Sınavda ek kağıt isteyen öğrenci

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü
sınavda ek kağıt isteyen öğrenci

* yazıları büyük yazan öğrencilerin başına gelen olaydır

* sizin tek kalem bile yazamadığınız sınavda nasıl olupta sınav kağıdını bitirdi ben daha hiçbirşey yazamadım diye düşünüp kendini kötü hissetmenize sebep veren hadise

Pis bakışlara maruz kalır ve boş kağıtlı öğrencilerde psikolojik çöküntü yapar.
Genelde tenhada sıkıstırılır :p

* Ders bilgileri dolmuş taşmıştır kağıtlara sığmamıştır. :p

Çok çalışmıştır. O dersin konularına fazlaca hakimdir.

Özellikle eski Türk edebiyatı sınavlarında ne yazıyolar bu kadar diye ters ters baktıgım öğrenciler:T:

Dövülesi insan :).
Çok yazdım görünsün diye büyük büyük ve bol boşluklu yazmıştır artist :D.

benim bir arkadaşım her defasın da.. benden ek kağıt isterdi... sonra anladıkki.. resim çizermiş kağıda :)

bölümüm gereği mecburen yaptığımız bir etkinlikti. tek soruya ek 3 kağıt aldığımı bilirim, biraz da büyük yazdığımdan olsa gerek...ama şöyle güzel bir yanı var hocalar okumaktan sıkıldıkları için bahsetmeniz gereken noktalardan bahsetmemiş olsanız bile "mutlaka bahsetmiştir" diyip geçer not atarlardı...

Büyüyünce ek iş yapabilir ama yazık. Hep sondan eklemelidir onun hayatı. Ek iş ne alakaysa, nerden aklıma gelirse böyle şeyler. Geçen yine çok düşünüyorum...

turkceyi iyi kullanabilmesi yetisi az olan ogrencidir. ifade gucunun yetersizligi sebebiyle bir cumlede aciklayabilecegi bir durumu, ancak bir paragrafta aciklayabilmektedir veya uzunca yazilarin daha buyuk not getirecegine inanir. oysaki iyi bir egitimci akici ve duru bir dil ister.

Kocaman kocaman yazıyorsa demek ki.

Reel analiz sınavında sınıta ek kağıt istemeyen öğrenci boş kağıt vermiş demektir hayır 12 sayfa doldurup 45 alıyorduk oda ayrı birşey ispatlarımız eksikmiş daha kaç kağıt alacaksak :D Ayrıca 90 dk da nefes almadan o kadar yazılıyor :T:

Eskidendii cok eskidenn...
simdi genelde bos veriyorum :ama:

O kadar yazıcak ne buluyorlar acaba benim cevaplarım yanlış mı diye düşündüğüm durum. :T:

Candır böyle öğrenciler,her zaman için özenmişimdir.

Sınav çıkışı arkadaşlarıma ek kağıt isteyecektim ama neyseki her şeyi sığdırdım dediğimde aldığım tepkiyi hiç unutmam ki o finalden 100 almış olmamda ayrı bir zevki hani. :p

aklıma cimri tarih hocasının verdiği saman kağıtları geliyor.

Geri