Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Güzel olacağını düşünmüyorum ama bakalım.izleme listemde var fakat sinema da izlemeyecem gibi.yorumlarınızı beklerim.

Bu tarz görsel filmler için sinema salonuna gitmelisiniz bence..
Benim sinema anlayışımda gideceksem görsele doycam anlayışı vardı.. Tabi şartlarınızı bilemem gittiğimde mutlaka yorumlarımı yazarım :kaç:

Bu tarz görsel filmler için sinema salonuna gitmelisiniz bence..
Benim sinema anlayışımda gideceksem görsele doycam anlayışı vardı.. Tabi şartlarınızı bilemem gittiğimde mutlaka yorumlarımı yazarım :kaç:

haftada en az 2 filme gidiyorum.fakat benim bu filmle alakalı iki düşüncem var.birincisiMark Wahlberg bu filme kesinlikle yakışmıyor.ikincisi ise o kadar çok robot var ki kim iyi kim kötü anlayamıyoruz,aksiyon çok hızlı karmakarışık herşey.yoksa ilk 4 filmide sinemada izledim.sinema da film izlemeyi her zaman daha çok severim.

2017 film açısından baya kötü başladı.beklediğim film sayısı en azından kış ayında baya az.2018 daha renkli gibi.bu filmlerin hepsini sinemada izlemeyi düşünüyorum.bakalım bi.

23 Haziran 2017 - Transformers: The Last Knight
14 Temmuz 2017 - War for the Planet of the Apes
21 Temmuz 2017 - Dunkirk
18 Ağustos 2017 - Anabelle 2
6 Ekim 2017 - Blade Runner 2049
27 Ekim 2017 - Insidious: Chapter 4
3 Kasım 2017 - Thor: Ragnarok
17 Kasım 2017 - The Justice League Part One
15 Aralık 2017 - The Last Jedi

İzlediklerim :

3 Şubat 2017 - Rings - Hikaye çok iyi,bazı sahneler çok etkili,özellikle mezarlık sahnesi,fakat sonu hoşuma gitmedi onuda söylemeyim.tavsiye ederim.

3 Mart 2017 - Logan - filmin ilk kısmı harika,çok çok çok iyi,aksiyon,kan,vahşet,delice adam öldürüyorlar ama ikinci kısmı bi o kadar berbat,resmen o aksiyonun üstüne uyku getirdi.duygusal bitti.öyle bir başlangıca öyle bir son olmadı.film gereksiz uzun olmuş.

Not: Marvel'in klasik yazı bittikten sonra olan sahnesi bu filmde yok yazıların sonunu beklemeyin.

3 Mart 2017 - İstanbul Kırmızısı - Oyunculuk,görüntü,mekanlar,hikaye çok iyi.Roman mı okudum film mı izledim çözemedim,sonu ilginç bitsede harikaydi.bir kaç yeri anlayamadım.anlatıp spoiler vermek istemem tabi.tavsiye ederim.

19 Mayıs 2017 - Ailen: Covenant - Filmi izledim ve baya beğendim.

İlk film Prometheus'un devamı.ilk filmi izlemeyen bu filmin konusunu,hikayesini anlamayabilir.görsellik inanılmaz,Lahit'ler felaket iyi.bi kaç sahne dışında pek bir hareket yok ama merak ve heyecan hep var.

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Tam bir hayal kırıklığı.filmi 3D yapmışlar gözlükle bakarken yüzler bile net değil 3D olması son derece gereksiz.uzun ve sıkıcı,konu karmaşık,Jack Sparrow son derece silik,ön planda değil.Oğul Henry Turner aynı Will Turner'ın da yaptığı gibi babasını kurtarma peşinde.çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.yazacak çok şey var aslında. Not : film bittikten sonra yazıların sonunda çok önemli bir sahne var.

2 Haziran 2017 - Wonder Women - Hikayeyi çok beğendim.film iyi başlıyor,amazonlarla olan kısım bence baya iyi.film 15-20 dakika daha kısa olabilirmiş.Diana'nın olduğu her kısım harika,ama film vasat. Not: ikincisi yapılacak.

