Sinirli erkek çekiciliği

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Sinirlendiğinde hayvanlaşan değil elbette ancak sinirlenip gözleri ateş saçarken sakin kalmaya çalışan mesela.
Bu konudaki tek psikopat ben miyim merak ediyorum.

Hayal ettiğiniz ve gerçek hiç bir zaman aynı olmuyor :)

Öncelikle mastor efendi sen fantezilerini her konuya alet ediyorsun biz sana bir şey diyor muyuz. :liv:

Ben miyim değilimdir ya kızlar nerdesiniiğz.
Sakin adamı da bu yüzden yoldan çıkarıyorum ben napsam psikolojik tedavi mi görsem :cici: fdsalkj

Haklı ben de az değilim fantezik konusunda. Çıkıyorum konudan.

Bence de sensin, başka kimse de olabilemez.d

Gözlerim karardığında artık ne olup bittiğini anlamam için bilincimin gelmesi gerkiyor. O yüzden ben de hep sakin kalmaya çalışırım. Hiçte çekici olmuyor bence. İnsanları çıldırtmayın. :)

Sinir degildir o, sinir olsa cekici olmaz "didismek" tir. Sonra ki evre"yiyismektir" zaten
Gidiyorum konudan

Benim çok sert bir mizacım var. Sert görünümümden etkilenip benimle olan bir hatun, ay sen çok inceymişsin diyip sonradan soğumuştu benden. Ben de anlamadım. Tamamen gaddar seviyor bazıları...

Kadinlarin ayrilirken soyledigi yalanlara inanmayin.
Diycemmm olmayacak :)

Olmadı zaten. Her kadın yalancı değildir.

Erkeklerin de ayrilirken soyledigi yalanlar vardir :)
Cosmopolitan dergilerinde oyle diyorlar. Ben demiyorum zaten.
Saka yapmis idim.
Bunu "yalancilik" olarak dusunmemeli hem. iliskilerin dinamikleri cok farklidir.
Hayat pilav gibi degil, bire bir bucuk katarak kivamini bulamiyorsun.
Konuya gelecek olursak, adamin asabini bozmayin bence.
dengesini bozun!

Valla var öyle bir durum, ama bana işlemez bi öperim geçer :d

Disarda aslan,evde kedi olanini tercih ederim.
Disarda kaplan gözlü,evde siir gözlü olsun.

Kadinina diklenen erkek,cevresine karsi pisirik olur.
Sevmem,evlerden irak.

Sinirlendirecek bisey yaptigim halde bana sinirlenemeyen erkek ceker beni, yoksa napim ona buna sinirleneni. Hayir zaten bizim evde sinirli olan benim, herkes yerini bilecek .p

Geri