Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
2016 Yılı İçinde Sinema'da Seyretmek İstediğim Filmler Listesi..

22.1.16 - The Revenant
26.2.16 - Gods of Egypt
25.3.16 - Batman & Superman
22.4.16 - The Huntsman Winter's War
19.5.16 - X - Men Apocalypse
3.6.16 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
10.6.16 - Warcraft
10.6.16 - Now You See Me 2
10.6.16 - The Conjuring 2
1.7.16 - Independence Day: Resurgence
7.10.16 - Gambit
14.10.16 - Inferno
18.11.16 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
16.12.16 - Star Wars & Rogue One
23.12.16 - Assassin's Creed

İzlediklerim :

The Revenant : Filmin ilk kısmı çok etkileyici.İnanılmaz bir hayatta kalma mücadelesi var.Psikolojisini bozabilir bir insanın ki sinema da bunu net gördüm izleyenlerden.ikinci kısım daha durgun.sıkıcı biraz.uzun bir film.ama çok iyi film.gerek doğa çekimleri gerek hikaye..filmi izlerseniz belgeselinide muhakkak izleyin derim.

Gods of Egypt : Görsel Efektler çok iyi,Mısır çok iyi şekillenmiş,kesinlikle 3D izleyin.fakat bence oyuncular hiç uymamış,yanlış seçimler olmuş.film 127 dk olmasına rağmen ben sonlara doğru çok sıkıldım,uzun geldi.

Batman & Superman : Filmin ilk kısmı çok sıkıcıydı.Ben Affleck'li Batman hiç olmamış hiç yakışmamış çok kötü.filmin ikinci kısmı ise harikaydı.Superman,Wonder Women çok iyidiler.Özellikle Lex Luthor Dehşet karakter ve oyunculuk.filmi genel olarak beğendim.birde Soundtrack'lar az kullanılmış.

Vay vay vay. The Conjuring 2'den sonra James Wan'dan bir korku filmi daha.bu adam ki çok genç (39) olması lazım,bu yaşında bir çok yeni yönetmen yetiştiriyor ve gerçekten korku sinemasının dahiyane çocuğu.

Testere Serisi
İnsidious Serisi
The Conjuring Serisi
Anabelle Serisi

vs vs

Lights Out

lights-out-poster-filmloverss.jpg

Tür : Korku

Yönetmen : David F. Sandberg

Oyuncular : Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Alexander DiPersia, Billy Burke, Maria Bello

Vizyon Tarihi : 22.7.16 ( Abd )

Özet ve Detaylar

David F. Sandberg'in 2013 yılı imzalı kısa filminden bu kez uzun metraj olarak beyazperdeye uyarladığı film ailesine dadanan bir doğaüstü varlığın gizemini çözmeye çalışan Rebecca'yı temel alıyor. Rebecca küçük kardeşini kurtarabilmek için bu gizemli varlığı yok etmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor. Filmin başrolünü güzel yıldız Teresa Palmer üstleniyor.

Lights Out - film 2016 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]6LiKKFZyhRU[/YOUTUBE]

izleyebildiniz mi?

Evet izledim yorumda ekledim görmemişsiniz herhalde.

genel anlamda beğendim ama ağır geçiyor film.

Batman & Superman : Filmin ilk kısmı çok sıkıcıydı.Ben Affleck'li Batman hiç olmamış hiç yakışmamış çok kötü.filmin ikinci kısmı ise harikaydı.Superman,Wonder Women çok iyidiler.Özellikle Lex Luthor Dehşet karakter ve oyunculuk.filmi genel olarak beğendim.birde Soundtrack'lar az kullanılmış.

şeklinde yorumum.

Evet izledim yorumda ekledim görmemişsiniz herhalde.

genel anlamda beğendim ama ağır geçiyor film.

şeklinde yorumum.

bir süredir yoktum forumda sizi de online görünce hemen daldım okumadan bir şeyleri. : )
benimde ilk çıktığı gün izleme fırsatım oldu ama açıkçası ben pek beğenmedim. (sıkıldım desem yeridir.) İlk yarı inanılmaz sıkıcıydı özellikle ve acayip bir anlam karmaşası yaşadım. Ben bu film için sanırım sadece vücut çalışmış(hakkını yememek gerek vücudu gerçekten iyiydi. :d) İkinci kısıma gelince benim yine beklentimi karşılayamadı bilemiyorum belkide beklentimi yüksek tutmuştum. Ama son dediğinize altına imzamı ben de atabilirin Luthor inanılmaz iyiydi. İkincisini 4 gözle bekliyorum.

Spoiler dolu bir yorum oldu ama neyse :d

fikirlerimiz hemen hemen aynı zaten.gerçekten sıkıcı başlayıp eh 15-20 dk lık bi aksiyonla bitti.

