Sıra ihlali yapan birine nasıl tepki verirsiniz?

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
Sıra ihlali yapan birine nasıl tepki verirsiniz?

-Tek akıllı sen misin? diyorum.

Uyarırım baktım hala uyanıklık yapıyor o zaman kan beynime sıçrıyor :D ben ben olmaktan çıkıyorum.

Lütfen arkaya geçer misiniz,herkes bekliyor burada.

Bazen çok yaşlı amcalar teyzeler oluyor onlara dayanamıyorum görmemezlikten geliyorum hatta buyrun siz gecin dediğim de oluyor. Ama diğer uyanıkları sert bi şekilde uyarıyorum.

biz de bekliyoruz burda. siraya gecin lutfen

Omzundan tutuyorum ve arkamda uzayıp giden bi sıra olduğunu işaret ediyorum ikidir.

Universiteye baslayınca toplu tasima araclariyla da tanistim. Sıra kültüründen bir haber uzunca bir süre bu ihlali hep yaptım farkında olmadan kimse bir sey demedi saolsunlar bu yuzden ben de tepkisiz kalıyorum yeterince hak yedim kljsfkj

arsız azgın memurlar var yemekhanede yaşlı başlılar diye bi şey demiyorum ama demeliyim de ben sinirlenirsem kibarca uyaramıyorum o yönümden korkuyorum

dönerci kedi

ihlal yapıpta farkında olmayanlar ve uyanık olarak bu ihlali yapanlar var. Farkında olmayanlar neyse de, uyanıklık yapmaya çalışanlara dur demek lazım. İnsan haklarına saygı, bu tür basit konularla öğreniliyor ülkemde

her zaman haktan yanayım önce güzel bi üslupla yönlendirme çekerim.
ters bi tepkide işlemi durdurrum.
kasada ortada ben kalmak pahasına yaparım bunu

Yaşça büyüklere; kusura bakmayın
Akranlarıma; geç yerine.:sırıt:

Askerde biz ona kaynak diyoduk bagiriyoduk boyle siradan hop bilader kaynak yapmayalim kaynaga devam ederse linc ediyoduk

hiiiic sesimi cikarmam uslu uslu beklerim 1 kere efendice yapicak oldum dayak yiyordum az kalsin zenci abladan .) tovbeliyim bu konuda

Geri