Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Mitolojiye hayranım,üstüne üstlük böyle filmler de ortaya çıkınca hasta oluyorum,zaman geçmiyor izlemek için.daha önce bir çok mitolojik film izledim,son dönemlerde Gods of Egypt ve Gods of Kings gibi filmler görsel efektler açısından çok iyi olsada içlerinde başka hikayeler barındırıyordu.

HHHH.filmloverss.jpg

The Man with the Iron Heart

Başrollerinde Jason Clarke, Rosamund Pike, Mia Wasikowska gibi başarılı oyuncuların yer aldığı The Man with the Iron Heart’tan ilk fragman yayınlandı!

İkinci Dünya Savaşı’nı konu edinen filmlerden bıkmayanlar buraya! Şimdiye kadar onlarca filme konu olmuş İkinci Dünya Savaşı, Hollywood’un uyarlamaktan bıkmadığı bir konu olmaya devam ediyor. Bu konuda çıtayı sürekli yükseğe koyan Hollywood, bu kez yıldız kadrolu bir filmle deyim yerindeyse gümbür gümbür geliyor. The Man with the Iron Heart bakalım beklentiyi karşılayabilecek mi?

Y%C4%B1ld%C4%B1z-Kadrolu-The-Man-with-the-Iron-Hearttan-%C4%B0lk-Fragman-Yay%C4%B1nland%C4%B1-filmloverss-1.jpg

The Man with the Iron Heart’tan İlk Fragman Yayınlandı!

Başrollerinde Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O’Connell, Jack Reynor ve Mia Wasikowska’nın yer aldığı The Man with the Iron Heart’ın yönetmenliğini The Connection filminden tanıdığımız Cédric Jimenez üstleniyor. HHhH olarak da bilinen Laurent Binet‘in çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanacak film, SS birliklerinin başkanı ve Hitler’in sadık adamlarından biri olan Reinhard Heydrich’i konu ediniyor. Acımasızlığı ile bilinen Reinhard Heydrich, 1942 yılında İngilizler tarafından eğitilmiş Çek direniş örgütüne bağlı bir özel suikast timi militanları tarafından suikaste uğramış ve öldürülmüştü.

Merakla beklediğimiz bu yeni uyarlamadan ilk fragman izleyici ile buluştu. Milyonlarca Yahudi’nin öldürülmesinden sorumlu olan ve Prag Kasabı, Sarışın Canavar, III. Reich’ın en tehlikeli adamı gibi isimlerle bilinen Reinhard Heydrich’ın hikayesini izleyecek olmak hepimizi şimdiden heyecanlandırdı!

[YOUTUBE]5p73U7QRBS4[/YOUTUBE]

Yıldız Kadrolu The Man with the Iron Heart?tan İlk Fragman Yayınlandı! - FilmLoverss

İkinci Dünya Savaşı'na ilgim yüksek.fragman fena değil ama konu daha ilginç.kadro fena değil.bakalım.vizyon tarihi belli değil ama iyi bir film olur umarım.

Dan Stevens’lı Kaçırılmaması Gereken Bir Bilimkurgu Filmi: Kill Switch

Beauty and the Beast ve Legion ile son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alan Dan Stevens’ı izleyeceğimiz Kill Switch’ten fragman yayınlandı.

Zaman su gibi akıp geçiyor. Geçtiğimiz senenin en iyi filmlerini belirlerken, bir baktık Mayıs ayına girmişiz, 2017’nin En’lerini belirliyoruz. Yılın ilk dört ayında gişenin rakipsiz lideri Beauty and the Beast oldu. Milyar barajını aşan gişe hasılatıyla büyük bir başarıya imza atan film başta imkansız gibi görünün devam filminin kapıları bile araladı. Dizi sektöründeyse, 2017’nin en ses getiren dizisi The Handmail's Tale tarafından tahtından edilene kadar Legion’dı. Süperkahraman dizilerinde yeni bir çağı başlatan dizi oyunculuklarıyla gönlümüzde taht kurmuştu.

Dan Stevens Kill Switch İle Geri Dönüyor!

Peki iki başarılı yapımın en büyük ortak özelliği nedir? Tabii ki Dan Stevens. 2017’nin parlayan yıldızı olan Stevens, yepyeni bir projeyle gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Görsel efekt sektörünün tanınan isimlerinden Tim Smit’in ilk uzun metraj denemesi; Kill Switch için yeniden kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, tehlikede olan gezegenini kurtarmaya çalışan Will Porter’a hayat veriyor.

