karamuratbenim
Üye
-
-
-
-
o öğrenci sıralarının demirlerinin dili olsa da konuşsa diyen nesildir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dayak ile eğitim mümkündür!Sıra dayağı yemedim ancak bazı öğrencilerin yediği dayağa şahit olmuştum ve dayak ile eğitim verileceğini sananları anlamam mümkün değil.
Bizler dayak yemeden büyütüldük ve şiddetin her türlüsüne karşıyım hatta bağırmak, hakaret etmek v.s hep şiddetin farklı yansımalarıdır, zarardan başka işe yaramaz.Dayak ile eğitim mümkündür!
Zaten senden de aksini söylemen beklenemezdi.![]()
Ben dayak yiyerek büyüdüm.Bizler dayak yemeden büyütüldük ve şiddetin her türlüsüne karşıyım hatta bağırmak, hakaret etmek v.s hep şiddetin farklı yansımalarıdır, zarardan başka işe yaramaz.
Gülsem mi ağlasam mı karar veremdim.Ben dayak yiyerek büyüdüm.
Okul hayatımda dayak çok yedim.
Gelip evde “ baba bugün hoca beni dövdü sınıfın ortasında herkesin içinde” dediğimde bir de babadan yerdik dayak. Kim bilir hocana ne terbiyesizlik ettin diye.
Yanlış mı yanlış..
Ama şöyle bir durum var.
Aman neyse şuan burda lapa lapa kar yağışı başladı. Kahvemi aldım onu izleyeceğim, uzun uzun yazıp tartışamayacağım. Bir gün denk gelirsek bi yerlerde yüz yüze konuşalım.
Son olarak #kılıçdaroğluadayolmasın