Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Vin Diesel Artık Cadı Avcısı! The Last Witch Hunter'dan Yeni Fragman!

Kendisine has hayran kitlesine sahip olan Vin Diesel, hızlı araçlardan inip cadı avına başlıyor! Diesel'ın başrolünü üstlendiği The Last Witch Hunter filminin yeni fragmanı ve posterleri görücüye çıktı.

Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Dominic Toretto karakteriyle önemli bir hayran kitlesine sahip olan Vin Diesel, bambaşka bir yapımla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1970 Dodge Charger'ından inip kılıcını kuşanan Vin Diesel, 2008 yılında vizyona giren Babylon A.D (Babil M.S) ve 2013 yılında vizyona giren Riddick filminde farklı karakterlerde boy göstermişti.

Vizyon tarihi yaklaşan The Last Witch Hunter filminin yeni içerikleri birer birer piyasaya düşmeye devam ediyor. Sonbahar döneminde beyaz perdede olacak filmin yeni fragmanı ve karakter posterleri görücüye çıktı.

vin-diesel-kaulder-witch-hunter.jpg

2013 yılında vizyona giren Priest (Kutsal Savaşçı) filmi ile ilk senaryosuna imza atan Cory Goodman'ın senaryosunu yazdığı filmde Vin Diesel, cadı avcısı Kaulder rolünde karşımıza çıkacak. The Crazies (Salgın), Sahara ve Thoughtcrimes gibi filmlere imza atan Breck Eisner ise yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmde Diesel'ın yanı sıra Rose Leslie, Elijah Wood ve Michael Caine gibi isimler yer alıyor.

Modern bir cadı avı öyküsünü beyaz perdeye taşıyacak olan film, ölümsüz bir cadı avcısı olan Kaulder ve düşmanı olan cadıyla bir olup insanlığın geleceğini kurtarma çabasını anlatılıyor. 23 Ekim 2015 tarihinde sinema salonlarını ziyaret edecek olan The Last Witch Hunter'ın posterlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

the-last-witch-hunter-film-poster%20%281%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%282%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%283%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%284%29.jpg

the-last-witch-hunter-film-poster%20%285%29.jpg

[YOUTUBE]66nnRrNydu0[/YOUTUBE]

Vin Diesel Artık Cadı Avcısı! The Last Witch Hunter'dan Yeni Fragman!

Maze Runner : The Scorch Trials

hr_The_Scorch_Trials_1.jpg

Tür : Macera,Bilim Kurgu

Vizyon Tarihi : 18.09.15

Özet & detaylar

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekliyordur. Kıyamet sonrası bir manzarayla karşılaşan ve bir şekilde 'değerli' olduklarına inanan gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden haberdar değildir...

Labirent: Alev Deneyleri - film 2015 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]EKawDPkcYdY[/YOUTUBE]

İlk film iyidi bunu hiç beğenmedim.ayrıca 3D olacak hiçbirşey yok filmde.3D tavsiye etmem.

Vizyona Girmeyenler :

Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi

İnferno : Daha Vizyona Girmedi

The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi

Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens : Daha Vizyona Girmedi

Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi

Spectre / James Bond 24 : Daha Vizyona Girmedi

Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi

The Last Witch Hunter : Daha Vizyona Girmedi

The Martian : Daha Vizyona Girmedi

The Hunger Games / Mockingjay Part2 : Daha Vizyona Girmedi

Bridge Of Spies : Daha Vizyona Girmedi

Everest : Daha Vizyona Girmedi

The Vatican Tapes : Daha Vizyona Girmedi

Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi

Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi

World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi

Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi

Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi

War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi

Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi

X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi

Viktor Frankenstein : Daha Vizyona Girmedi

The Finest Hours : Daha Vizyona Girmedi

The Hateful Eight : Daha Vizyona Girmedi

London Has Fallen : Daha Vizyona Girmedi

Gods Of Egypt : Daha Vizyona Girmedi

Deadpool : Daha Vizyona Girmedi

İzlediklerim Ve Yorumlarım :

Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )

The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )

Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )

The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )

Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )

Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )

Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )

The Lazarus Efect :
( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )
The Loft : ( Daha İzleyemedim )

Maze Runner / The Scorch Trials : Berbat Hiç Beğenmedim

Pixels : Eğlenceli ama sıradan

Sicario : Çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim.özellikle Benicio del toro müthiş

Jurassic World : Fena Değil.İzlenebilir.

Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :

Self/Less : ( Daha İzleyemedim )

Güncelleme.....

Harvey Ödülleri 2015 Kazananları Açıklandı

harvey-awards-banner.jpg

Çizgi roman dünyasının tanınmış ödüllerinden Harvey Ödülleri, bu yılki sahiplerini buldu. Harvey Ödülleri, 1993 yılında yaşamını yitiren çizgi roman yazarı ve editörü Harvey Kurtzman anısına veriliyor.
Geçtiğimiz gün Baltimore Comic Con’da düzenlenen ödül töreni ile kazanan eserler açıklandı.

Son dönemlerin en başarılı çizgi romanlarından biri olan, Brian K. Vaughan’ın yazdığı ve Fiona Staples’ın çizdiği Saga, geçen yıl 3 ödül almıştı; bu yıl da 3 Harvey Ödülü alarak geceye damgasını vurdu.

İşte kazananlar;

En İyi Sanatçı: Fiona Staples (Saga)

En İyi Yazar: Mark Waid (Daredevil)

En İyi Devamlı veya Sınırlı Seri: Saga – Brian K. Vaughn & Fiona Staples, Image Comics

En İyi Kapak Sanatçısı: Fiona Staples, Saga, Image Comics

En İyi Grafik Albüm – Orijinal: Jim Henson’s The Musical Monsters of Turkey Hollow – Archaia/BOOM! Studios

En İyi Biyografik, Tarihi veya Araştırma Sunumu: Teenage Mutant Ninja Turtles: The Ultimate Visual History – Andrew Farago

En İyi Yeni Seri: Southern Bastards – Image Comics

Gelecek Vaadeden Yeni Yetenek: Chad Lambert – “Kill Me” from Dark Horse Presents

Genç Okuyucular İçin En İyi Orijinal Grafik Yayını: Lumberjanes – BOOM! Box (BOOM! Studios)

Mizahi Çizgi Roman Özel Ödülü: Chip Zdarsky – Sex Criminals

Daha Önce Yayınlanmış En İyi Grafik Albüm: Mouse Guard: Baldwin the Brave and Other Tales HC – Archaia/BOOM! Studios

En İyi Antoloji: Dark Horse Presents – Dark Horse

En İyi Çizgi Filmci: Terry Moore – Rachel Rising, Abstract Studios

En İyi Tek Sayı: “Breaking Out” – Dark Horse Presents #35, Dark Horse Comics

En İyi Yerli Yeni Basım Projesi: Steranko Nick Fury Agent of S.H.I.E.L.D. Artist’s Edition, IDW

Sunumda Mükemmellik Özel Ödülü: Little Nemo: Dream Another Dream – Andrew Carl, Josh O’Neill, and Chris Stevens – Locust Moon Press

Yabancı Yayının En İyi Amerikan Versiyonu: Blacksad: Amarillo – Dark Horse

En İyi Online Çizgi Roman: The Private Eye – Brian K. Vaughan, Marcos Martin ve Muntsa Vicente – panelsyndicate.com

En İyi Birleştirilmiş Bant veya Panel: Dick Tracy – Joe Staton ve Mike Curtis – Tribune Media Services

En İyi Harfleme: Jack Morelli – Afterlife with Archie – Archie Comic Publications

