Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Bende en çok Women in golde beğeniyorum :hppy:

Sevmem diyip izlememezlik yapamazsın beyefendi, filimde oynuyan diğer sanatçıların şucu ne :trip: :trip:

diyip kaçıyorum :kaç:

Evet bak o konuda da sen haklısın.kadronun suçu ne :p :p :D:D

tamam yaff bağırma bakarız izleriz :p :D

2017 film açısından baya kötü başladı.beklediğim film sayısı en azından kış ayında baya az.2018 daha renkli gibi.bu filmlerin hepsini sinemada izlemeyi düşünüyorum.bakalım bi.

23 Haziran 2017 - Transformers: The Last Knight
Insidious: Chapter 4
17 Kasım 2017 - The Snowman
15 Aralık 2017 - The Last Jedi

İzlediklerim :

3 Şubat 2017 - Rings - Hikaye çok iyi,bazı sahneler çok etkili,özellikle mezarlık sahnesi,fakat sonu hoşuma gitmedi onuda söylemeyim.tavsiye ederim.

3 Mart 2017 - Logan - filmin ilk kısmı harika,çok çok çok iyi,aksiyon,kan,vahşet,delice adam öldürüyorlar ama ikinci kısmı bi o kadar berbat,resmen o aksiyonun üstüne uyku getirdi.duygusal bitti.öyle bir başlangıca öyle bir son olmadı.film gereksiz uzun olmuş.

Not: Marvel'in klasik yazı bittikten sonra olan sahnesi bu filmde yok yazıların sonunu beklemeyin.

3 Mart 2017 - İstanbul Kırmızısı - Oyunculuk,görüntü,mekanlar,hikaye çok iyi.Roman mı okudum film mı izledim çözemedim,sonu ilginç bitsede harikaydi.bir kaç yeri anlayamadım.anlatıp spoiler vermek istemem tabi.tavsiye ederim.

19 Mayıs 2017 - Ailen: Covenant - Filmi izledim ve baya beğendim.

İlk film Prometheus'un devamı.ilk filmi izlemeyen bu filmin konusunu,hikayesini anlamayabilir.görsellik inanılmaz,Lahit'ler felaket iyi.bi kaç sahne dışında pek bir hareket yok ama merak ve heyecan hep var.

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Tam bir hayal kırıklığı.filmi 3D yapmışlar gözlükle bakarken yüzler bile net değil 3D olması son derece gereksiz.uzun ve sıkıcı,konu karmaşık,Jack Sparrow son derece silik,ön planda değil.Oğul Henry Turner aynı Will Turner'ın da yaptığı gibi babasını kurtarma peşinde.çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.yazacak çok şey var aslında. Not : film bittikten sonra yazıların sonunda çok önemli bir sahne var.

2 Haziran 2017 - Wonder Women - Hikayeyi çok beğendim.film iyi başlıyor,amazonlarla olan kısım bence baya iyi.film 15-20 dakika daha kısa olabilirmiş.Diana'nın olduğu her kısım harika,ama film vasat. Not: ikincisi yapılacak.

9 Haziran 2017 - The Mummy - Valla fena değildi,ama bir serinin başlangıcı olacak bir film.biraz tanıtım misali.ama iyidi.

21 Temmuz 2017 - Dunkirk - filmi çok beğendim.özellikle uçak sahneleri çok iyi.film içinde geriye dönerek bir anlatım var.

fakat ikinci dünya savaşına ve Dunkirk kurtarma operasyonunu bilmeyen biri bu filmi kesinlikle beğenmez,filme o açıdan bakarsak sıkıcı gelebilir.ama bir asker gibi düşünürsek hayatta kalma çabası bu filmin içeriğinde bir nokta.

14 Temmuz 2017 - War for the Planet of the Apes - Filmi baya beğendim,duygusal olmuş ama yinede harika bence.Caesar çok iyi karakter.ben beğendim.