Berlin Film Festivali’nde dağıtım hakları satın alınmadan önce Redivider olarak anılan film, Tim Smit’in ”What’s in the Box?” adlı kısa filminden uyarlandı. Çekim teknikleriyle dikkat çeken filmin ülkemizde ne zaman gösterime gireceği şu an için netlik kazanmadı. 2017’nin kaçırılmaması gereken bilimkurgu filmleri arasında yer alan Kill Switch’in yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[YOUTUBE]vTvohqtCy_0[/YOUTUBE]

Dan Stevens'lı Kaçırılmaması Gereken Bir Bilimkurgu Filmi: Kill Switch - FilmLoverss

2017 film açısından baya kötü başladı.beklediğim film sayısı en azından kış ayında baya az.2018 daha renkli gibi.bu filmlerin hepsini sinemada izlemeyi düşünüyorum.bakalım bi.

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2 Haziran 2017 - Wonder Women
9 Haziran 2017 - The Mummy
23 Haziran 2017 - Transformers: The Last Knight
14 Temmuz 2017 - War for the Planet of the Apes
21 Temmuz 2017 - Dunkirk
18 Ağustos 2017 - Anabelle 2
6 Ekim 2017 - Blade Runner 2049
27 Ekim 2017 - Insidious: Chapter 4
3 Kasım 2017 - Thor: Ragnarok
17 Kasım 2017 - The Justice League Part One
15 Aralık 2017 - The Last Jedi

İzlediklerim :

3 Şubat 2017 - Rings - Hikaye çok iyi,bazı sahneler çok etkili,özellikle mezarlık sahnesi,fakat sonu hoşuma gitmedi onuda söylemeyim.tavsiye ederim.

3 Mart 2017 - Logan - filmin ilk kısmı harika,çok çok çok iyi,aksiyon,kan,vahşet,delice adam öldürüyorlar ama ikinci kısmı bi o kadar berbat,resmen o aksiyonun üstüne uyku getirdi.duygusal bitti.öyle bir başlangıca öyle bir son olmadı.film gereksiz uzun olmuş.

Not: Marvel'in klasik yazı bittikten sonra olan sahnesi bu filmde yok yazıların sonunu beklemeyin.

3 Mart 2017 - İstanbul Kırmızısı - Oyunculuk,görüntü,mekanlar,hikaye çok iyi.Roman mı okudum film mı izledim çözemedim,sonu ilginç bitsede harikaydi.bir kaç yeri anlayamadım.anlatıp spoiler vermek istemem tabi.tavsiye ederim.

19 Mayıs 2017 - Ailen: Covenant - Filmi izledim ve baya beğendim.

İlk film Prometheus'un devamı.ilk filmi izlemeyen bu filmin konusunu,hikayesini anlamayabilir.görsellik inanılmaz,Lahit'ler felaket iyi.bi kaç sahne dışında pek bir hareket yok ama merak ve heyecan hep var.

artık fragman izlememeye çalışıyorum çünkü uzun uzun 3-4 tane fragmanlar yapıyorlar ve filmi izlemiş kadar oluyorsun.o yüzden birinci fragman hariç genelde pek izlemiyorum.

2017 film açısından baya kötü başladı.beklediğim film sayısı en azından kış ayında baya az.2018 daha renkli gibi.bu filmlerin hepsini sinemada izlemeyi düşünüyorum.bakalım bi.

2 Haziran 2017 - Wonder Women
21 Temmuz 2017 - Dunkirk

İzlediklerim :

3 Şubat 2017 - Rings - Hikaye çok iyi,bazı sahneler çok etkili,özellikle mezarlık sahnesi,fakat sonu hoşuma gitmedi onuda söylemeyim.tavsiye ederim.

3 Mart 2017 - Logan - filmin ilk kısmı harika,çok çok çok iyi,aksiyon,kan,vahşet,delice adam öldürüyorlar ama ikinci kısmı bi o kadar berbat,resmen o aksiyonun üstüne uyku getirdi.duygusal bitti.öyle bir başlangıca öyle bir son olmadı.film gereksiz uzun olmuş.

