Irene Adler
Üye
Filmdeki bütün karakterler ve yaşananlar,gerçek hayattan Divine Heart,onu da belirtmek isterim.
Keyifli izlemeler
Keyifli izlemeler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Filmdeki bütün karakterler ve yaşananlar,gerçek hayattan @Divine Heart,onu da belirtmek isterim.
Keyifli izlemeler![]()
Pixels
![]()
Tür : Bilim Kurgu, Komedi
Vizyon Tarihi : 21.08.15
Film Özeti
Klasik atari oyunlarının görüntülerini yanlış yorumlayıp bir savaş ilanı olarak algılayan uzaylılar, bu oyunlardaki karakterlerin benzerleriyle dünyaya saldırırlar. Başkan Will Cooper (Kevin James) son çare olarak 80'li yılların atari şampiyonu çocukluk arkadaşı Jules Brenner (Adam Sandler) ve oyun delisi arkadaşlarına başvurmak zorunda kalır.
Pixels (2015) - Sinemalar.com
[YOUTUBE]XAHprLW48no[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]05t2VQ_wxpY[/YOUTUBE]
Filmi az önce sinemada izledim.fena değil.çok komik değildi.104 dakikalık film.sinemada izlenir mi ? 3D olma açısından belki ama çokta fazla birşey beklemeyin derim.
Kişisel sayfanıza biraz dalmak gibi oldu,kusura bakmayın,size bir film tavsiye edeceğim:cici:
Daha bugün izledim,zaten bu sene gösterime girmiş bir film.
Belki izlemişsinizdir,bilmiyorum.
Eğer izlemediyseniz,buraya bir fragman bırakayım,severseniz izleyin,tavsiye ederim
[YOUTUBE]qmrksfFj3S4[/YOUTUBE]
Geçen hafta gitmiştim.İlk kısım beklentinin altında olsa da ikinci kısım efektleri ve akışı ile filme canlılık kazandırmış.
Hoştu.
Filmi izledim.bu tarz filmleri bu saatlerde seyretmek daha hoşuma gidiyor.açıkçası filmi çok beğendim.soğukkanlı bir katil,ve yeniden kendini kanıtlamaya çalışan bir gazeteci.hikayeye baktım,uzun süre bu kişiler konuşmaya devam etmiş.entresan.film iyi,özellikle james franco çok iyi oynamış.kaliteli bir tavsiye oldu çok teşekkür ederim.bu tarz filmleri severim.teşekkürler. :cici::cici::cici:
Eğer bu tarz film seviyorsan "The Frozen Ground" 'u tavsiye ederim.gerçek bir hikayedir.kadro,oyunculuk çok iyi.ayrıca gerçek hikaye olması sebebiyle oyuncular bu kişilerin gerçek hayatlarını araştırıp role daha iyi adapte olmuşlardır. @Latte
![]()
[YOUTUBE]lPmr8CqIPo0[/YOUTUBE]
Türk dizisi seyretmiyorum,yabancı bir kaç dizi indirdim ama hala başlayamadım.öneriniz nedir ? Latte