18 Ağustos 2017 - Anabelle 2 - Filmi çok beğendim.The Conjuring ile bağlantılı sağlam korku sahneleri olan bir yapım.kasvetli havası ve karanlığın vermiş olduğu yerler bi felaket geriyor.beğendim baya.

6 Ekim 2017 - Blade Runner 2049 - Ne yalan söyleyeyim çok sıkıldım.film 162 dk baya uzun bir film.ve konu da çok yavaş ilerleyince sıkıcı hale geliyor.aksiyon sıfır,sadece Müziklerle bir aksiyon yaratılmak istenmiş.görsellik çok iyi.ilk film ile bağlatılar var o sebeble ilk film Blade Runner ( ki oda çok sıkıcı ) izlenebilir.

31 Ekim 2017 - Thor: Ragnarok

Çok beğendim.harikaydı.Ölüm tanrıçası Hela çok iyidi,müzikler çok iyidi,hikaye çok iyidi.

İzlemeyenler için Not : Film bitince hemen kısa bir video çıkıyor,ve tüm yazılar bitince bir video daha çıkıyor.kaçırmayın.

Not 2 : Filmde Doktor Strange misafir olarak katılıyor filmin başına.tüm kahramanların üstünde bir kahraman bu doktor.bunun gibi kimse olamaz.

17 Kasım 2017 - The Justice League : Filmin ilk kısmı harika,ikinci kısmında biraz sıkıldım.fena değil.

Bugün Agatha Christie nin romanında uyarlama olan "Murder on the Orient Express" 'i izledim ve çok beğendim.bunun ilk versiyonuda ( 1974 ) olması lazım fena değildi.kadro ve görsellik çok iyi son ana kadar Romanı okumadıysanız katilin kim olduğu belirsiz.tahminler olabiliyor tabi.valla ben beğendim.

Bu arada yine Agatha Christhie nin eserin devamını anlatan bir sonraki kitabı ise Death on the Nile için çalışmalar başlıyor.

2017 film açısından baya kötü başladı.beklediğim film sayısı en azından kış ayında baya az.2018 daha renkli gibi.bu filmlerin hepsini sinemada izlemeyi düşünüyorum.bakalım bi.

23 Haziran 2017 - Transformers: The Last Knight
Insidious: Chapter 4

İzlediklerim :

3 Şubat 2017 - Rings - Hikaye çok iyi,bazı sahneler çok etkili,özellikle mezarlık sahnesi,fakat sonu hoşuma gitmedi onuda söylemeyim.tavsiye ederim.

3 Mart 2017 - Logan - filmin ilk kısmı harika,çok çok çok iyi,aksiyon,kan,vahşet,delice adam öldürüyorlar ama ikinci kısmı bi o kadar berbat,resmen o aksiyonun üstüne uyku getirdi.duygusal bitti.öyle bir başlangıca öyle bir son olmadı.film gereksiz uzun olmuş.

Not: Marvel'in klasik yazı bittikten sonra olan sahnesi bu filmde yok yazıların sonunu beklemeyin.

3 Mart 2017 - İstanbul Kırmızısı - Oyunculuk,görüntü,mekanlar,hikaye çok iyi.Roman mı okudum film mı izledim çözemedim,sonu ilginç bitsede harikaydi.bir kaç yeri anlayamadım.anlatıp spoiler vermek istemem tabi.tavsiye ederim.

19 Mayıs 2017 - Ailen: Covenant - Filmi izledim ve baya beğendim.

İlk film Prometheus'un devamı.ilk filmi izlemeyen bu filmin konusunu,hikayesini anlamayabilir.görsellik inanılmaz,Lahit'ler felaket iyi.bi kaç sahne dışında pek bir hareket yok ama merak ve heyecan hep var.

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Tam bir hayal kırıklığı.filmi 3D yapmışlar gözlükle bakarken yüzler bile net değil 3D olması son derece gereksiz.uzun ve sıkıcı,konu karmaşık,Jack Sparrow son derece silik,ön planda değil.Oğul Henry Turner aynı Will Turner'ın da yaptığı gibi babasını kurtarma peşinde.çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.yazacak çok şey var aslında. Not : film bittikten sonra yazıların sonunda çok önemli bir sahne var.