En İyi Renklendirme: Dave Stewart – Hellboy in Hell – Dark Horse Comics

En İyi Çinileme: Danny Miki – Batman – DC Comics

Harvey Kurtzman Onur Listesi: Will Eisner

Dick Giordano İnsanlık Ödülü: Denis Kitchen

Yaşamboyu Başarı Ödülü: Russ Heath

Harvey Ödülleri 2015 Kazananları Açıklandı - FRPNET

Assassin’s Creed Filminden İlk Resmi Fotoğraf Geldi!

assassins-creed-film-banner.jpeg

Uzun zamandır beklenen Assassin’s Creed filmi için çekimlerin başlamasına çok az bir süre kaldı. Ve onca hayran yapımı poster ve resimden sonra, nihayet ilk resmi

Assassin’s Creed fotoğrafı yayınlandı.
Michael Fassbender‘ı yepyeni bir karakter olan ve film aracılığıyla Assassin’s Creed efsanesine katılacak Callum Lynch rolünde izleyeceğiz. Film, oyunların hikayesinden ayrı olarak, bizleri 15. yüzyıl’ın İspanya’sına götürecek. Böylece, Assassin’s Creed dünyasının gölgelerde kalmış bir bölümüne ışık tutacak.

assassins-creed-foto.jpg

Resimle birlikte yayımlanan resmi özet ise şöyle: “Genetik hafızanın kilitlerini açan devrimsel bir teknoloji sayesinde, Callum Lynch (Michael Fassbender) 15. yüzyıl İspanya’sında atası Aguilar’ın anılarını yaşama imkanı bulur. Callum, soyunun gizemli bir örgüt olan Suikastçilere dayandığını keşfeder ve günümüzde despot Templar düzeniyle savaşmak için muazzam bilgiler ve yetenekler öğrenmeye başlar.”

Justin Kurzel‘in yönetmenliğini yapacağı, başrolde Michael Fassbender’a Marion Cotillard’ın eşlik edeceği filmin çekimleri önümüzdeki birkaç gün içinde başlıyor. Vizyon tarihi ise 21 Aralık 2016.

Assassin's Creed Filminden İlk Resmi Fotoğraf Geldi! - FRPNET

Assassin’s Creed Filmine İki Usta İsim de Katıldı

assassins-creed-movie-banner.jpg

Eskiden filmlerin oyunları yapılırdı ve oyunların bu şekilde başarıya ulaşacağı düşünülürdü. Gelin ki günümüzde artık oyunların filmleri yapılıyor ki bu gerçekten benim hoşuma giden bir şey ancak bir sorun var. Henüz adam akıllı bir film çıkmadı, her biri berbattı ve gelecekte gelecek olan bazı filmlerde pek iç açıcı değil görünüyor.

Tabii bunlar hep zevkler ve renkler, tartışmaya açık konular efenim. Ve tabii ki de çekimi yapılacak olan bir başka oyunumuz var ki oda Assassin’s Creed. Kişisel olarak ben ciddi anlamda Assassin’s Creed hayranıyım ve son oyunları hariç her oyununun neredeyse tüm ayrıntılarını bilirim, efenim sol kolumda Assassin’s Creed Ottoman Insignia dövmesi bile vardır ahem…

Çekilecek olan Assassin’s Creed filmine iki yeni üye daha katıldı. Bunlar Jeremy Irons ve Brendan Gleeson. Jeremy Irons, Marion Cotillard’ın babasını oynarken, Brendan Gleeson’da Michael Fassbender’ın babasını oynayacak.

jeremy-iron-brendan-gleeson.jpeg

Jeremy Irons, Reversal Of Fortune’daki başrolü sayesinde 1990 yılında Oscar Ödülü’nü kazandı. Aynı zamanda David Cronenberg’in 1988 yapımı klasiklerinden Dead Ringers’da oynadı.

