Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
The Forest

123009.jpg

Tür : Korku

Oyuncular : Natalie Dormer, Taylor Kinney, Eoin Macken, Yukiyoshi Ozawa

Yönetmen : Jason Zada

Vizyon Tarihi : 8.1.16

Orman - The Forest - Beyazperde.com

Fena film değil.fragman kadar güzel değil ama idare eder.izlenirliği var.

Sherwood Horror

sherwood-horror-film-izle.jpg

Robin Hood hikayesini günümüz şartlarına göre farklı bir dille anlatan Sherwood Horror filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. John Regan tarafından yazılıp yönetilen filmin izlenimi büyük merak yaratması oldu.

Şimdiye kadar kısa filmlerin senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlenen John Regan, kariyerinin ilk uzun metrajlı filmine Sherwood Horror ile imza atıyor. Filmin çekilmesi için finansmanı için çalışmalarını sürdüren yönetmen tanıtım fragmanı için; Kaptan Amerika: Kış Askeri, Skyfall, X-Men: Birinci Sınıf, Iron Man 3, Hızlı ve Öfkeli 7, Bulut Atlası, Star Wars Rebels, Sin City: A Dame Kill For gibi görsel efektleriyle ön plana çıkan yapımlarda çalışmış sanatçılarla iş birliği yaptı. Film projesine katlı sağlayan herkesin projeye sıkı bir şekilde inandığını dile getiren yönetmen, hayalini gerçekleştirmek için oldukça azimli ilerliyor. Yönetmen filmin çekilebilmesi için Kickstarter'dan finansman desteği bekliyor.

Sherwood Horror Filmine Deadpool Örneği

Geçtiğimiz yıllarda vizyona giren Sky Captain and the World of Tomorrow, 300 Spartalı, Sin City, Whiplash ve bu yıl vizyona giren Deadpool gibi filmlerde örneğini gördüğümüz "tarzını gösteren teaser" türünde fragmanlar, daha çok yapımcıların filme olan ilgisini çekmek ve projeye kaynak sağlamak amacıyla yapılıyor. Filmin senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlenen Regan, tanıdığımız Robin Hood hikayesini yeni bir konsept ile beyaz perdeye aktarmayı amaçlıyor. Filmin hikayesinin Robin Hood dünyasından esinlendiğini söyleyen yönetmen, karakter dışında hikayenin tek başına da senaryo değerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Film için gerekli finansmanın sağlanması durumunda çekimlere başlanılacak. Sherwood Horror filmi kasabasına geri döndüğünde kasabanın vampirler tarafından istila edildiğini gören eski hükümlü ve av arkadaşları ile güçlerini birleştirip vampirlere savaş açmasını konu alacak.

Sherwood Horror'dan İlk Tanıtım Fragmanı

[YOUTUBE]JDYlU9909ew[/YOUTUBE]

Batman de göründü fragmanda.

fakat bu film pek benim tarzım değil.süper kahraman ve komedi tarz filmleri sevmiyorum.ama Joker için izlemeyi düşünüyorum.

The Neon Demon

90

Tür : Gerilim,Korku

Yönetmen : Nicolas Winding Refn

Oyuncular : Jena Malone, Keanu Reeves, Christina Hendricks, Elle Fanning

Vizyon Tarihi : 2016 ( Abd Haziran,Türkiye ; Belli Değil )

Yılın En Çok Merakla Beklenen Gerlim Tarzındaki The Neon Demon 'un Fragmanı yayınlandı.

[YOUTUBE]cipOTUO0CmU[/YOUTUBE]

The Neon Demon (2016) - Sinemalar.com

The Magnificent Seven Tekrar Beyazperde'de

magneficent-seven-filmloverss-1.jpg

Tür : Western, Aksiyon

Yönetmen : Antoine Fuqua

Oyuncular : Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Byung Hun Lee, Manuel Garcia Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter, Vinnie Jones, Peter Sarsgaard

Vizyon Tarihi : 23.9.16

Film Özeti :
Küçük bir kasabada bir araya gelen 7 silahlı adam, kasabayı soygunculardan korumak için güçlerini birleştirirler.

Akira Kurosawa'nın efsanevi Yedi Samuray'ından (1954) uyarlanarak çekilen 1960 yapımı Muhteşem Yedili'nin yeniden çevrimi niteliğindeki The Magnificent Seven filmi 23 Eylül 2016'da gösterime girecek.

Muhteşem Yedili (2016) - Sinemalar.com

magnificent-seven-filmloverss.jpg

[YOUTUBE]1ieowHLN3lQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]6756MOKxWS0[/YOUTUBE]

Suicide Squad
C.America-İron Man Civil War
Dr.Strange

Edit : Profesör Xavier beni kahretsin emi .. Tabiki X Man Apocalipso'yu da eklemeliyim ..

Sinemanın level üstüne level atladığı bu üç flimi beklerim gerisi hikaye ..

X-Men: Apocalypse

Fragmanları Tekrar Güncelleyelim..

[YOUTUBE]yeBxNkG2VMY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]YXsMraUgy0k[/YOUTUBE]

En Yeni Fragman

[YOUTUBE]Jer8XjMrUB4[/YOUTUBE]

Geri