9 Haziran 2017 - The Mummy - Film vasat,fakat "Dark Universe" 'e serisine geçiş filmi olarak değerlendirebiliriz.filmin ikincisi olacak.Mumya "Ahmanet" rolu baya iyi.3D olacak bir durum yok filmde,2D 'de izlenebilir.

Beklediğim filmler içinde şu ana kadar Wonder Women en iyisi diyebilirim.hayal kırıklıkları oldu hep özellikle Karayip Korsanları.film piyasası ölü durumda ve yeni konu bulamadıkları için eskiye dönüş var.buda üzüntü verici.

2017 film açısından baya kötü başladı.beklediğim film sayısı en azından kış ayında baya az.2018 daha renkli gibi.bu filmlerin hepsini sinemada izlemeyi düşünüyorum.bakalım bi.

21 Temmuz 2017 - Dunkirk

İzlediklerim :

3 Şubat 2017 - Rings - Hikaye çok iyi,bazı sahneler çok etkili,özellikle mezarlık sahnesi,fakat sonu hoşuma gitmedi onuda söylemeyim.tavsiye ederim.

3 Mart 2017 - Logan - filmin ilk kısmı harika,çok çok çok iyi,aksiyon,kan,vahşet,delice adam öldürüyorlar ama ikinci kısmı bi o kadar berbat,resmen o aksiyonun üstüne uyku getirdi.duygusal bitti.öyle bir başlangıca öyle bir son olmadı.film gereksiz uzun olmuş.

Not: Marvel'in klasik yazı bittikten sonra olan sahnesi bu filmde yok yazıların sonunu beklemeyin.

3 Mart 2017 - İstanbul Kırmızısı - Oyunculuk,görüntü,mekanlar,hikaye çok iyi.Roman mı okudum film mı izledim çözemedim,sonu ilginç bitsede harikaydi.bir kaç yeri anlayamadım.anlatıp spoiler vermek istemem tabi.tavsiye ederim.

İlk film Prometheus'un devamı.ilk filmi izlemeyen bu filmin konusunu,hikayesini anlamayabilir.görsellik inanılmaz,Lahit'ler felaket iyi.bi kaç sahne dışında pek bir hareket yok ama merak ve heyecan hep var.

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Tam bir hayal kırıklığı.filmi 3D yapmışlar gözlükle bakarken yüzler bile net değil 3D olması son derece gereksiz.uzun ve sıkıcı,konu karmaşık,Jack Sparrow son derece silik,ön planda değil.Oğul Henry Turner aynı Will Turner'ın da yaptığı gibi babasını kurtarma peşinde.çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.yazacak çok şey var aslında. Not : film bittikten sonra yazıların sonunda çok önemli bir sahne var.

2 Haziran 2017 - Wonder Women - Hikayeyi çok beğendim.film iyi başlıyor,amazonlarla olan kısım bence baya iyi.film 15-20 dakika daha kısa olabilirmiş.Diana'nın olduğu her kısım harika,ama film vasat. Not: ikincisi yapılacak.

9 Haziran 2017 - The Mummy - Film vasat,fakat "Dark Universe" 'e serisine geçiş filmi olarak değerlendirebiliriz.filmin ikincisi olacak.Mumya "Ahmanet" rolu baya iyi.3D olacak bir durum yok filmde,2D 'de izlenebilir.

Ben de Dunkirk ve Ragrarok'u bekliyorum ;)

[YOUTUBE]edTbJnYT-Qw[/YOUTUBE]​

Genç bir boksörün geleceği umut vaad ediyor. Onun tek bir hayali Olimpiyatlarda şampiyon olabilmek. Bunun için çok çalışması ve hayatına yeni bir başlangıç yapması gerekli. Gerek ailesi gerekse çevresinden aldığı destekler sayesinde " O" geleceğe umutla bakan genç bir şampiyon boksördür.

Öğlen sonu izliyecem...

