Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti

Nisan da mıymış? Bilmiyordum,bir kaç yere baktım,ama yazmıyordu,teşekkürler.
Aynen,sezondaki bölüm sayısı kısa,ama harika bir dizi.

genelde diziler 8 ay ara veriyor.abd de sistem öncelik olarak 3-4 pilot bölüm oynuyor tv'de beğenilmesi durumunda 13 ölüm bir sezon oluyor.sezon bitimindeki ilgiye göre devam kararı alınıyor.aslında bu 8 aylık arada dizi çekilyor fakat bekletiliyor buda yayın politikası.

Merak ettiğim filmlerden biri San Anders Fayı filmini izledim.açıkçası heyecan fena değil ama eh işte.sinema da seyretmediğim için pişman olmadım.

Sayfayı görünce aklıma geldi,müsadenizle paylaşacağım Divine Heart.
Yeni bir film çıkıyor,ismi Demolition.
Güzel bir filme benziyor.
Buraya bir fragman,akabinde konusunu bırakayım,belki beğenirsiniz.

[YOUTUBE]CG2lmJcDfh8[/YOUTUBE]

Prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan filmin başrollerini Jake Gyllenhaal ve Naomi Watts paylaşıyor.
Jake Gyllenhaal’ı Davis rolünde izlyeceğimiz filmde Davis bir trafik kazasında karısını kaybeder ve hayatını devam ettirmekte zorlanmaktadır.Bir gün bir otomat makinası şirketine şikayet mektubu yazan Davis, zamanla bu mektupları kendi kişisel itiraf mektuplarına dönüştürür. Zamanla bu mektuplar şirkette çalışan Karen’in dikkatini çeker ve ikili için alışılmamış bir ilişki başlar.

Evet bu filmi biliyorum.güzel bir hikayeye benziyor.değerlendiririm.teşekkürler paylaşım için.daha çok paylaşım beklerim.

Narcos'u indiriyorum bu arada.seyredince yorumlarım.

Latte

12837.jpg

[YOUTUBE]oiXdPolca5w[/YOUTUBE]

Bu filmi izlemediysen ki muhtemelen izlemişsindir ama izlemediysen şiddetle tavsiye ederim. Latte

The Usual Suspects (1995)

Rica ederim.
Narcos'u indirmenize sevindim,umarım beğenirsiniz.

tavsiyelere açığım.diziler uzun süreli olduğu için pek seyretmiyorum.çok göz önünde olursa belki izlemeye çalışıyorum.Lost bunların başında geliyor ki 4. sezon oynarken ben izlemeye başlamıştım.

tavsiye üzerine bunu seyredecem,dizi ve film beğenilerinin kaliteli olduğunu düşünüyorum.

12837.jpg

[YOUTUBE]oiXdPolca5w[/YOUTUBE]

Bu filmi izlemediysen ki muhtemelen izlemişsindir ama izlemediysen şiddetle tavsiye ederim. Latte

The Usual Suspects (1995)

Aram pek iyi değil filmlerle,izlememiştim,ama güzele benziyor.
Kadrosu iyi,içinde Baldwin kardeşlerden biri varsa,mutlaka iyidir diye düşünüyorum.
Hemen şimdi izliyorum,hazır sıkılmış durumdayken.
Teşekkür ederim:hi:

Çok iyi filmdir.orjinal dilde altyazılı izlemeni tavsiye ederim.ayrıca izledikten sonra yorumu beklerim.eski film olduğu için güzel gelmeyebilir. Latte İyi seyirler.

Güzel filmmiş,tavsiye için teşekkür ederim Divine Heart.
Tahmin edilemeyecek birisi değildi,ama hikayesini aranan listesine ve adamın bardağının markasına dayandırması,şaşırttı,orası ayrı.
Arthur'u nasıl öldürdü,ne ara içeri girip öldürüp,geri gemi dışına çıktı o konuda muallaktayım jsdofj.
Ama özet olarak,kadrosu sağlam ve kendisi de harika bir filmdi,tekrardan teşekkürler:hi:

Güzel filmmiş,tavsiye için teşekkür ederim @Divine Heart.
Tahmin edilemeyecek birisi değildi,ama hikayesini aranan listesine ve adamın bardağının markasına dayandırması,şaşırttı,orası ayrı.
Arthur'u nasıl öldürdü,ne ara içeri girip öldürüp,geri gemi dışına çıktı o konuda muallaktayım jsdofj.
Ama özet olarak,kadrosu sağlam ve kendisi de harika bir filmdi,tekrardan teşekkürler:hi:

Kafanda çok soru kaldıysa iyi filmdir ve beğenmişsin demektir.beğenmene sevindim.valla bu tip gizemli filmleri severim.

Sicario

sicario-1440588344.jpg

Tür : Dram , Gizem , Suç

Vizyon Tarihi : 18.09.15

Film Özeti

Amerika Birleşik Devletleri ile Meksika arasındaki tehlikeli sınır bölgesinde görev yapan idealist bir FBI ajanı olan Kate Macer (Emily Blunt), bu bölgede hakimiyet kurmuş çok güçlü uyuşturucu çeteleri arasındaki savaşın ortasında kalacaktır.

http://www.sinemalar.com/film/226622/sicario

[YOUTUBE]sR0SDT2GeFg[/YOUTUBE]

Bu film hakkında iyi şeyler okudum,bu hafta vizyona giriyor.fragman da çok güzel,heyecan ve aksiyon dolu bir filme benziyor.kadro da çok iyi.

Sicario

film vizyona girdi ilk seansta seyrettim, film ağır işliyor,uzun bir film,fragman daki gibi hareketli değil.fakat filmi ben çok beğendim.konu,çekim alanı,oyunculuk harika.konuyu anlatmıyorum fakat tavsiye ederim.özellikle Benicio del toro inanılmaz oynamış.oscarlık oyun sergilemiş.ben beğendim tavsiye ederim.

@Latte

Sicario

film vizyona girdi ilk seansta seyrettim, film ağır işliyor,uzun bir film,fragman daki gibi hareketli değil.fakat filmi ben çok beğendim.konu,çekim alanı,oyunculuk harika.konuyu anlatmıyorum fakat tavsiye ederim.özellikle Benicio del toro inanılmaz oynamış.oscarlık oyun sergilemiş.ben beğendim tavsiye ederim.

@Latte

Baktım şimdi fragmanına,güzele benziyor.
Teşekkür ederim,en kısa zamanda izleyeceğim.

Geri