2 Haziran 2017 - Wonder Women - Hikayeyi çok beğendim.film iyi başlıyor,amazonlarla olan kısım bence baya iyi.film 15-20 dakika daha kısa olabilirmiş.Diana'nın olduğu her kısım harika,ama film vasat. Not: ikincisi yapılacak.

9 Haziran 2017 - The Mummy - Valla fena değildi,ama bir serinin başlangıcı olacak bir film.biraz tanıtım misali.ama iyidi.

21 Temmuz 2017 - Dunkirk - filmi çok beğendim.özellikle uçak sahneleri çok iyi.film içinde geriye dönerek bir anlatım var.

fakat ikinci dünya savaşına ve Dunkirk kurtarma operasyonunu bilmeyen biri bu filmi kesinlikle beğenmez,filme o açıdan bakarsak sıkıcı gelebilir.ama bir asker gibi düşünürsek hayatta kalma çabası bu filmin içeriğinde bir nokta.

14 Temmuz 2017 - War for the Planet of the Apes - Filmi baya beğendim,duygusal olmuş ama yinede harika bence.Caesar çok iyi karakter.ben beğendim.

18 Ağustos 2017 - Anabelle 2 - Filmi çok beğendim.The Conjuring ile bağlantılı sağlam korku sahneleri olan bir yapım.kasvetli havası ve karanlığın vermiş olduğu yerler bi felaket geriyor.beğendim baya.

6 Ekim 2017 - Blade Runner 2049 - Ne yalan söyleyeyim çok sıkıldım.film 162 dk baya uzun bir film.ve konu da çok yavaş ilerleyince sıkıcı hale geliyor.aksiyon sıfır,sadece Müziklerle bir aksiyon yaratılmak istenmiş.görsellik çok iyi.ilk film ile bağlatılar var o sebeble ilk film Blade Runner ( ki oda çok sıkıcı ) izlenebilir.

31 Ekim 2017 - Thor: Ragnarok

Çok beğendim.harikaydı.Ölüm tanrıçası Hela çok iyidi,müzikler çok iyidi,hikaye çok iyidi.

İzlemeyenler için Not : Film bitince hemen kısa bir video çıkıyor,ve tüm yazılar bitince bir video daha çıkıyor.kaçırmayın.

Not 2 : Filmde Doktor Strange misafir olarak katılıyor filmin başına.tüm kahramanların üstünde bir kahraman bu doktor.bunun gibi kimse olamaz.

17 Kasım 2017 - The Justice League : Filmin ilk kısmı harika,ikinci kısmında biraz sıkıldım.fena değil.

17 Kasım 2017 - The Snowman : filmi izledim fena değil.hep bir merak var.aksiyon az olsa da film güzeldi.

15 Aralık 2017 - The Last Jedi :
Film çok çok çok iyi çok beğendim.

gizem,heyecan,merak herşey var.süprizler var.özlediklerimiz var,esprili sahneler var,yeni yaratıklar var :)))) daha fazla anlatmayayım.beklediğime değdi.şimdi bekle de sonuncusu gelsin. :)

2017 'yi iki film haricinde bitirdim.insidious vizyona girmediği için izleyemedim daha.ama tüm beklediğim filmlşeri izledim.iyi bir film sezonuydu.2018 hayırlı olsun.

