Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ben - Hur

Ben-Hur-2016.jpg

Tür : Dram,Tarih,Macera

Yönetmen : Timur Bekmambetov

Oyuncular : Jack Huston,Toby Kebbell, Morgan Freeman,Haluk Bilginer

Vizyon Tarihi : 19.8.16

Ben Hur (2016) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]N983kHgvjQQ[/YOUTUBE]

Ben-Hur filminin orjinalini çok beğenirim.bu filmde yenisi.muhtemelen bazı süslemelerle beraber orjinal hikayeye sadık.ama burda önemli olan konu Haluk Bilginer'in bu filmde oynaması.fragmanda göremedim ama kadroda görünüyor.ayrıca Morgan Freeman ile aynı filmde olması heyecan verici.

Vizyona Girmeyenler :

Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi

İnferno : Daha Vizyona Girmedi

The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi

Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi

Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi

Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi

Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi

World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi

Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi

Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi

War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi

Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi

X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi

İzlediklerim Ve Yorumlarım :

Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )

The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )

Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )

The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )

Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )

Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )

Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )

The Lazarus Efect :
( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )
The Loft : ( Daha İzleyemedim )

Everest : ( İzledim.Şiddetle tavsiye ederim.gerçek bir hayat hikayesi harika bir kadro,harika bir oyunculuk,gözyaşları içinde izledim. )

The Vatican Tapes : ( İzledim.Çok beğendim,Şeytan çıkarma ayini gibi başlayan fakat bambaşka bir konu olan Deccal'e bağlanması,konunun devam etmesi çok ilginç bir hale gelmesi beni baya meraklandırdı. )

Maze Runner / The Scorch Trials : ( İzledim.ilk film gayet iyidi ama bu film bana çok saçma geldi. )

Pixels : (İzledim.Komedi filmlerini pek sevmem,ama fena değildi. )

Jurassic World : ( İzledim,Beklediğim kadar iyi yada kötü değildi.izlenirliği var. )

Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens :
Açıkçası beklediğim gibi değildi.evet film genel anlamda güzel fakat ben Kylo Ren'den çok şey bekliyordum o biraz hayal kırıklığı oldu buda filmin tamamına yayılmış oldu.

The Last Witch Hunter : Beğenmedim.Hikaye Fena değil ama yinede olmamış.

Spectre / James Bond 24 : Kesinlikle Berbat.yani ne konu konu,ne oyunculuk hiçbirşey yok filmde.
The Martian :
Fena değildi.oyunculuk ve hikaye iyidi.Uzay görüntüleri harikaydı.

Bridge Of Spies : Kesinlikle Tavsiye Ederim.Tom Hanks harika bir oyuncu ya.film yavaş ilerlesede konu,görüntüler,oyunculuk harika.

Viktor Frankenstein : Çok beğendim.oyunculuk,hikaye inanılmaz olmuş.gerçekten harika bir film yapmışlar.

The Hunger Games / Mockingjay Part2 : Nihayet Final oldu.fena değildi.sonunda başkan Snow kazandı diyebiliriz.

The Hateful Eight : Çok beğendim.gerçekten güzel kurgulanmış bir hikaye tavsiye ederim.

Gods Of Egypt : Eski mısır inanılmazdı.görsel efektler çok iyidi.ama beklediğim gibi çıkmadı.

Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :

Self/Less : ( Daha İzleyemedim )

The Finest Hours : ( Daha İzleyemedim )

London Has Fallen : ( Daha İzleyemedim )

Güncelleme...

Tamam bakacağım en kısa zamanda.
Filmlerle pek aram olmadığı için denk geldikçe görüyorum ben de,buraya daha sık yazacağım bundan sonra.
Teşekkürler.

film izlemek iyidir.vaktiniz oldukça değerlendirin derim.ayrıca konuya yazacağınız için memnun oldum.beklerim.

Mısır tanrıları filmini izlediyseniz onunda görüşünü merak ediyorum.

film izlemek iyidir.vaktiniz oldukça değerlendirin derim.ayrıca konuya yazacağınız için memnun oldum.beklerim.

Mısır tanrıları filmini izlediyseniz onunda görüşünü merak ediyorum.

Yok maalesef izlemedim,dediğim gibi aram hiç yok filmlerle bu sene.
O tarz filmleri de severim aslında.Aklımda bulunsun,mutlaka izleyeceğim.
Tekrardan teşekkürler.

Goodnight Mommy

Olumcul-Oyun-Goodnight-Mommy-Afis1.jpg

Tür : Korku,Dram

Yönetmen : Veronika Franz, Severin Fiala

Oyuncular : Susanne Wuest, Lukas Schwarz, Elias Schwarz

Vizyon Tarihi : 8.4.16

Film Özeti

Yazın en sıcak günlerinde, mısır tarlaları arasında bir taşra evinde, 9 yaşındaki ikiz kardeşler annelerinin eve geri dönmesini beklemektedirler. Anne eve gelir ama estetik operasyon geçirdiği için yüzü bandajlıdır. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Çocuklar bu kadının kendi anneleri olup olmadığından şüpheye düşerler… Karşılıklı yeniden güven kazanmak oldukça zamanlarını alacaktır. Filmin ortak yönetmenliğini ve senaristliğini Severin Fiala ve Veronika Franz üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Susanne Wuest, Elias Schwarz ve Lukas Schwarz’dan oluşuyor.

Ölümcül Oyun (2014) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]xul-BlQVS0k[/YOUTUBE]

Film;

Gösterildiği festivallerde sansasyona dönüşen, yılın en rahatsız edici gerilim filmi Goodnight Mommy şeklinde lanse ediliyor.yapım yılı 2014 sanırım nette vardır bu film.bakalım bir.

The Shallows

the-shallows-dom-shlw_dgtl_mkt_1sht_1_rgb.jpg

Tür : Dram

Yönetmen : Jaume Collet-Serra

Oyuncular : Blake Lively, Oscar Jaenada, Sedona Legge

Vizyon Tarihi : 24.6.16

Nancy Tek başına Sörf Yaparken Büyük Bir Beyaz Köpekbalığı Saldırısı Sonrası Hayatta Kalma Mücadelesini Anlatıyor.

The Shallows (2016) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]5GJClahr_u0[/YOUTUBE]

Fragman ilgi Çekici..

Goodnight Mommy

Olumcul-Oyun-Goodnight-Mommy-Afis1.jpg

Tür : Korku,Dram

Yönetmen : Veronika Franz, Severin Fiala

Oyuncular : Susanne Wuest, Lukas Schwarz, Elias Schwarz

Vizyon Tarihi : 8.4.16

Film Özeti

Yazın en sıcak günlerinde, mısır tarlaları arasında bir taşra evinde, 9 yaşındaki ikiz kardeşler annelerinin eve geri dönmesini beklemektedirler. Anne eve gelir ama estetik operasyon geçirdiği için yüzü bandajlıdır. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Çocuklar bu kadının kendi anneleri olup olmadığından şüpheye düşerler… Karşılıklı yeniden güven kazanmak oldukça zamanlarını alacaktır. Filmin ortak yönetmenliğini ve senaristliğini Severin Fiala ve Veronika Franz üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Susanne Wuest, Elias Schwarz ve Lukas Schwarz’dan oluşuyor.

Ölümcül Oyun (2014) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]xul-BlQVS0k[/YOUTUBE]

Film;

Gösterildiği festivallerde sansasyona dönüşen, yılın en rahatsız edici gerilim filmi Goodnight Mommy şeklinde lanse ediliyor.yapım yılı 2014 sanırım nette vardır bu film.bakalım bir.

Dün izledim,film 1 saat 30 dakika ama uzun sürüyor çünkü sıkıcı görünüyor fakat hep bir merak var bekliyorsun sonunu acaba ne olacak diye.entresan bir film.korku öğesi pek yok ama psikolojik gerilim fena değil.3 kişiyle çekilmiş bir film sabredilirse izlenirliği var.sonunda minikte olsa bi gizem var.

BackTrack

Olum-Treni-Backtrack-Afis-2.jpg

Tür : Gerilim,Gizem

Yönetmen : Michael Petroni

Oyuncular : Adrien Brody, Sam Neill, Robin McLeavy

Vizyon Tarihi : 15.4.16

Gizem ve gerilim türündeki Backtrack adlı film, biricik kızının ölümünden sonra bir takım hayaletler görmeye başlayan Psikolog Peter Bower’ın, kızının ölümüne neden olanları bulmak için yapmış olduğu çetin mücadeleyi konu edinmektedir.

Ölüm Treni (2015) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]dRuQys74HNQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]EfysntfdC2w[/YOUTUBE]

Geri