Lily Collins ve Keanu Reeves’li To The Bone’dan İlgi Çekici Bir Fragman Yayınlandı!

lily-collins-ve-keanu-reevesli-to-the-bonedan-ilgi-cekici-bir-fragman-yayinlandi-filmloverss-759x500.jpg

Başrollerini Lily Collins ve Keanu Reeves’in paylaştığı Netflix filmi To The Bone’dan ilgi çekici bir fragman izleyiciyle buluştu.

Gün geçmiyor ki Netflix, yine bir sinema filmini bünyesine almamış olsun! Son zamanlarda Netflix’in vizyon takvimi olmayan filmleri, online olarak gösterme konusu tartışıladursun; Netflix, farklı konularda ve farklı tarzlarda hikayeleri önümüze getirmeye devam ediyor. Bizi kimi zaman Bizi kimi zaman The OA ile başka dünyalara götüren bir yolculuğa çıkartıp; kimi zaman da Girlboss ile moda sektörünün içerisine sürüklüyor. Dizilerinin yanında sinema filmleriyle adından söz ettiren Netflix’ten yeni bir sinema filmi geliyor: To The Bone!

Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapan To The Bone’un başrollerinde Lily Collins ve Keanu Reeves yer alırken; ikiliye Carrie Preston, Liana Liberato, Lili Taylor ve Alex Sharp gibi isimler eşlik ediyor. Buffy the Vampire Slayer’ın senaristlerinden Marti Noxon‘un yazıp yönettiği film; Keanu Reeves’i, 2006 yapımı The Lake House’dan sonra bir başka dram filminde izleyecek olmamızla dikkatlerini üzerine çekiyor.

to-the-bone-dan-fragman-filmloverss.jpg

Konusuyla Dikkat Çeken Lily Collins ve Keanu Reeves’li To The Bone 14 Temmuz’da Netflix’te!

Filmin konusu ise şöyle;

20 yaşındaki Ellen, kendi halinde takılan anoreksiya hastası genç bir kızdır. Gençlik yıllarının en güzel zamanlarını, çeşitli iyileştirme programlarıyla zayıflamaya harcamıştır. Bu duruma bir çözüm bulmaya kararlı olan ailesi ise onu, yöntemleri geleneksel olmayan bir doktor tarafından yönetilen ve aynı soruna sahip insanların bir arada bulunduğu bir grup evine gönderir. Bu süreçte Ellen, bağımlılığıyla nasıl baş edeceğini keşfetmeli, kendisine bir şans tanımalı ve diğer hastalarla nasıl iletişim kuracağını bulmaya çalışmalıdır.

Film; Lily Collins’in canlandırdığı Ellen karakterinin, hastalığını yenmek için alışılmadık bir tedavi programına katılmasını ve diğer hastalarla arasındaki ilişkiyi inceliyor. Bunu yaparken de anoreksiya hastası olan insanların hem içinde bulundukları ruh halini, hem de sosyal hayata adapte olma sürecini ekrana yansıtıyor.

Konusuyla merak uyandıran To The Bone, 14 Temmuz’da Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak.

[YOUTUBE]F24N9nbXEUw[/YOUTUBE]

Lily Collins ve Keanu Reeves'li To The Bone'dan İlgi Çekici Bir Fragman Yayınlandı! - FilmLoverss

Michael Keaton ve Dylan O’Brien’lı American Assassin’den Merak Uyandıran Bir Fragman Yayınlandı!

michael-keaton-ve-dylan-o-brien-l%C4%B1-american-assassin-den-fragman-filmloverss-759x500.jpg

Michael Keaton ve Dylan O’Brien’ın başrollerini paylaştığı; Amerika’dan İstanbul’a uzanan bir casusluk hikayesi izleyeceğimiz American Assassin’den Türkiye’den esintiler gördüğümüz bir fragman yayınlandı.

