BirDevrinSonu
Üye
Geldim sakin gençler okulda bu konuyu açtığım zaman kalmıştım ama merak etmeyin şimdi açıktan okuyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geldim sakin gençler okulda bu konuyu açtığım zaman kalmıştım ama merak etmeyin şimdi açıktan okuyorum![]()
asdfksadfsdka kral h.g başarıların daim olsun
Bir sey olmaz hedefledigin yere gelemediginde sanaldaki dostlarina dert yakinir atlatirsin.
Kimseyle muhattap olmuyorum ben derdimde yok.
o dönem yaptığın şeylerin bedelini ödüyorsun salak çocuk seni.Bilen vardır bilmeyen 12 tane zayıf var ve sınıfta kalıcam internette forumdan kopamıyorum
Yardımcı olun ?
o dönem yaptığın şeylerin bedelini ödüyorsun salak çocuk seni.
İnsallah sen de cok mutlu olursun canim ya .püsttekinin insallah dedigi ilkokuldan ortaokula gecemiyo masallah...
bu bedduyayi 10 sene önce falan etmiştin zaten Allah razı olsun o günden beri aşırı mutluyum .dİnsallah sen de cok mutlu olursun canim ya .p
12 zayıf ne zaten kaç ders alıyordun djndkdkdkdkxkBilen vardır bilmeyen 12 tane zayıf var ve sınıfta kalıcam internette forumdan kopamıyorum
Yardımcı olun ?
O zamanlar egitim sistemi çok farklıydı sksksk12 zayıf ne zaten kaç ders alıyordun djndkdkdkdkxk
Ay dönemiz nesi farklıydı snmddkmfkfmflO zamanlar egitim sistemi çok farklıydı sksksk
bunu müsait zamanda tartışalım yoğunum reisim dslfkdsAy dönemiz nesi farklıydı snmddkmfkfmfl
Sürünüyoruz bi yerlerde işte.Kal boşver bişey vaad etmiyor zaten
Şuan bim a101 lerde kasiyerdin karşim