2018 Beklediğim Filmler Listesi

5.01.18 - Arif V 216
5.01.18 - Insidious Chapter 4
9.03.18 - Alpha ( Alfa Kurt )
13.04.18 - X-Men : The New Mutants
27.04.18 - Avengers : Infinity War Part I
25.5.18 - Star Wars : Han Solo
8.06.18 - Jurassic World : Fallen Kingdom
27.07.18 - Mission Impossible 6
3.08.18 - The Predator
21.09.18 - Robin Hood
2.10.18 - X-Men : Dark Phoenix
16.10.18 - Fantastic Beats And Where to Find Them 2

Filmler beklediklerim,araya yeni filmler gelebilir,fragman izledikçe listedekiler çıkabilir.

large_greatest-showmna.jpg

The Greatest Showman

valla filmi çok beğendim.masalsı bir müzikal.tavsiye ederim.

Churchill filmini izlediniz mi acaba ?

@Divine Heart

Çoğu izleyici sevmedi
biyografi filmleri severek izlerim,çok aşırı olmasa da tadında güzel filmdi,

Divine Heart Sen izledin mi görüşünü alayım?

şahsen beklentim büyük olmadı daha çok askeri bir psikoloji olduğunu düşünerek yorumalra bakmadan izledim bunun için sevdim sayın Lorne Balfe'nin iyi müzikleriyle güzel hisler verdi ha tabi ki film kültürü olan birini asla tam doyuramayacak bir film zayıf kalmış senaryo olarak ama bana psikolojiyi iyi yansıttı sahile kanlı oalrak vuran dalgalar Çanakkaleyi hissettirdi ve nedendir bilinmez ama Churchill saygı duyduğum biri olmuştur

Açıkçası biyografi filmlerini pek sevmem,çok istisnalar hariç.önerdiğim müzikal film The Greatest Showman de bir biyografi sayılabilir.

bunun dışında Churchill filminide izlemedim.

benim tarzım,

Korku,Bilim Kurgu,Gizem ve fantastik filmler.yinede bazen bunların dışına çıkıyorum.ama komedi,aşk ve romantik film çok azdır izlediğim.

@Abaris @GunPowder

Yinede her zaman tavsiye filmlerinizi izlemeye çalışıyorum.

Açıkçası biyografi filmlerini pek sevmem,çok istisnalar hariç.önerdiğim müzikal film The Greatest Showman de bir biyografi sayılabilir.

bunun dışında Churchill filminide izlemedim.

benim tarzım,

Korku,Bilim Kurgu,Gizem ve fantastik filmler.yinede bazen bunların dışına çıkıyorum.ama komedi,aşk ve romantik film çok azdır izlediğim.

@Abaris @GunPowder

Yinede her zaman tavsiye filmlerinizi izlemeye çalışıyorum.

biyografi de olsa müzikalsa izlemem sevmiyorum o tarz filmleri cnm :trip:

Benimde tarzım seninle aynı sadece biyografiyide ekleyince benim ki tamam oluyor,bende dışına çıkıyorum ara sıra, eğer çok gzl komedi, aşk romantik filmlerse gidip izliyorum :hppy:

Belki tekrar yazılmak istemiştir nickim :D

biyografi de olsa müzikalsa izlemem sevmiyorum o tarz filmleri cnm :trip:

Benimde tarzım seninle aynı sadece biyografiyide ekleyince benim ki tamam oluyor,bende dışına çıkıyorum ara sıra, eğer çok gzl komedi, aşk romantik filmlerse gidip izliyorum :hppy:

Belki tekrar yazılmak istemiştir nickim :D

komedi olarak mesela sabah 10:40 seansında Arif V 216 dayım :D:D

hemen de trip yiyoruz yaf :p :p

biyografi bende sevmiyorum müzikalde sevmiyorum.arada işte :cici:

Trip yapmadan bir bayan durabilir mi :u3::u1:
Arif V 216 izleyici yorumlarını okuyalım ona göre izleriz:D

Sen beni unuttun bu aralar,film önerisi filan yok artık :trip:

bende bazı müzikal filmleri çok sevmiştim

Les Miserables filmi gibi yine Hugh Jackman başrolde tabi ki
Fleet Sokağının Şeytan Berberi gibi Johnny Depp'in başrolünde olduğu film
@Divine Heart

şu sahneyi asla unutmam sanırım