Filmin böyle olma sebebi ( bir den çok kahramnan ) Marvel " Justice league " takımını kurmak için bir araya getirdi bu filmde.aslında Batman çok ön plana çıkarılmaya çalışılmış çünkü aslında Batman bir insan ve diğerleri hepsi süper güçleri olan kişiler.yani bu bir başlangıç ve tanıtım filmi gibi olarak düşünmek lazım.mesela filmde aquamen görünüyor minik bir sahnede fakat filmde yoktu.yani düşman ve süper kahraman çok :)

2882531-2126773-justice_league.jpg

üstte Justiceleague'nin çizgi resmini görüyorsunuz.Marvel şu an 25 tane süper kahraman filmi çekiyor ( 2016 - 2017 ) ve sonunda Dc Comics 'in Avengers tarzında kapsamlı bir süper kahraman takımı olacak.

fantastik süper kahramanları seviyorsanız bu resimde görülen her kahramanın filmi yapılıyor :).

@Nixie

ayrıca Spoiler konusunda sanırım sitede bir buton yok.halbuki eklenebilir bir özellik bu.o yüzden malesef gizlemeden yorum yapıyoruz :)

hah evet ''bizi bul bizi bul'' deyip duruyordu. severim.
devamı olacağını biliyordum ama bu kadar büyük bir projeden haberim yoktu açıkcası Divine Heart
heyecanlandırıcı.

Her hafta bir çok film gösterime giriyor,fakat ben bu konu içinde kendi beklediğim,beğendiğim filmleri paylaşıyorum.ortak zevkli filmler konusunda bu konuyu takip edebilirsiniz.ama sinemayı seviyorsanız her hafta kvizyona giren filmler sinema sitelerinden gözatmakta yarar var.

belirli bir çerçevem yok ama fantastik ve bilimkurgu favorim.
mümkün olduğunca sizin konuyu da takip etmeye çalışıyorum. daha öncede belirttiğim gibi abim de bir film hastası olduğundan kaçırmıyorum kolay kolay. : )
ben şu linke bir göz atayım,teşekkürler.

belirli bir çerçevem yok ama fantastik ve bilimkurgu favorim.
mümkün olduğunca sizin konuyu da takip etmeye çalışıyorum. daha öncede belirttiğim gibi abim de bir film hastası olduğundan kaçırmıyorum kolay kolay. : )
ben şu linke bir göz atayım,teşekkürler.

evet en güzel film tarzları bende çok seviyorum fantastik bilimkurgu ayrıca korku.

abinize "the hateful eight" filmini tavsiye ederim çok beğeneceğini düşünüyorum.

iyi günler dilerim.:cici:

Benedict Cumbertbatch, Doctor Strange Olarak Çizgi Roman Dükkanına Girdi

doctor-strange-oath.jpg

Çekimleri devam eden Doctor Strange filminin başrolünde oynayan Benedict Cumberbatch, canlandırdığı Stephen Strange kılığında çizgi roman dükkanına baskın yaptı.

2 gün önce yayınladığımız haberde Doctor Strange setinden yeni görüntüleri paylaşmıştık. Demek ki devamında Benedict boş durmamış!

Düşünsenize; çizgi roman hayranı birisi olarak bir çizgi roman dükkanında yeni gelen fasiküllere bakıyorsunuz. Ne alsam diye düşünürken bir anda içeriye Doctor Strange kılığında Benedict Cumberbatch giriyor!

Rafların arasından Doctor Strange çizgi romanının Oath fasikülünü buluyor ve tabii fotoğraf da eksik olmuyor.

doctor-strange-cizgi1.jpg

Bu fotoğrafın çekildiği an, güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

[YOUTUBE]-iV0pJ-RTvk[/YOUTUBE]

Sempatik oyuncu, meraklı bakışlara aldırmadan alışverişini yaptı. :)

doctor-strange-cizgi2.jpg

doctor-strange-cizgi3.jpg

Benedict Cumbertbatch, Doctor Strange Olarak Çizgi Roman Dükkanına Girdi – FRPNET

Marvel’ın Doctor Strange Filminden Yeni Görüntüler Yayınlandı

doctor-strange-banner.jpg

Başrolünde Benedict Cumberbatch‘in oynadığı, Marvel evreninin gizemli ve zeki büyücüsü Doctor Strange filminden yeni görüntüler geldi.

Yönetmenliğini Scott Derrickson‘ın yaptığı filmin Nepal’deki çekimlerinden görüntüler daha önce yayınlanmıştı. Şimdi ise New York’tan görüntüler var!

Benedict Cumberbatch’in Stephen Strange olarak karşımıza çıkacağı tarih 4 Kasım 2016.

Cumberbatch dışında Tilda Swinton, Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Chiwetel Ejiofor ve Michael Stuhlbarg da filmde yer alacak.

CfC3br6XEAE6hor.jpg

CfDOY2LWwAAyNJx.jpg

[YOUTUBE]5quBEgMGLQA[/YOUTUBE]

Marvel’ın Doctor Strange Filminden Yeni Görüntüler Yayınlandı – FRPNET

Geri