Sınıfta kalıcam nası uzaklaşırım sanaldan ?

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
-Senin Annen Baban Bunların Farkında Değil mi?
Bu Çocuk Derslerinde Kötü,Başarısız İnternette Çok Fazla ZAman Geçiriyor Birçaresine bakalım Diyemiyorlarmı? Bilinçli ve sorumlu bir Aileye sahip Değilmisin yoksa.?
-Kapattır İnterneti,Ver aklını Başka Şeye.. İnternet Belasına Erken Bulaşmışsın ,SözKonusu Geleceğin.. Biraz Daha Mantıklı Düşün : )

Bende Lise 1'de kalmıştım. Aslında bana çok şeyler kattı çok şey aldıklarıda oldu. üst sınıfa geçen arkadaşlarım ortamlarda gezinirken ben çömezlerle takılmıştım.

o duyguyu bilenlerdenim :D kredili sistemde hemde 1 puanla ya :D hala aklıma geldikçe sinirlenirim 1 puan ya 1 puanla ögrencimi bırakılır abicim :S

bence boşver o 12 zayıfıda al gel hep beraber takılalım :D
şaka bi yana acilen derslerine yönel... Ne farklı bişey dedim dimi :D

Sınıfta kalman en mantıklısı bence. Zaten 12 zayıfın varmış boş ver kal sınıfta. Hem bu sayede arkadaşlarından çevrenden ayrı düşünce, ailenden ve akrabalarından arkadaşlarından laf duyunca biraz zoruna gider belki de kafana dank eder o zaman. Bel ki o zaman pişmanlık duygusu sarar da ileri ki yıllarda böyle saçma sapan şeyler yapmazsın umarım.
Sen en iyisi kal sınıfta hak etmişin ;)

12 zayıfın tamamı internetle alakalı olamaz içinde ders çalışma hevesi de yok demek ki :) Aksi takdirde her insan sınava bir gün kala defterini yalayıp yutar öyle çıkar sınava. Eğer sende sınava yakın ders çalışıyor olsaydın bu kadar zayıfın olmazdı.

Senin yasin daha kacki bu nete bagimli olmusun biz senin yasindayken net bilmiyoduk evde oldu halde yasakti..birazda anne babanin baskisi olmasi lazim diye düsünüyom ben..

Onurcan, senin sorunun bu kadar basit değil. 12 tane zayıf hiç normal bir durum değil, sen kadar başka şeyler de senin ders başarını etkilemiş olmalı. Arda'nin da dediği gibi şimdilik kalman mantıklı gibi. Bence profesyonel bir psikolojik yardım almalısın. Sana tavsiyem okulda psikolojik danışma ve rehberlik öğretmeni varsa ona gitmelisin. Sorunun kaynağına göre ya kendisi bi şeyler yapar ya da seni RAM'a yönlendirir. Ihmal etmeden acil müdahale edilmesi gerekiyor. Umarım söylediğimi dikkate alırsın. Her şeyin güzel olması dileğiyle...

karamuratbenim Onurcan'a sövmüş mü diye baktım.​

Adminler banlayarak kurtarmış anlaşılan.
Umarım mühendis çıkmışındır şimdi

12 zayıf ne ya? kaç ders var ki zaten?
bedeni, müziği de mi zayıf getirdin? :ddd

Rüzgar gibi.dddddsd

Geri