Amerikalı yazar Vince Flynn; tıpkı Tom Clancy romanlarında yer alan Jack Ryan gibi karakter devamlılığı bulunan eserler kaleme almıştır. Özellikle yarattığı Mitch Rapp karakterinin maceralarını kaleme aldığı on beş romandan oluşan seriyle de tüm dünya çapında tanınan bir yazar haline gelmiştir. Vince Flynn’in yarattığı, CIA’de çalışan anti-terör uzmanı Mitch Rapp‘in maceraları, Kill the Messenger filmine imza atan Michael Cuesta‘nın yönetmenliğinde American Assassin isimli filmle sinemaya uyarlanıyor.

american-assassin-filminden-fragman-filmloverss.jpg

Michael Keaton ve Dylan O’Brien’lı American Assassin 15 Eylül’de Vizyonda!

Michael Keaton ile Dylan O’Brien‘ın başrollerini paylaştığı film, nişanlısını bir terörist saldırısında kaybeden Mitch Rapp ve akıl hocası Stan Hurley’in olası bir 3. Dünya Savaşı’nı önlemek için Türk kuvvetlerle birleşerek yürüttükleri operasyonu konu alıyor.

Keaton ve O’Brien’ın yanı sıra Sanaa Lathan, Shiva Negar, Scott Adkins ve Taylor Kitsch gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film; özellikle hikayesinde Türkiye’yi içermesiyle dikkat çekiyor. Fragmanda iki karede İstanbul’u gördüğümüz filmin İstanbul’u ne şekilde izleyiciye lanse edeceği ise büyük bir merak konusu. Bugüne kadar İstanbul’da geçen çoğu yabancı film, ülkemiz açısından klasik bir Ortadoğu ülkesi imajı çizmiş ve özellikle Eminönü ya da Kapalı Çarşı gibi mekanlarda çekim yapılmasından dolayı bu tarz yerlerden oluşan bir şehir görüntüsü yaratılmaya çalışılmıştı. Haliyle bu filmlerin yarattığı etki ve İstanbul’un gösterilme şekli, American Assassin’in nasıl bir İstanbul portresi çizeceği sorusunu akıllara getiriyor.

CIA’in terörle mücadele bölümünde yer alan Mitch Rapp’in öyküsünü izleyiciyle buluşturacak olan American Assassin, Amerika’da ve Türkiye’de 15 Eylül‘de vizyondaki yerini alacak. Konusuyla merak uyandıran filmin yayınlanan fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

[YOUTUBE]jSXn3BKkvdU[/YOUTUBE]

Michael Keaton ve Dylan O'Brien'lı American Assassin'den Merak Uyandıran Bir Fragman Yayınlandı! - FilmLoverss

Terminator 2: Judgment Day 3D

terminator-2-mahser-gunu-1495033191.jpg

Film Özeti

İlk olarak 1 Temmuz 1991'de gösterime giren Terminatör 2 filmi, 25 Ağustos 2017'de 3 boyutlu olarak tekrar gösterime giriyor.

1997 Ağustos'unda yaşanan ve 3 milyarı aşkın insanın ölümüne neden olan olayın üstünden yıllar geçmiş ve 2029 yılına gelinmiştir. John Connor makinelere karşı insan direnişinin lideri konumundadır. Onu 2029 yılında yok edemeyen makineler şimdi yok edemedikleri düşmanlarını geçmişte yok etmeyi denemeye karar verirler ve John'un 10 yaşında olduğu döneme bir yok edici makine yollarlar.

Buna karşılık john da o dönemde kendisini korumak için daha önce annesini öldürmek göreviyle geçmişe yollanan yok edici makinenin daha üst bir modelini geçmişe yollar. İki yok edici makine arasında John Connor için büyük bir mücadele başlar. Bu arada henüz yaşanmamış olan 1997 Ağustos'unda yaşanacak olan felaketin mimarı olan Skynet adlı sistem de yavaş yavaş faaliyetlerini artırmaya başlamıştır. John ve onun koruyucu makinesi John'un annesini akıl hastanesinden kaçırıp Skynet'i durdurmak için işbirliğine girişirken diğer yok edici makine de John'u yoketmek için onların peşinden gitmektedir.

[YOUTUBE]yGzGQgSHWk8[/YOUTUBE]

Terminatör 2: Mahşer Günü (Terminator 2: Judgment Day) - Sinemalar.com

Hayatımda ilk defa bir sinema filminde,film bittiğinde alkış görmüştüm.bu filmi çok severim,o zamanın teknolojisinde bir devrimdir.civa olan T1000 modeli inanılmazdır.3D için sinemaya gidermiyim bilmiyorum ama açıkçası 3D olacakta pek bişi yok.bakalım hele film bi gelsinde.