Not: Marvel'in klasik yazı bittikten sonra olan sahnesi bu filmde yok yazıların sonunu beklemeyin.

3 Mart 2017 - İstanbul Kırmızısı - Oyunculuk,görüntü,mekanlar,hikaye çok iyi.Roman mı okudum film mı izledim çözemedim,sonu ilginç bitsede harikaydi.bir kaç yeri anlayamadım.anlatıp spoiler vermek istemem tabi.tavsiye ederim.

İlk film Prometheus'un devamı.ilk filmi izlemeyen bu filmin konusunu,hikayesini anlamayabilir.görsellik inanılmaz,Lahit'ler felaket iyi.bi kaç sahne dışında pek bir hareket yok ama merak ve heyecan hep var.

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Tam bir hayal kırıklığı.filmi 3D yapmışlar gözlükle bakarken yüzler bile net değil 3D olması son derece gereksiz.uzun ve sıkıcı,konu karmaşık,Jack Sparrow son derece silik,ön planda değil.Oğul Henry Turner aynı Will Turner'ın da yaptığı gibi babasını kurtarma peşinde.çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.yazacak çok şey var aslında. Not : film bittikten sonra yazıların sonunda çok önemli bir sahne var.

Yeni bir sinemaya bakış açısı düşünüyorum,fragman izleyip filme gitmemek,çünkü gerçekten beklentim yüksek olan filmlerde böyle hayal kırıklığı olması üzdü beni.

Rica etsem bir kaç filim önermisiniz izlemem için :u3:

ilk tercihim korku, diğerlerini size bırakıyorum :)

Korku olarak; The Conjuring , İnsidious bu iki seriyi sanırım daha da önce önermiştim.Anabelle olabilir yakında ikincisi de geliyor.Get out için iyi diyorlar indirdim ama daha izleyemedim.The Women İn Black ve The Vatican Tapes fena değil.Rings 3 konu olarak beni baya tatmin etti çok beğendim,bi kaç sağlam sahne de var.

Bir çoğunu izlemiş olabilirsiniz ama bunlarıda tavsiye ederim.District 9 , The Flowers Of War , The Last Samurai , The Da Vinci Code , Angels And Demons , Sicario , Tears of the Sun.

Abaris

Korku olarak; The Conjuring , İnsidious bu iki seriyi sanırım daha da önce önermiştim.Anabelle olabilir yakında ikincisi de geliyor.Get out için iyi diyorlar indirdim ama daha izleyemedim.The Women İn Black ve The Vatican Tapes fena değil.Rings 3 konu olarak beni baya tatmin etti çok beğendim,bi kaç sağlam sahne de var.

Bir çoğunu izlemiş olabilirsiniz ama bunlarıda tavsiye ederim.District 9 , The Flowers Of War , The Last Samurai , The Da Vinci Code , Angels And Demons , Sicario , Tears of the Sun.

Abaris

Evet Divine Heart önermiştin,izledim süperlerdi, korku film çok seviyorum benliklerdi.:)

Ooo bir sürü çok tşkkür ederim :cici:

Önerdiğin filimler içinde Da Vinci Code'yi önceden izlemiştim,çok güzeldi.

Bunları izleyip bitireyim kapını çalarım tekrar :u1::u3:

Evet Divine Heart önermiştin,izledim süperlerdi, korku film çok seviyorum benliklerdi.:)

Ooo bir sürü çok tşkkür ederim :cici:

Önerdiğin filimler içinde Da Vinci Code'yi önceden izlemiştim,çok güzeldi.

Bunları izleyip bitireyim kapını çalarım tekrar :u1::u3:

Angels And Demons Da vinci ye nazaran daha iyidir.yine Dan Brown olan kitaptan yapılan film İnferno da güzel ama diğerleri kadar değil.yinede izlemeni tavsiye ederim.District 9 saçma gibi gelebilir başta ama sömürge üzerine yapılmış çok iyi filmdir.şimdiden iyi seyirler.

Angels And Demons Da vinci ye nazaran daha iyidir.yine Dan Brown olan kitaptan yapılan film İnferno da güzel ama diğerleri kadar değil.yinede izlemeni tavsiye ederim.District 9 saçma gibi gelebilir başta ama sömürge üzerine yapılmış çok iyi filmdir.şimdiden iyi seyirler.

