Sırf huyuna gittiğiniz için iyi anlaştığınız insanlar var mı hayatınızda?

Konu sahibi son olarak 1073 gün önce görüldü
Ne iş yeri ne özel hayat ne arkadaşlıkta.
Haksızlığını, edepsizliğini sineye çekip yüceltemem. O zaman ne anlamı kalır ilkelerimin, doğrularımın.
Kulun kulu olmak işgüzarların harcıdır. Bugün o yarın o. Ayna misali nerede sebepleniyorsa ona göredir.
Yüzsüz olunca bazı şeyler rahatsız etmez diyenler uzak olsun.
Sunu kendim yazdim sandim prensesli gorunce, tovbeee insan bu kadar mi kendisiyle celisir dedim icimden .p ilkem milkem yok valla benim kirmamak icin kirilanlardanim.

Sunu kendim yazdim sandim prensesli gorunce, tovbeee insan bu kadar mi kendisiyle celisir dedim icimden .p ilkem milkem yok valla benim kirmamak icin kirilanlardanim.
Umarım kırılmadan bir yaşamınız olur.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Yazgıcığım hiç katlanamam böyle bir duruma hatta son dönem arkadaş sayımı oldukça azalttım çünkü kimsenin ne kaprisini çekebiliyorum ne de kalbi kırılmasın diye suyuna gidebiliyorum. Bahsettiğin türde bir insanla kendin gibi davranamazsın ki...
Genelde bu tip insanlardan uzaklaşmayı seçerim, kimse için kendimi boş yere strese sokamam.
Yukarıda da yazdığım gibi hoşgörü de bir yere kadar ancak sonrası ne yazık ki rest...

Ben kimsenin huyuna gidemem. O yüzden başım beladan hiç kurtulmuyor.

Gitsem de anlaşamadığım var.

istemsizce gidilebiliyor ama çok samimi olmaz karşındakine hissetirmeden yapabiliyorsan iyidir
onun dışında iş hayatında bir nebze köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi aklıma getirdi
bu sebeple özellikle üst kademenizde yer alan kişilerin yeri geldiğinde huyuna suyuna gidip sonra bu düşüncenin içten postalanması taraftarıyım.

güzel rol ama he ?

Herkesin huyuna da gidiyorsun suyuna da. Gitmiyorum diyenin başkası huyuna gidiyordur yoksa mal gibi ortada kalırsin arkadaş.

İşim 'insan ' benim .Dusturumuz da her zaman ( cok abes bir durum olmadıkca) haklilardir diye bakarim , baska turlu barinamazsin .
En basiti dukkana su getiren adamdan bahsedeyim , "tamam abicim "diyip geciyorum aksi bir durumda .Neden mi ? Hem guvendigim hem de daha uyguna su aldigim icin eyvallahi cekiyoruz an an .Bunun gibi bir cok örnek sayabilirim ..
Cok ciddi anlamda ayriliklar , aykiriliklar yasamadıkca toplumsal ve icice yaşam bunu gerektirir.Herkes benim gibi dusunup hareket etmek zorunda degil .Keza bende oyle .Bu kurallarim , kaidelerim olmadigi anlamina gelmez .Kimi ne kadar kendinize dahil edeceginizle ve sınırlarinizla alakali .Onun ayarini iyi yapmak gerek sadece .Çizginizi çekin ve hayata karısın .

olmak zorunda, içten içe rahatsız olsak da uyum sağlamak gerekiyor karşındakine.
ergenler gibi her şeye isyan etme modunda yaşanamaz.

Ih,gereksiz yere insan barındırmayı sevmiyorum.

Geri