[YOUTUBE]A5iCNn_V4Jg[/YOUTUBE]

Bugün boşluğa bir Baby Driver sıkıştırdım.öncelikle müzikler harika.filmin ilk kısmı harika,sürekli aksiyon ve sürekli nasıl gelişecek diye beklerken filmin ikinci kısmını bu filmin içine nasıl edebiliriz kısmı dahil oluyor.çok iyi başlayıp saçma sapan biten bir film olmuş çok yazık.ama filmin ara vermeden önceki kısmı çok iyi.

21 Temmuz 2017 - Dunkirk
3 Kasım 2017 - The Snowman

İzlediklerim :

9 Haziran 2017 - The Mummy - Valla fena değildi,ama bir serinin başlangıcı olacak bir film.biraz tanıtım misali.ama iyidi.

İzlediklerim :

9 Haziran 2017 - The Mummy - Valla fena değildi,ama bir serinin başlangıcı olacak bir film.biraz tanıtım misali.ama iyidi.

21 Temmuz 2017 - Dunkirk - filmi çok beğendim.özellikle uçak sahneleri çok iyi.film içinde geriye dönerek bir anlatım var.

fakat ikinci dünya savaşına ve Dunkirk kurtarma operasyonunu bilmeyen biri bu filmi kesinlikle beğenmez,filme o açıdan bakarsak sıkıcı gelebilir.ama bir asker gibi düşünürsek hayatta kalma çabası bu filmin içeriğinde bir nokta.

İzlediklerim :

21 Temmuz 2017 - Dunkirk - filmi çok beğendim.özellikle uçak sahneleri çok iyi.film içinde geriye dönerek bir anlatım var.

fakat ikinci dünya savaşına ve Dunkirk kurtarma operasyonunu bilmeyen biri bu filmi kesinlikle beğenmez,filme o açıdan bakarsak sıkıcı gelebilir.ama bir asker gibi düşünürsek hayatta kalma çabası bu filmin içeriğinde bir nokta.

14 Temmuz 2017 - War for the Planet of the Apes - Filmi baya beğendim,duygusal olmuş ama yinede harika bence.Caesar çok iyi karakter.ben beğendim.

Bu filme dair bir eski fragman yenilenerek yayınlanmış.ilk gösterimden sonra 40. senesinde gösterime girerse fena olmaz.

[YOUTUBE]dSpQ3G08k48[/YOUTUBE]

Atomic Blondie 'yi izledim.yani ne bilim çok sıkıldım.film belli bir süre sonra çok bariz belli ve gereksiz bir film.C.Theron için film yapmışlar.dövüş sahnelerinde Theron 'un yumrukları o kadar kötü ki filmi yaşatamıyor.izledik pas geçmedik.

Bu arada forumda bir süre belki de bir daha film konusu açmayacam.değmez bu foruma hiç birşey.daha soruya bile cevap vermeyen kaele almayan moderatör yapmışlar.yada taraflı bakıyor.neyse bunlar önemli değil.zaten gerekli değer verilmiyor konulara belli bi kaç kişi dışında.onlar baş tacı elbette.

Bu arada forumda bir süre belki de bir daha film konusu açmayacam.değmez bu foruma hiç birşey.daha soruya bile cevap vermeyen kaele almayan moderatör yapmışlar.yada taraflı bakıyor.neyse bunlar önemli değil.zaten gerekli değer verilmiyor konulara belli bi kaç kişi dışında.onlar baş tacı elbette.

Yaa boş ver moderatörü ,vermesinler cvp onların ayıbı,
sen onlar için açmıyorsun ki biz üyeler ve misafir olarak okuyanlar için,bir sürü filmi eklediğin filimlerde alarak izledim,misafir olarak bakanlarda emin ol ki yazıp eklediklerinden alıp izliyorlardır...

Geri