Angels And Demonsu akşam izledim tamda dediğiniz gibi çıktı ben nsl izlememişim bu filmi önceden hayret :dusun:]

İzlemeye başladımsa bırakmam mutlaka sonunu alıyorum,
Çok tskkür ederim :hppy:

Neill Blomkamp’ın Yeni Bilimkurgu Projesinden Fragman Yayınlandı!

Oat-Studios-neil-blomkamp-filmloverss.jpg

District 9, Elysium ve Chappie filmlerinin yönetmeni Neill Blomkamp’ın kısa filmlerden oluşacak yeni bilimkurgu projesinden ilk fragman yayınlandı.

Neill Blomkamp hiç kuşku yok ki, bilimkurgu sinemasının en parlak yönetmenlerinden. Henüz 38 yaşında olan Blomkamp, ilk uzun metrajı District 9 ile bilimkurgu sinemasına modern bir başyapıt armağan etmiş, Elysium ve Chappie ile ufak çaplı hayal kırıklıkları yaratsa da, sinemasıyla anlatmak istediği fikirlerinin arkasında durmaya devam ederek takdir kazanmıştı. Sinemasını metaforlar üzerine kuran Blomkamp ırkçılık, sınıf farklılıkları ve türcülük gibi birçok temayı filmlerinde işlemekten çekinmiyor. Geçtiğimiz aylarda Alien 5’ı çekeceği haberleri geldiğinde tüm bu sebeplerle heyecanlanmıştık lakin, proje ertelendi hatta şu an için durumunun ne olacağı tam bir muamma. Henüz, elle tutulur yeni bir projesi olmaması ise üzücü lakin, bugün gelen Oat Studios Volume 1 isimli fragman, yönetmenin bildiği sularda yüzdüğü, keyifli bir projenin ilk sinyallerini veriyor.
Neill Blomkamp’ın Yeni Bilimkurgu Projesinden Fragman Geldi

Muhtemel bir yakın gelecekte geçtiğini tahmin ettiğimiz film, karakteristik bir Blomkamp filmi izlenimi veriyor. Üçüncü tür -bu sadece tahmin- olduğunu tahmini ettiğimiz varlığın çizimleri de klişe figürlerden değil. Proje ile ilgili elimizde çok fazla bilgi yok. Oat Studios’un internet sitesini ziyaret ettiğimizde de projeyle ilgili herhangi bir bilgi alamıyoruz; “Deneysel kısa filmler yapıyoruz” sitede yer alan tek ibare.

Açıkçası, “Neill Blomkamp ne çekse izlerim” diyenlerin fragmanın ardından heyecanlanmaması mümkün değil.

[YOUTUBE]zoiezEB9n2Q[/YOUTUBE]

Neill Blomkamp'ın Yeni Bilimkurgu Projesinden Fragman Yayınlandı! - FilmLoverss

District 9, Elysium izledim. District 9 çok başarılı buldum ve tavsiye ederim ( dünyalıların uzaylıları yakalayıp sömürge yapmasını anlatıyor ) Elysium ise çok beğendmedim Matt Demon dan dolayı sevmem kendisini :D Chappie indirdim daha izleyemedim ama hepsinin ortak noktası birilerinin köleleştirilmesi ve sömürülmesi.bu fragmanda izlediğimde aynı.yaratıkların insanları yakalayıp sömürge altına alması gibi görünüyor.ilginç

21 Temmuz 2017 - Dunkirk

İzlediklerim :

26 Mayıs 2017 - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Tam bir hayal kırıklığı.filmi 3D yapmışlar gözlükle bakarken yüzler bile net değil 3D olması son derece gereksiz.uzun ve sıkıcı,konu karmaşık,Jack Sparrow son derece silik,ön planda değil.Oğul Henry Turner aynı Will Turner'ın da yaptığı gibi babasını kurtarma peşinde.çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.yazacak çok şey var aslında. Not : film bittikten sonra yazıların sonunda çok önemli bir sahne var.

2 Haziran 2017 - Wonder Women - Hikayeyi çok beğendim.film iyi başlıyor,amazonlarla olan kısım bence baya iyi.film 15-20 dakika daha kısa olabilirmiş.Diana'nın olduğu her kısım harika,ama film vasat. Not: ikincisi yapılacak.

Beklemedeyiz merkez.

Sıpoylır içerir
Karayip korsanlarına gittim turner is back.

Geri