Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen çok yaşlı amcalar teyzeler oluyor onlara dayanamıyorum görmemezlikten geliyorum hatta buyrun siz gecin dediğim de oluyor. Ama diğer uyanıkları sert bi şekilde uyarıyorum.
Universiteye baslayınca toplu tasima araclariyla da tanistim. Sıra kültüründen bir haber uzunca bir süre bu ihlali hep yaptım farkında olmadan kimse bir sey demedi saolsunlar bu yuzden ben de tepkisiz kalıyorum yeterince hak yedim kljsfkj
arsız azgın memurlar var yemekhanede yaşlı başlılar diye bi şey demiyorum ama demeliyim de ben sinirlenirsem kibarca uyaramıyorum o yönümden korkuyorum
ihlal yapıpta farkında olmayanlar ve uyanık olarak bu ihlali yapanlar var. Farkında olmayanlar neyse de, uyanıklık yapmaya çalışanlara dur demek lazım. İnsan haklarına saygı, bu tür basit konularla öğreniliyor ülkemde