Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Black. el catlaklari ile ilgili birsuru sey okudum kafam allak bullak oldu
Ozetle bol yagli seyler sureceksin vazelin gibi. Yada hindistan cevizi yagi, cay agaci yagi, gliserin vs.hatta tereyag ve zeytinyagi da yaziyordu.
Bu kadar ciddi catlagin onarimi uzun surebilir her gece eline muhakkak biseyler surmen lazim. Gun icinde de firsat buldukca.
Birde bol su icmek yaziyor vucut kuruyor ki catliyor.
Gecmis olsun .
Tenk yu lanemoje ama sorun su ki ben raad edemiyom elimde yag krem vs olunca ama aciyoda. Birde o ne oyle tereyagi zeytintagi vs (: 2 patates dogrsyip firinda el sote yapalim tam olsun .d
No problem
Ciddiye al biraz :T: baya baya kanamali yaralar var elinde rahatligi filan bi kenara koy bi zahmet.
Dogallarini bulursan tereyagi zeytinyagi en guzeli akillim cogu kremin icinde var zaten.
Sen bi vazelinle basla bakalim.
Ya da ben kullaniyorum arkonun zeytinyaglisi. Ondan al. Ufak tupleri de var buyukleri de. Surdukten sonra da eline bisey sar istersen.
Tamam deneyecem ama vucut kendini tamir eder aslinda ama deniyecem bi krem sureyim (:
Kendini tamir ediyo da niye kac zamandir elim elim diye soyleniyon :T: senin cildin kuru demek ki, nemin yetmiyo tamire . p
Artize bak soylenmiyim mi .d elime kiziyom ben.
Hayr olsun. Bugun ku icimizin sıkıntısına.
Bos birgun daha ekleyin.
Black.
Iç sıkıntımız karşılıklıymış :d