Sıradan günlük

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kisin elimin catlamasini anliyorum da bu havada neden?

Bugunde bos birgun oldu.

28 senelik hayatimda dun bir ilk yasandi.

Babam bana evlen artik dedi. Cok sasirdim.

Unutmadan bugunde bostu.

1200 tl kacti bana. Ama hamd olsun bugunumuze.

Bir insanin ancak bu kadar kisa surede ve net bisekilde morali bozulabilirdi.

Yeni bir hayat. Ben bosuna bos demiyorum. Gercekten bos.

S.olup gitmek lazim da iste.

Su elime bi care

Black. el catlaklari ile ilgili birsuru sey okudum kafam allak bullak oldu :D
Ozetle bol yagli seyler sureceksin vazelin gibi. Yada hindistan cevizi yagi, cay agaci yagi, gliserin vs.hatta tereyag ve zeytinyagi da yaziyordu.
Bu kadar ciddi catlagin onarimi uzun surebilir her gece eline muhakkak biseyler surmen lazim. Gun icinde de firsat buldukca.
Birde bol su icmek yaziyor vucut kuruyor ki catliyor.
Gecmis olsun .

Black. el catlaklari ile ilgili birsuru sey okudum kafam allak bullak oldu :D
Ozetle bol yagli seyler sureceksin vazelin gibi. Yada hindistan cevizi yagi, cay agaci yagi, gliserin vs.hatta tereyag ve zeytinyagi da yaziyordu.
Bu kadar ciddi catlagin onarimi uzun surebilir her gece eline muhakkak biseyler surmen lazim. Gun icinde de firsat buldukca.
Birde bol su icmek yaziyor vucut kuruyor ki catliyor.
Gecmis olsun .

Tenk yu lanemoje ama sorun su ki ben raad edemiyom elimde yag krem vs olunca ama aciyoda. Birde o ne oyle tereyagi zeytintagi vs (: 2 patates dogrsyip firinda el sote yapalim tam olsun .d

Tenk yu lanemoje ama sorun su ki ben raad edemiyom elimde yag krem vs olunca ama aciyoda. Birde o ne oyle tereyagi zeytintagi vs (: 2 patates dogrsyip firinda el sote yapalim tam olsun .d

No problem :)
Ciddiye al biraz :T: baya baya kanamali yaralar var elinde rahatligi filan bi kenara koy bi zahmet.
Dogallarini bulursan tereyagi zeytinyagi en guzeli akillim cogu kremin icinde var zaten.
Sen bi vazelinle basla bakalim.
Ya da ben kullaniyorum arkonun zeytinyaglisi. Ondan al. Ufak tupleri de var buyukleri de. Surdukten sonra da eline bisey sar istersen.

No problem :)
Ciddiye al biraz :T: baya baya kanamali yaralar var elinde rahatligi filan bi kenara koy bi zahmet.
Dogallarini bulursan tereyagi zeytinyagi en guzeli akillim cogu kremin icinde var zaten.
Sen bi vazelinle basla bakalim.
Ya da ben kullaniyorum arkonun zeytinyaglisi. Ondan al. Ufak tupleri de var buyukleri de. Surdukten sonra da eline bisey sar istersen.

Tamam deneyecem ama vucut kendini tamir eder aslinda ama deniyecem bi krem sureyim (:

Kucucuk bedeni yenemedi hastaligi. En uzuldugum sey ise agzi dilinin olup rahatsizligini soyleyememesi. Olum anina tanik olmadim ve iyiki de olmadim.

Donus yalnizca Allah'a o yuzden uzulmekle birlikte daha fazla aci cekmedigi icinde sukr ediyorum.

Bugun de boyle bir bos olsun buradi

Hayr olsun. Bugun ku icimizin sıkıntısına.

Bos birgun daha ekleyin.

Geri