Sinirli erkek çekiciliği

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Sinirli diyince ağzından tükürükler saçarak bağıran, orayı burayı yıkan, yasaklar koyan falan anladınız galiba. Lakin ben diyorum ki sinirlenecek ama sakin kalmaya çalışacak bu çaba da sizi sevdiği için olacak elbette. O an çok tatlı geliyor bana işte. Sinirlenmeyen insan mı var sonuçta. Ota boka sinirlenip, çatacak yer arayan manyaklardan bahseden yok. Ayrıca FEVRİŞ diye de adımız boşuna çıkmadı herhalde. öylesi beni iki gün çekmez. Yasak masak dinlemem ben, her şey karşılıklı. üzerime fazla gelinmesini de sevmem. :cici:
konuyu kilitlesem mi acaba :d

Ashriel

Fevri degilsiniz, acik sozlusunuz. Soylediklerinizden farkli anlamlar cikarilmasi sizi deli ediyor.
Kendinizi aciklama geregi duyuyorsunuz. Ve bu aciklama yine yeniden farkli yorumlaninca
kordugum oluyor :)
Sevdiginiz ya da ilgilendiginiz insanin damarina basmayi seviyorsunuz.
Ve bu kiskirtmadan dogan polemik sizin hosunuza gidiyor.
Bu cok anormal degil, iliskilerin dinamigi ile alakali, bunlar tatli catismalardir.
sinir denince farkli algilanmis.
Ve siz yine aciklamissiniz :)

iste bu ya. Kelimesi kelimesine dogru. Beni benden daha iyi ifade ettiniz resmen. Gözlem ve ifade kabiliyetinize hayran oldum kisa bir suredir aktif olmaniza ragmen beni birçok insandan daha iyi analiz edebildiginizi görüyorum. Konuda bahsettigim durumu da bir tek siz anlamissiniz zaten. Ben de yanlis ifade etmisim, dogru. Var olun ne diyeyim. Takipcinizim. :ash:

Bu arada bolumde alıntı yasak olduğu icin alıntı kismini sildim maalesef kusura bakmazsiniz ins.

2472995-728xauto.jpg

Ben sinirlenince buna benziyom ag

Kirli sakal çekiciliği deseniz anlayacağım.
Onlar pek bir tatlı oluyorlar bebeyimler. İbretlik tespit. Öptüm kendimi.

Aşık olduğum bey tehdit savuruyor ya da gidiyor öfkelendiğinde. O yüzden çekicilik durumu söz konusu değil. Ama o tuhaf bir şekilde beni öfkelendiğimde çekici buluyor :)

İç Oğlanı ve malumatfuruş'un konuya iştirak edip şahsım hakkında brifing sunmalarını...

çok uzun yazmışsınız okumaya üşendim

Benim yazdığımda ne vardı da silindi merak ettim?

Benim kimseyle bir alakam yok kendi kendime yazar giderim. Bundan sonra tartışmayla alakalı olanları silerseniz sevinirim.

Benimkinide silmiş
Ulan daha çok sinirlendim krize girdim yahu :S
Bu kız çekiciliğimi arttırıyor anladım :T:

Sil baştan başlamak gerek bazen :karaoke::

Geri