Sırf huyuna gittiğiniz için iyi anlaştığınız insanlar var mı hayatınızda?

Konu sahibi son olarak 1073 gün önce görüldü
Aman aman o üzülmesin diye adeta üzerine titreyerek, her dediğine tamam diyerek biri sırf sizinle iyi anlaşsın diye kendinizi heba ediyor musunuz?

Eğer evet diyorsanız dönün o yoldan. Orası çıkmaz sokak. Nankörlük tam da burada devreye girer. Üzülürsünüz.

Yazgıcığım hiç katlanamam böyle bir duruma hatta son dönem arkadaş sayımı oldukça azalttım çünkü kimsenin ne kaprisini çekebiliyorum ne de kalbi kırılmasın diye suyuna gidebiliyorum. Bahsettiğin türde bir insanla kendin gibi davranamazsın ki...
Genelde bu tip insanlardan uzaklaşmayı seçerim, kimse için kendimi boş yere strese sokamam.

alın bu dıyı
çerçeveletip asın
yoksa hayatınızda bir dı
arada bakarsınız
ne güzel bir dı diye

Hayır, yok.
Birilerini eğleyerek yanımda tutamam.

Valla deveye diken insana s..en. İyilik yaramıyor bizim millete.

Insan yüreğiyle sever.Zorla sevgi olmaz.Eğer sürekli huyuna gidilirse o zaman köleden baska bir şey olmaz.

Maalesef, çok kolay insan kaybederim.

Evet ne yazık ki bazen düzen bunu gerektiriyor.
Ama eminim ki huyuma gittiği içinde benimle anlaştığını sananlar vardır içlerinde.
Kısır döngü.

Böyle bir personelim var maalesef. Kalbi kırılmasın, iş motivasyonu bozulmasın diye iyi davranıyorum. Yoksa; en ufak bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Zira dün yine saçma bir çalışma anlayışı yüzünden kendisiyle tartıştım. Pek anlayışlı olacağımı sanmıyorum kendisine artık.

Bana göre ters,doğruysa doğruyu söylerim.
Sadece şuna dikkat ederim;kalp kırmamaya.
Kaybetmişim,hakkımda kötü düşünmüş umrumda olmaz.

Evet var, uğraşamadığım için alttan almak durumunda kalıyorum.

Ben kimsenin huyuna gidemem.
Sanki bana İngiltere kralilar

Geri