsa da sonuçtan memnun olduğunu düşünüyorum. E yanlış kişiyi seçtiyse demek...sdjkf (bknz.: https://www.ircforumlari.com.tr/kon...i-icin-her-gun-konuya-bir-emoji-birak.411951/ )
Siri'siz bir forum düşünülebilir mi? Hemen cevap veriyorum ; dü şü nü le mez. O yüzden hemen,çok acil dönmeli. Ayrıca kendisini kıran,üzen,örseleyen olduysa, karşısında beni bulur ve 1 ay sonra arkadaşları da kendilerine ''dön'' çağrısı yapıp, konu açabilir. tşk.
Siri çiçeğime emojim :
(buna dayanabileceğini sanmıyorum.....)
p.s.: ''Siri ile konuştum, dönmeyeceğini söyledi.'' yorumunu sadece @Anna Karenina yapabilir. Bu ve benzeri yorum yazanlar, konudan dışlanacak, yüzlerine bakılmayacaktır.
Siri'siz bir forum düşünülebilir mi? Hemen cevap veriyorum ; dü şü nü le mez. O yüzden hemen,çok acil dönmeli. Ayrıca kendisini kıran,üzen,örseleyen olduysa, karşısında beni bulur ve 1 ay sonra arkadaşları da kendilerine ''dön'' çağrısı yapıp, konu açabilir. tşk.
Siri çiçeğime emojim :
p.s.: ''Siri ile konuştum, dönmeyeceğini söyledi.'' yorumunu sadece @Anna Karenina yapabilir. Bu ve benzeri yorum yazanlar, konudan dışlanacak, yüzlerine bakılmayacaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi: