Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yaa boş ver moderatörü ,vermesinler cvp onların ayıbı,
sen onlar için açmıyorsun ki biz üyeler ve misafir olarak okuyanlar için,bir sürü filmi eklediğin filimlerde alarak izledim,misafir olarak bakanlarda emin ol ki yazıp eklediklerinden alıp izliyorlardır...

Desteğin için çok teşekkürler,ama şimdilik konu açmayı düşünmüyorum.yine de öneri film olursa bu konuda paylaşırım.

2017 film açısından baya kötü başladı.beklediğim film sayısı en azından kış ayında baya az.2018 daha renkli gibi.bu filmlerin hepsini sinemada izlemeyi düşünüyorum.bakalım bi.

23 Haziran 2017 - Transformers: The Last Knight
6 Ekim 2017 - Blade Runner 2049
27 Ekim 2017 - Insidious: Chapter 4
3 Kasım 2017 - Thor: Ragnarok
3 Kasım 2017 - The Snowman
17 Kasım 2017 - The Justice League Part One
15 Aralık 2017 - The Last Jedi

İzlediklerim :

3 Şubat 2017 - Rings - Hikaye çok iyi,bazı sahneler çok etkili,özellikle mezarlık sahnesi,fakat sonu hoşuma gitmedi onuda söylemeyim.tavsiye ederim.

3 Mart 2017 - Logan - filmin ilk kısmı harika,çok çok çok iyi,aksiyon,kan,vahşet,delice adam öldürüyorlar ama ikinci kısmı bi o kadar berbat,resmen o aksiyonun üstüne uyku getirdi.duygusal bitti.öyle bir başlangıca öyle bir son olmadı.film gereksiz uzun olmuş.

Not: Marvel'in klasik yazı bittikten sonra olan sahnesi bu filmde yok yazıların sonunu beklemeyin.

3 Mart 2017 - İstanbul Kırmızısı - Oyunculuk,görüntü,mekanlar,hikaye çok iyi.Roman mı okudum film mı izledim çözemedim,sonu ilginç bitsede harikaydi.bir kaç yeri anlayamadım.anlatıp spoiler vermek istemem tabi.tavsiye ederim.

19 Mayıs 2017 - Ailen: Covenant - Filmi izledim ve baya beğendim.

İlk film Prometheus'un devamı.ilk filmi izlemeyen bu filmin konusunu,hikayesini anlamayabilir.görsellik inanılmaz,Lahit'ler felaket iyi.bi kaç sahne dışında pek bir hareket yok ama merak ve heyecan hep var.

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Tam bir hayal kırıklığı.filmi 3D yapmışlar gözlükle bakarken yüzler bile net değil 3D olması son derece gereksiz.uzun ve sıkıcı,konu karmaşık,Jack Sparrow son derece silik,ön planda değil.Oğul Henry Turner aynı Will Turner'ın da yaptığı gibi babasını kurtarma peşinde.çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.yazacak çok şey var aslında. Not : film bittikten sonra yazıların sonunda çok önemli bir sahne var.

2 Haziran 2017 - Wonder Women - Hikayeyi çok beğendim.film iyi başlıyor,amazonlarla olan kısım bence baya iyi.film 15-20 dakika daha kısa olabilirmiş.Diana'nın olduğu her kısım harika,ama film vasat. Not: ikincisi yapılacak.

9 Haziran 2017 - The Mummy - Valla fena değildi,ama bir serinin başlangıcı olacak bir film.biraz tanıtım misali.ama iyidi.

21 Temmuz 2017 - Dunkirk - filmi çok beğendim.özellikle uçak sahneleri çok iyi.film içinde geriye dönerek bir anlatım var.

fakat ikinci dünya savaşına ve Dunkirk kurtarma operasyonunu bilmeyen biri bu filmi kesinlikle beğenmez,filme o açıdan bakarsak sıkıcı gelebilir.ama bir asker gibi düşünürsek hayatta kalma çabası bu filmin içeriğinde bir nokta.

14 Temmuz 2017 - War for the Planet of the Apes - Filmi baya beğendim,duygusal olmuş ama yinede harika bence.Caesar çok iyi karakter.ben beğendim.

18 Ağustos 2017 - Anabelle 2 - Filmi çok beğendim.The Conjuring ile bağlantılı sağlam korku sahneleri olan bir yapım.kasvetli havası ve karanlığın vermiş olduğu yerler bi felaket geriyor.beğendim baya.

Filmlerde efekt,ses ve kalite için Orjinal dilde izlemenizi tavsiye ederim.Türkçe ana dilimiz ama film konusunda kesinlikle orjinal dil daha iyi,Türkçe dublaj malesef bir çok filmde oturmuyor efektelerden yararlanamıyorsunuz.

Abaris

Filmlerde efekt,ses ve kalite için Orjinal dilde izlemenizi tavsiye ederim.Türkçe ana dilimiz ama film konusunda kesinlikle orjinal dil daha iyi,Türkçe dublaj malesef bir çok filmde oturmuyor efektelerden yararlanamıyorsunuz.

Abaris

Orjinal izliyorum zaten,çok nadir Türkçe dublaj izlerim...
Orjinalini izlemek daha etkili oluyor...

Ailen Covenantı dün gece izledim tek kelimeyle mukemmel olmuş Korku, Aksiyon herşey vardı.
Michael Fassbender çok gzl oynamış :hppy:
Prometheu'yu izlemeden Ailen Covenantı izlemeyin, çünkü devamı filmi

Divine Heart sayfana eklediğin için tşkkürler, sayfandan seçip izliyorum filim izlemek istediğimde :dyg:

Ailen Covenantı dün gece izledim tek kelimeyle mukemmel olmuş Korku, Aksiyon herşey vardı.
Michael Fassbender çok gzl oynamış :hppy:
Prometheu'yu izlemeden Ailen Covenantı izlemeyin, çünkü devamı filmi

@Divine Heart sayfana eklediğin için tşkkürler, sayfandan seçip izliyorum filim izlemek istediğimde :dyg:

Ben tesekkur ederim,kıymet değer bildiğin için.sinemayı severim,sinemayı sevenleride severim.

Evet Prometheus ve Covenant bağlantılı,yanlış bilmiyorsam üç devam filmi daha olacak ve seri Alien şeklinde devam edicek.tabi yönetmenin ömrü yeterse.Fassbender yükselen bir oyuncu,özellikle X-Men serisinde.beğenmene sevindim,genelde beğenilmeyen bir film oldu,fakat devamını merakla bekliyorum.

Ben tesekkur ederim,kıymet değer bildiğin için.sinemayı severim,sinemayı sevenleride severim.

Evet Prometheus ve Covenant bağlantılı,yanlış bilmiyorsam üç devam filmi daha olacak ve seri Alien şeklinde devam edicek.tabi yönetmenin ömrü yeterse.Fassbender yükselen bir oyuncu,özellikle X-Men serisinde.beğenmene sevindim,genelde beğenilmeyen bir film oldu,fakat devamını merakla bekliyorum.

Rica ederim ne demek,o kadar gzl filimler eklemişsin ki izlememek münkün değil,sen bizlerle paylaştığın için biz tşkkür ederiz :hppy:
sen bazılarını begenmesende izlemem desensen bizler beğenebiliyoruz :u3::u3:
Kesinlikle olur 3'ü, çıksın hemen izlerim sürükleyici izlerken hiç sıkılmadım nefessiz izledim
bekletileri yüksek oldukları için beğenmemişlerdir.Bayağı gzldi bem çok beğendim

Bu arada forumda bir süre belki de bir daha film konusu açmayacam.değmez bu foruma hiç birşey.daha soruya bile cevap vermeyen kaele almayan moderatör yapmışlar.yada taraflı bakıyor.neyse bunlar önemli değil.zaten gerekli değer verilmiyor konulara belli bi kaç kişi dışında.onlar baş tacı elbette.

Divine Heart siz yazın ,yararlanan oluyor.Mesela ben;tavsiyeler ve takip konusunda analizlerinizi okuyorum.Teşekkürler emeğiniz ve yorumlarınız için.

OyJvyz.jpg

Dün gece Yedinci Hayata ( What Happened to Monday?) gittik.Korku ütopyası niteliğinde idi.Oyunculuk çok başarılı,kurgu güzeldi.Müzikler kurgu ve akışa çok uyumluydu.Kısacası bazı sahneler dışında genel olarak izlenesi bir yapım.

Rica ederim ne demek,o kadar gzl filimler eklemişsin ki izlememek münkün değil,sen bizlerle paylaştığın için biz tşkkür ederiz :hppy:
sen bazılarını begenmesende izlemem desensen bizler beğenebiliyoruz :u3::u3:
Kesinlikle olur 3'ü, çıksın hemen izlerim sürükleyici izlerken hiç sıkılmadım nefessiz izledim
bekletileri yüksek oldukları için beğenmemişlerdir.Bayağı gzldi bem çok beğendim

Teşekkürler,artık sadece tavsiye niteliğinde yazıyorum.konularımın hiçbiri güncel değil,güncellenmeyecekte.

Alien,Predatör serileri benimde en beğendiğim seriler.

@Divine Heart siz yazın ,yararlanan oluyor.Mesela ben;tavsiyeler ve takip konusunda analizlerinizi okuyorum.Teşekkürler emeğiniz ve yorumlarınız için.

OyJvyz.jpg

Dün gece Yedinci Hayata ( What Happened to Monday?) gittik.Korku ütopyası niteliğinde idi.Oyunculuk çok başarılı,kurgu güzeldi.Müzikler kurgu ve akışa çok uyumluydu.Kısacası bazı sahneler dışında genel olarak izlenesi bir yapım.

Teşekkürler.

evet bu filmi inceledim,Noomi Rapace yükselişte bir aktirist.bu filminde iyi olduğunu düşünüyorum,tavsiye için teşekkürler.

bu arada zombi ekspresini indirdim ama daha izleyemedim.izleyince not düşerim.

[YOUTUBE]GTsY-ol1ays[/YOUTUBE]​

Lee Jung-Soo kızının evdeki doğum günü için yola çıkar. Dağların arasındaki tünelden geçerken istenmedik bir şekilde tünel çöker. Lee Jung Soo gözlerini açtığında arabasında sıkışmış halde enkazların altında olduğunu fark eder. Yanında sadece cep telefonu, iki şişe su ve kızının doğum günü pastası vardır. İyi seyirler

Gerçekten güzel bir seyir. film bitene kadar gözlerim doldu, bazı sahnelerde ağladım :sulugoz:
Ben suyumu paylaşırmıydım bilemiyorum,can kurtaran müdürün azmi muhteşemdi,
bana sorsalar aramayı durduralım mı cesedini bulana kadar arayın derdim,eşi durdurdu yaa :sulugoz: can kurtaran müdür olmasaydı ölecekti enkazın altında...

Ne olursa olsun Arabamızda su ve yiyecek bulundurmalıyız, bunuda çok gzl vurgulamışlar...

[YOUTUBE]GTsY-ol1ays[/YOUTUBE]​

Lee Jung-Soo kızının evdeki doğum günü için yola çıkar. Dağların arasındaki tünelden geçerken istenmedik bir şekilde tünel çöker. Lee Jung Soo gözlerini açtığında arabasında sıkışmış halde enkazların altında olduğunu fark eder. Yanında sadece cep telefonu, iki şişe su ve kızının doğum günü pastası vardır. İyi seyirler

Gerçekten güzel bir seyir. film bitene kadar gözlerim doldu, bazı sahnelerde ağladım :sulugoz:
Ben suyumu paylaşırmıydım bilemiyorum,can kurtaran müdürün azmi muhteşemdi,
bana sorsalar aramayı durduralım mı cesedini bulana kadar arayın derdim,eşi durdurdu yaa :sulugoz: can kurtaran müdür olmasaydı ölecekti enkazın altında...

Ne olursa olsun Arabamızda su ve yiyecek bulundurmalıyız, bunuda çok gzl vurgulamışlar...

V3y0WR.jpg

Katılıyorum,izlenmesi gereken filmlerden.Müdürün çabası insanlık örneği idi.
Filmde bir insanın hayatının çoğunluğun çıkarı için feda edilip edilmemesi teması da sorgulanmış.Şirket çıkarı ve politika ilişkisi de dikkat çekici.
Etkilenmemek mümkün değil.

V3y0WR.jpg

Katılıyorum,izlenmesi gereken filmlerden.Müdürün çabası insanlık örneği idi.
Filmde bir insanın hayatının çoğunluğun çıkarı için feda edilip edilmemesi teması da sorgulanmış.Şirket çıkarı ve politika ilişkisi de dikkat çekici.
Etkilenmemek mümkün değil.

Çavlan2 Bencede izlenilmeli :hppy:

2018 Beklediğim Filmler Listesi

5.01.18 - Arif V 216
5.01.18 - Insidious Chapter 4
9.03.18 - Alpha ( Alfa Kurt )
13.04.18 - X-Men : The New Mutants
27.04.18 - Avengers : Infinity War Part I
25.5.18 - Star Wars : Han Solo
8.06.18 - Jurassic World : Fallen Kingdom
27.07.18 - Mission Impossible 6
3.08.18 - The Predator
21.09.18 - Robin Hood
2.10.18 - X-Men : Dark Phoenix
16.10.18 - Fantastic Beats And Where to Find Them 2

Filmler beklediklerim,araya yeni filmler gelebilir,fragman izledikçe listedekiler çıkabilir.

Geri