Kim
Gümüş Üye
;dddNeüüyy
Evli kadına mı aşık oldun
gözümüze gözükme Kim skfjks
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
;dddNeüüyy
Evli kadına mı aşık oldun
gözümüze gözükme Kim skfjks
lefty hadi hadi biz bizeyiz. söyle.Çocuk yaştan itibaren mantık ağır bastığı için mi bilemiyorum ancak hiç böyle bir duygu hissetmedim.
Yaşıtlarım varken niye öğretmen?lefty hadi hadi biz bizeyiz. söyle.
Sevgilim olduğu için belki de...Lefty hanım kesin müdüre aşık olmuştur.finale oynamış
senin tabirinle hormonlar, kokular, biyolojik çekim falan filan : /Yaşıtlarım varken niye öğretmen?![]()
Aşk için çekim yetmez ancak o yaşlarda elbette bunları bilmiyordum. Kendi yaş grubumda arkadaş çevremle vakit geçirmek daha cazipti. Öğretmen ise bizde daha çok saygı duyulan kişiydi hatta fizik öğretmenimi çok severdim ancak aşk anlamında değil elbette.senin tabirinle hormonlar, kokular, biyolojik çekim falan filan : /
Üniversite yıllarında böyle bir acı tecrübem oldu hatta beni sınıfta bırakmaya çalıştı ancak neyse ki bölüm başkanı sayesinde sorunsuz atlattım. Kendisi ise başka yere mi gönderildi tam emin değilim fakat duyulmasını istemediler.oha. ogretmenlerin ogrencilere asik olmasi da ayri olay.
Milletin aşk hayatından sana neee skljstamam anladık. fizik öğretmenine aşıkmış.
neler neler oluyor :sÜniversite yıllarında böyle bir acı tecrübem oldu hatta beni sınıfta bırakmaya çalıştı ancak neyse ki bölüm başkanı sayesinde sorunsuz atlattım. Kendisi ise başka yere mi gönderildi tam emin değilim fakat duyulmasını istemediler.