Siri'nin (Sirius) foruma dönmesi için her gün konuya bir emoji bırak

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz konular ile alakalı daha önce @Larien ile birlikte birkaç girişimiz olmuş ve başarıyla sonuçlanmıştır. Her ne kadar Larimsu'nun konusu kapanmış olsa da sonuçtan memnun olduğunu düşünüyorum. E yanlış kişiyi seçtiyse demek...sdjkf (bknz.: https://www.ircforumlari.com.tr/kon...i-icin-her-gun-konuya-bir-emoji-birak.411951/ )

Siri'siz bir forum düşünülebilir mi? Hemen cevap veriyorum ; dü şü nü le mez. O yüzden hemen,çok acil dönmeli. Ayrıca kendisini kıran,üzen,örseleyen olduysa, karşısında beni bulur ve 1 ay sonra arkadaşları da kendilerine ''dön'' çağrısı yapıp, konu açabilir. tşk.

Siri çiçeğime emojim : :* (buna dayanabileceğini sanmıyorum.....)

p.s.: ''Siri ile konuştum, dönmeyeceğini söyledi.'' yorumunu sadece @Anna Karenina yapabilir. Bu ve benzeri yorum yazanlar, konudan dışlanacak, yüzlerine bakılmayacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
siri nereye kayboldun kim canını sıktı söyle canını sıkalım 8) tamam gel okey oynamicaz söz :D

ahshsg çok başarılı....

Siricim sen ne renk istersen biz seni o renk görürüz, istersen seni marifetli ellerde birinci yaparız, iste X'i kaçırıp fidye isteyelim... arkadaşlar ne içindir... bunu yapabiliriz...
Parti kur halay çekelim reyiz

Emojim şu :liv:

Siri ile konuştum dönmeyeceğini söyledi

Siriyle konuştum dönmeyeceğini söyledi.........

Siriyle konuştum dönmeyeceğini söyledi...

6 ay yoktuk kimse böyle konu açmadı... o zaman çok benimsemeyişinize veriyorum bu durumu.... şimdi gidersem ağlamanızı isterim, ben ağlıyorum çünkü birileri gidince...
:emoji_cake: sirisu'ya emojim budur...

IMG_20201008_122307.jpg

bunu bir tek kendisi anlayacak ama olsun snnsnsnsmsmmsnsnsnmsnsgshhs

siriyle konuştum 2-3 ay mı ayın üyesi olucam? dedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri