Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Amerikan sineması tamamen 2017'ye odaklanmış.Avatar 2, X - men vs büyük bütçeli filmler 2017'de.konu bulamıyorlar artık,marvel ve dc comics piyasayı sömürüyor ve topluyor.dizilerle ayakta duruyor ki kaliteli diziler yapıyorlar.

Stargate,Mumya Serisi,exodus gods and kings vs filmler her zaman iş yapar.beğenilerim arasındadır.

Latte

Amerikan sineması tamamen 2017'ye odaklanmış.Avatar 2, X - men vs büyük bütçeli filmler 2017'de.konu bulamıyorlar artık,marvel ve dc comics piyasayı sömürüyor ve topluyor.dizilerle ayakta duruyor ki kaliteli diziler yapıyorlar.

Stargate,Mumya Serisi,exodus gods and kings vs filmler her zaman iş yapar.beğenilerim arasındadır.

Latte

Filmlerde genel olarak bir düşüş var gibi sanki,ama dediğim üzere ben zaten pek ilgili değilim.
Evet dizileri baya kaliteli oluyor,gene de hala sağlam oyuncuları var,senaryo,bazen en basitinde bile anlam bulabiliyor bu yüzden.
O yüzden gene de düştükleri yerden,kalkarlar elbet:cici:

Diziler filmlerin önüne geçiyor misal Şuan Walking dead yada Game of Thrones sın filmi olsa dizisi izlenmez vk vk vk...

Yeni 'Elm Sokağında Kabus' filmi geliyor

Freddy Krueger'ı ve kabus oyunlarını özlediniz mi?

Yeni bir Elm Sokağında Kabus filmine hazır mısınız? Sinema tarihinin kült korku serilerinden olan A Nightmare on Elm Street, son olarak yeniden çevrim versiyonuyla 2010 yılında karşımıza çıkmıştı.

Yapımcılar, bir kez daha Freddy'yi ölümden döndürme ve bu kez daha iyi bir remake filmi yapma derdinde. 2010 yılındaki film, gişede 116 milyon dolar hasılat elde etmiş ve yapımcılarını memnun edememişti. Tabii bu filmde Robert Englund, yani Freddy Krueger'a en çok yakışan aktör rol almıyordu...

Moviweb'in haberine göre New Line Cinema, yeni bir remake için çalışmalara başladı. Bu filmde yeni bir yapımcı ve yeni bir yönetmenle çalışılacak, ancak henüz bilgiler yok. Öte yandan Freddy karakterine kimin hayat vereceği de merak konusu. Ünlü aktör Robert Englund, daha önce de verdiği bir röportajda, Freddy karakterini tekrar canlandırmayı düşünmediğini dile getirmişti. Yine de bu işler belli olmaz diyelim...

Yeni 'Elm Sokanda Kabus' filmi geliyor -interSinema.com

Yeni 'Elm Sokağında Kabus' filmi geliyor

Freddy Krueger'ı ve kabus oyunlarını özlediniz mi?

Yeni bir Elm Sokağında Kabus filmine hazır mısınız? Sinema tarihinin kült korku serilerinden olan A Nightmare on Elm Street, son olarak yeniden çevrim versiyonuyla 2010 yılında karşımıza çıkmıştı.

Yapımcılar, bir kez daha Freddy'yi ölümden döndürme ve bu kez daha iyi bir remake filmi yapma derdinde. 2010 yılındaki film, gişede 116 milyon dolar hasılat elde etmiş ve yapımcılarını memnun edememişti. Tabii bu filmde Robert Englund, yani Freddy Krueger'a en çok yakışan aktör rol almıyordu...

Moviweb'in haberine göre New Line Cinema, yeni bir remake için çalışmalara başladı. Bu filmde yeni bir yapımcı ve yeni bir yönetmenle çalışılacak, ancak henüz bilgiler yok. Öte yandan Freddy karakterine kimin hayat vereceği de merak konusu. Ünlü aktör Robert Englund, daha önce de verdiği bir röportajda, Freddy karakterini tekrar canlandırmayı düşünmediğini dile getirmişti. Yine de bu işler belli olmaz diyelim...

Yeni 'Elm Sokanda Kabus' filmi geliyor -interSinema.com

Biraz manyakça gelebilir,ama çocukluğumda çok severdim Freddy Krueger'i:cici:
Oturup özellikle,bütün Elm Sokağı Kabusu serilerini zevkle izlemişimdir.
En son Freddy Jason'a Karşı filmi çıkmıştı,onu da beğenmiştim.
Eskiye döndüm,tuhaf oldum,ama çok sevindim,çıkarsa mutlaka izlerim herhalde:cici:

önceki yapımları beğenmemiştim bana korkunç gelmiyordu.fakat 2010 yapımı olan filmde bazı ürpertici sahneler vardı.2010 yapımını izlemeyen varsa kesin izlesin tavsiyemdir.ayrıca Freddy Krueger'ın nasıl bu hale geldiği de anlatılıyor.film çok iyidi.ayrıca oyuncusu Jackie Earle Haley.muhteşemdi.ben çok beğendim oyunculuğunu.umarım yine o oynar.

2010 yapımı filmin fragmanları;

[YOUTUBE]ZuYoEtEI_go[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]PEQnoIq4UFY[/YOUTUBE]

Evet,kesinlikle izle derim,özellikle hikaye,nasıl böyle bir hale geldiği ve okul sahnesi olan bir kısım var bence çok iyi.izledikten sonra yorumlarını beklerim Latte

Deadpool

deadpool-1411080443.jpg

Tür : Aksiyon , Bilim Kurgu , Fantastik

Vizyon Tarihi : 05.02.16

Film Özeti

Teşhisleri sonunda kanser çıkan Wade Wilson tüm umudunu Weapon X programına bırakır. Ancak katılması ile birlikte yeni bir kahraman ortaya çıkar. Alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan Deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.

Deadpool (2016) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]gtTfd6tISfw[/YOUTUBE]

Çıkanların hepsini izlediniz mi?
ilk sayfadan başlıcam bende, çok izlenilesi görünüyolar

Vizyona Girmeyenler :

Dead Men Tell No Tales : Daha Vizyona Girmedi

İnferno : Daha Vizyona Girmedi

The Conjuring 2 : Daha Vizyona Girmedi

Star Wars Episode VII Rhe Force Awakens : Daha Vizyona Girmedi

Assassin's Creed : Daha Vizyona Girmedi

Spectre / James Bond 24 : Daha Vizyona Girmedi

Batman v Superman : Davn Of Justice : Daha Vizyona Girmedi

The Last Witch Hunter : Daha Vizyona Girmedi

The Martian : Daha Vizyona Girmedi

The Hunger Games / Mockingjay Part2 : Daha Vizyona Girmedi

Bridge Of Spies : Daha Vizyona Girmedi

Everest : Daha Vizyona Girmedi

The Vatican Tapes : Daha Vizyona Girmedi

Suicide Squad : Daha Vizyona Girmedi

Thor / Ragnarok : Daha Vizyona Girmedi

World War Z 2 : Daha Vizyona Girmedi

Independence Day 2 : Daha Vizyona Girmedi

Teenage Mutant Ninja Turtles II : Daha Vizyona Girmedi

Maze Runner / The Scorch Trials : Daha Vizyona Girmedi

Pixels : Daha Vizyona Girmedi

War Of The Planet Of The Apes : Daha Vizyona Girmedi

Fantastic Beasts and Where to Find Them : Daha Vizyona Girmedi

X-Men / Apocalypse : Daha Vizyona Girmedi

Viktor Frankenstein : Daha Vizyona Girmedi

The Finest Hours : Daha Vizyona Girmedi

The Hateful Eight : Daha Vizyona Girmedi

London Has Fallen : Daha Vizyona Girmedi

Gods Of Egypt : Daha Vizyona Girmedi

Deadpool : Daha Vizyona Girmedi

İzlediklerim Ve Yorumlarım :

Insidius Chapter 3 : İzledim ( Bu bir seri.İlk filmden başlayarak seyretmenizi tavsiye ederim. )

The Fantastic Four : ( İzledim,Kesinlikle Berbat Hiç Tavsiye Etmem. )

Mission: Impossible - Rogue Nation : ( İzledim,Hikayesini Çok Beğendim. )

The Women İn Black Angel Of Death : ( İki Bölümlük Bir Seri,İlk Film Çok Daha İyi Fakat Bunuda Tavsiye ederim. )

Terminator Genisys : ( İzledim,Çok Beğendim. Tabi ki bu bir seri,film birinci,ikinci ve dördüncü bölümle bağlantılı. )

Demonic : ( İzledim,Çok Beğendim,İkincisini Bekliyorum. )

Last Knights : ( Vizyona Bir Türlü Girememiş Fakat İnternette Var Olan Bir Film.Kadro İyi,Hikaye İyi,Tarz İtibariyle Sıkılabilirsiniz Biraz Ama Ben Beğendim. )
The Lazarus Efect : ( İzledim,Süre olarak kısa ama etkili bir film. )The Loft : ( Daha İzleyemedim )

Vizyona Girmiş Ama İzleyemediklerim :

Jurassic World : ( Daha İzleyemedim )

Self/Less : ( Daha İzleyemedim )

Çıkanların hepsini izlediniz mi?
ilk sayfadan başlıcam bende, çok izlenilesi görünüyolar

Genel Bir paylaşım yaptım filmler hakkında.bu filmler,benim gösterime girmesini beklediğim,tarzım olan,dünya çapında vizyona girmesi gereken filmler,paylaşımlarım bu yönde.izlediğim filmler hakkında yorumlar yapıp arkadaşlarla yorum paylaşıyoruz sizide bekleriz.

Yok artık,biri çıkmadan diğeri nasıl haberlere düşüyor.
Merakla bekliyorum,teşekkür ederim paylaşımın için:cici:

Serinin 6,7,8,9 'a kadar ilerlemesi bekleniyor fakat bu filmlerde oynayan aktörlerin genelde uzun süreli filmlerde oynamaktan sıkıldıkları bilindiği üzere belki 6. filmden sonra, J.Deep'i göremeyebiliriz.zaten oda olmazsa bu seri biter anlamı olmaz bence.

ayrıca yeni yapılan Wolverin için açıklama yapan Hugh Jackman'da artık Wolverin filmlerinde oynamayacağını açıkladı.

Geri