Brendan Gleeson ise In Bruges filminde yan başrolü oynadı. Aynı zamanda kendisi Harry Potter filmlerinde Alastar ‘Mad-*Eye’ Moody’i oynadı. 28 Days Later filminde’de yan başrolü oynadı.

assassins-creed-movie.jpg

Bir oyun serisi için gerçekten etkileyici insanlar var ancak unutmamak gerekir ki bahsettiğimiz oyun 91 milyon kopya sattı… Yani Hollywood filmlerine kafa tutan bir oyundan bahsediyoruz. Film Justin Kurzel tarafından yönetiliyor.

Assassin’s Creed filmi ise 21 Aralık 2016 yılında gişelere gelmesi bekleniyor.

Yazan: Uygar Genç

Kaynak: LEVEL

Assassin's Creed Filmine İki Usta İsim de Katıldı - FRPNET

Macbeth

176751.jpg

Tür : Dram

Vizyon Tarihi : 11.12.15

Özet & detaylar

11. Yüzyıl İskoçya’sında Kral Duncan’ın ordusunda general olarak görev yapan Macbeth, asilere karşı çok önemli bir savaş kazanmıştır. Savaştan hemen sonra karşılaştığı üç kahin kendisine kral olacağını söylerler. Bu kehaneti aklından çıkaramayan Macbeth, hırslı eşinin de yönlendirmesiyle Kral Duncan’ı öldürür ve tahta geçer. Fakat Macbeth bununla yetinmeyecektir. Eline geçen güçle gitgide yalnızlaşan ve en yakın dostlarından bile şüphelenecek kadar paranoyaklaşan yeni Kral, kendisine engel gördüğü herkesi ortadan kaldırmaya kararlıdır.

Shakespeare'in İskoçya kökenli General Macbeth’in temel alan, dünya klasikleri arasına girmiş tiyatro oyunu Macbeth’in yeni bir uyarlaması olan film, iktidar için oynanan entrikaları, ihanetleri ve taht kavgalarını konu alıyor. Yeni uyarlamanın filmin yönetmenliğini Justin Kurzel üstlenirken, yapımın başrollerinde Michael Fassbender ve Marion Cotillard yer alıyor.

Macbeth - film 2015 - Beyazperde.com

[YOUTUBE]6t7wmR84dew[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]e6jmKHLome8[/YOUTUBE]​

Alaycı Kuş - Bölüm 2'nin Yeni Görselleri ve Klibi Yayınlandı!

alayci-kus-hd-film-izle-foto%20(12).jpg

Hayranları tarafından büyük merakla beklenen Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2'nin yeni görselleri ve ''Star Squad'' başlıklı yeni klibi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Önemli film serilerinin arasına adını yazdıran Açlık Oyunları, son filmiyle beyaz perdeyi sarsmaya hazırlanıyor. Vizyon tarihine yaklaştıkça heyecanı arttıran içerikler gelmeye devam ediyor. Lionsgate, Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2'nin ''Star Squad'' başlıklı klibini yayınladı ve Entertainment Weekly tarafından yeni görseller servis edildi.

Peter Craig ve Danny Strong tarafından kaleme alınan Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2; Constantine, I am Legend, Açlık Oyunları serisinin Ateşi Yakalamak ve Alaycı Kuş - Bölüm 1'i yöneten Francis Lawrence tarafından yönetiliyor. Ana karakteri Jennifer Lawrance'ın canlandırdığı filmde Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci ve Donald Sutherland gibi Hollywood'un önemli isimleri yer alıyor.

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden olan Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2'de saplantı haline gelen Cumhurbaşkanı Snow'a yönelik suikast girişimi ortaya konulacak. Katniss devrim kampanyalarını güçlendirip halkın refahını sağlayacaktır.

Sinemaseverlerin büyük heyecanla beklediği The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, IMAX 3D, 3D ve 2D olarak 20 Kasım 2015 tarihinde vizyona girecek.

Görseller için link alttadır.

