Sınavda ek kağıt isteyen öğrenci

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
Yadırgayan arkadaşları OOP sınavında görmek isterdim ^^

Ota bota puan kıran hocaya karşı elinden geleni yapmaya çalışan ve bilgisini pratiğe dökmekten haz alan öğrenti tipidir.

Finalde tam 100'luk kağıt çıkarmak istediğim için yedek kağıt aldığım doğrudur. Oysa vizelere çalışsam finalde 100 almak için hiç uğraşmam da neyse. :D

Hep boyleleri yuzunden sinavlardan yetersiz hissederek ciktim :(

Hadi bazı sınavlarda istenir, bölüme gore değişiklik gösterecek biçimde ama uni.2 deyken sınıftaki çocuğun 20. kağıdı istemesini unutamıyorum.. -mübalağa olabilir ama çoktu yani en az 10 rahat vardı - yahu ne yazdin o kadar jxjdj bileğin hic mi ağrımadi, ne bileyim nasil hizli yaziyorsun 2 saatte o kadar sayfa jxjxjd hoca olsam okumam :DD üstüne bir de basarım sıfırı jxjxj birkaç sayfada anlatamiyorsa olmamıştır zaten ;d ezberci insanlar işte..

Ortopedi'de 4 sayfa yazip 37 almistim.
Bu da böyle bir animdir...

Tarih sınavında 2 ya da 3 sayfa yazdım. 1. Dünya Savaşı'nı ne kadar özet geçebilirsem o kadar oldu. 90-100 beklerken 85 geldi. ♀
Süre de sınırlı olunca parmaklarım kopuyordu artık.

Ben sınav kağıdımın üzerine hapşırmış ve bütün bakterilerimi kağıda bırakmıştım. Mecburen istedik ek kağıdı.

Gıcık olduğum öğrenci tipi.

Bizde boş sayfa vermeyelim yarım sayfa dolduralım diye yukarı da ki soruların aynısını cevap olarak yazıp doldurmaya çalışıyorduk.

Üniversite ve daha sonrası için daima ek kağıt istedim. Çünkü bölüm ek kağıt istemeyi gerektiriyordu.
Tam bir azaptı. Sonra neden uzun yazıyon
Yılların alışkanlığı nasıl bırakam

Geri