Vizyona Girmeyenler :
Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi
İnferno : Daha Vizyona Girmedi
The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi
Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi
Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi
Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi
Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi
World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi
Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi
Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi
War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi
Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi
X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi
İzlediklerim Ve Yorumlarım :
Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )
The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )
Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )
The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )
Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )
Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )
Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )
The Lazarus Efect : ( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )The Loft : ( Daha İzleyemedim )
Everest : ( İzledim.Şiddetle tavsiye ederim.gerçek bir hayat hikayesi harika bir kadro,harika bir oyunculuk,gözyaşları içinde izledim. )
The Vatican Tapes : ( İzledim.Çok beğendim,Şeytan çıkarma ayini gibi başlayan fakat bambaşka bir konu olan Deccal'e bağlanması,konunun devam etmesi çok ilginç bir hale gelmesi beni baya meraklandırdı. )
Maze Runner / The Scorch Trials : ( İzledim.ilk film gayet iyidi ama bu film bana çok saçma geldi. )
Pixels : (İzledim.Komedi filmlerini pek sevmem,ama fena değildi. )
Jurassic World : ( İzledim,Beklediğim kadar iyi yada kötü değildi.izlenirliği var. )
Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens : Açıkçası beklediğim gibi değildi.evet film genel anlamda güzel fakat ben Kylo Ren'den çok şey bekliyordum o biraz hayal kırıklığı oldu buda filmin tamamına yayılmış oldu.
The Last Witch Hunter : Beğenmedim.Hikaye Fena değil ama yinede olmamış.
Spectre / James Bond 24 : Kesinlikle Berbat.yani ne konu konu,ne oyunculuk hiçbirşey yok filmde.
The Martian : Fena değildi.oyunculuk ve hikaye iyidi.Uzay görüntüleri harikaydı.
Bridge Of Spies : Kesinlikle Tavsiye Ederim.Tom Hanks harika bir oyuncu ya.film yavaş ilerlesede konu,görüntüler,oyunculuk harika.
Viktor Frankenstein : Çok beğendim.oyunculuk,hikaye inanılmaz olmuş.gerçekten harika bir film yapmışlar.
The Hunger Games / Mockingjay Part2 : Nihayet Final oldu.fena değildi.sonunda başkan Snow kazandı diyebiliriz.
The Hateful Eight : Çok beğendim.gerçekten güzel kurgulanmış bir hikaye tavsiye ederim.
Gods Of Egypt : Eski mısır inanılmazdı.görsel efektler çok iyidi.ama beklediğim gibi çıkmadı.
Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :
Self/Less : ( Daha İzleyemedim )
The Finest Hours : ( Daha İzleyemedim )
London Has Fallen : ( Daha İzleyemedim )
Güncelleme...