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 Görselleri

[YOUTUBE]K9Qc4FS2VB0[/YOUTUBE]

Alaycı Kuş - Bölüm 2'nin Yeni Görselleri ve Klibi Yayınlandı!

Hızlı ve Öfkeli Serisine Devam! 3 Yeni Film Geliyor

hizli-ve-ofkeli-8-film-2017.jpg

2001 yılından bu yana sinema tutkunlarının bir yenisini daha beklediği Hızlı ve Öfkeli serisine yenileri ekleniyor. Dominic Toretto karakteriyle izlediğimiz Vin Diesel, 3 yeni devam filminin müjdesini verdi.

Modifiye edilmiş gösterişli ve hızlı arabaları ile modifiye tutkunlarının, dudak uçuklatan aksiyon sahneleriyle aksiyon tutkunlarının gönlünü çalan Hızlı ve Öfkeli serisi beyaz perdeyi terk edecek gibi görünmüyor. 2001 yılından bu yana devam filmleriyle daha fazla aksiyon ve daha fazla gösterişin hakim olduğu Hızlı ve Öfkeli serisine üç yeni film daha katılacak.

Filmin değişilmez oyuncusu ve aynı zamanda yapımcısı olan Vin Diesel, geçtiğimiz Pazar günü sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımla üç yeni Hızlı ve Öfkeli filminin geleceğinin müjdesini verdi. Gelecek olan filmlerle ilgili herhangi bir bilgi vermeyen Diesel, şimdiden Universal şirketi ile birlikte yönetmen arayışına girmiş vaziyette.
hizli-ve-ofkeli-7-cast.jpg

Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez gibi önemli oyuncularla yedi filmlik bir seri haline gelen Hızlı ve Öfkeli'nin son filminde Jason Statham, Tony Jaa, Djimon Hounsou gibi aksiyon yıldızları da boy göstermişti. Serinin son filmi olan Furious 7 (Hızlı ve Öfkeli 7)'yi korku sinemasının usta yönetmeni James Wan yönetmişti.

Dünya çapında gişe rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli serisinin devamı olan Hızlı ve Öfkeli 8'in 2017 yılında sinema salonlarına uğrayacağı düşünülüyor.

http://www.sinemajor.com/haber/6387/hizli-ve-ofkeli-serisine-devam-3-yeni-film-geliyor/?page_y=570

Hizli ve ofkeli 8 ciksin diye gun sayiyorum valla :o

Assasin creed in oyunlarını da seviyorum filmi de inşallah başarılı olur bu adada hızlı öfkelide sıkmaya başladı sanki bitirsinler artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Assasin creed in oyunlarını da seviyorum filmi de inşallah başarılı olur bu adada hızlı öfkelide sıkmaya başladı sanki bitirsinler artık.

Hızlı ve öfkeli serisinden sadece sonuncusunu izledim.ve çok uçuk buldum.bu sebeble izlemedim seriyi.

Assasin creed'i ise merakla bekliyorum,hele bu kadroyla.

Hizli ofkeli 3 den sonrasını izlememeyi tercih ediyorum gerek yok boş zamanım olursa sadece vakit öldürmek için izlerim.

ben beğendim açıkcası,bazı sahne çekimleride çok hoşuma gitti
bi sonrakinide merakla bekliyorum :hile:

Ya yaşasınnnn !!! Bian önce 2016 gelse de vizyona girse :o

Bone Tomahawk

bone-tomahawk.jpg

Tür : Korku , Western

Özet & detaylar

Dört cesur adamın, bir grup esiri, yamyam bir kabilenin elinden kurtarma girişimini anlatacak olan film, eski usül western konseptine de fazlasıyla yakın duran bir görsel estetiğe ve öykü evrenine sahip olacak gibi görünüyor!

http://www.beyazperde.com/filmler/film-212035/

[YOUTUBE]0ZbwtHi-KSE[/YOUTUBE]

Geri