Şimşek: Ülkemizi gri listeden çıkarmak için çaba gösteriyoruz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bak ne güzel senin gazını almış. Tayyib amacına erişmiş, başka bir sonuç da yok. Lafla herkese posta koyuyor ama iki gün sonra tükürdüğünü yalıyor. Amacı senin gibilerin gazını almak ve onlara hayal satmak. Geçmişte de benzeri tiyatrolara şahit olduk.
Bugün stadyuma giriş yasağı koydular ve dün akşam geri postaladılar. Neyse akşam stadta rahatca maç seyredeceğim.
Yaw hele bak hahaha.Gaz alımından dem vuruyor bide ;) Hazım sorunu olan bir kişinin tavsiyesi ne derece önem taşır biledim. Neyse şimdi muhatap olma çabası sanarsın. Bu sadece kalibren kadar konuş , alan boş diye donkişotluk yapma demek içindi...! Haklıyla kavga etmek duvarla pnpon oynamaya benzer, yorma kendini. Sonuçta çapın fındık kadar...

Ayılarla arandaki ilişkilere bizi bulaştırma.
Her şeyi üzerine alınma, sen işine bak sana her şey serbest.

Yaw hele bak hahaha.Gaz alımından dem vuruyor bide ;) Hazım sorunu olan bir kişinin tavsiyesi ne derece önem taşır biledim. Neyse şimdi muhatap olma çabası sanarsın. Bu sadece kalibren kadar konuş , alan boş diye donkişotluk yapma demek içindi...! Haklıyla kavga etmek duvarla pnpon oynamaya benzer, yorma kendini. Sonuçta çapın fındık kadar...
Krşke senin fındık kadar da olsa, malesef sıfır.

Bu sabah kara para aklama konusunda Murat Ağırel’in köşesinde fenomenlere dair yazıyordu. Soruşturmanın derinleştirileceği, işin içine artık MASAK’ın da girdiği, diğer isimlere de yansıyacağından söz ediyordu. Hatta direkt isim vermişti. Tayyar/Özlem Öz çiftine de soruşturma açılacağını yazmıştı. Dediği gibi oldu, demin ajanslara düştü;

“Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında açılan soruşturma ve Türk Ceza Kanunun öngördüğü cezalar şu şekilde;

1-Resmi Belgede Sahtecilik (TCK 204) suçu. Cezası 2 ila 5 yıl arası hapis.

2-Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak (TCK 220/1) suçu. Cezası 4 ila 8 yıl arası hapis.

3-Örgüte Üye Olmak (TCK 220/2) suçu. Cezası 2 ila 4 yıl hapis.

4-Malvarlığı Değerlerinin Gayrimeşru Kaynağını Gizlemek (TCK 282) suçu. Cezası 3 ila 7 yıl arası hapis.

Tüm bunlara ek olarak Vergi Usul Kanununa muhalefet suçundan da soruşturma başlatıldı.

Tabi ki bu cezalar davanın gidişatına göre cezayı hafifletici ya da cezayı artırıcı sebeplerin varlığına göre değişiklik gösterebilir.”

Kendi pisliklerini zor temizlerler. Önce kendilerinden başlamaları gerek.

1 ton altın sözü vardı oysa;

Vallahi bilmem ama bu bir değil iki değil bu ülkede hep mafya, dolandırıcılar, ülkeyi soyan siyasiler,...... pirim yapıyor, yeterki sonunda vatan millet sakarya de, bayrak inmez ezan susmaz de,.....
Karşı gelenler de vatanhaini oluyor. Demekki vatandaş bunları doğru ve gerekli buluyor. Daha beter olsunlar ahdhdjx

Ayol herkes ne kadar şey biliyo.
Liste falan yalan.
Yap doları 45 bak bakalım hangi pembiş listedesin. Hiç bir yapısal düzeltme yapmana gerek yok. Gavur parasına bakar. Neresi ucuzsa ve bol faiz veriyorsa oraya gider. Ekonomi koca bir yalandır.

Yani bugüne kadar yapanların yanına kar kaldı. Kim sorumlu ve hesap veriyor mu? Cevap koskoca bir hayır
Esas olarak Soylu döneminde listeye girmiştik. Kara para, uyuşturucu vs gibi şeyler nedeniyle. Yerlikaya’da şu anki ekonomi politikalarının ihtiyacı olarak göreve geldi. Hem ılımlı hem de bürokrat geleneğinden gelen biri. Yine de ben sorumluluğu tek başına kelin üstüne yıkmayı doğru bulmuyorum. Hepsi oradaydı, hepsinin de birbirinden haberi vardı. Bunun TR ekonomisine maliyeti yatırımların duraksaması, prestij kaybı, varsa giren paranın izlenmesi vs şeklinde oldu. Tabiki kimse hiçbir şey için hesap vermeyecek.

Esas olarak Soylu döneminde listeye girmiştik. Kara para, uyuşturucu vs gibi şeyler nedeniyle. Yerlikaya’da şu anki ekonomi politikalarının ihtiyacı olarak göreve geldi. Hem ılımlı hem de bürokrat geleneğinden gelen biri. Yine de ben sorumluluğu tek başına kelin üstüne yıkmayı doğru bulmuyorum. Hepsi oradaydı, hepsinin de birbirinden haberi vardı. Bunun TR ekonomisine maliyeti yatırımların duraksaması, prestij kaybı, varsa giren paranın izlenmesi vs şeklinde oldu. Tabiki kimse hiçbir şey için hesap vermeyecek.
Bunların tümü kollkektif suçlu, birinin diğerinden farkı yok. @kamil0920 ağam da yok ki gelsin savunsun.

Geri