Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
acilen bir türk kürt, iktidar muhalefet, bir futbol kavgası..
körler sağırlar birbirini ağırlar tadında bi dostane hava hissediliyor.
bu durum uzun zamandır vardı da forum el değiştirip bazı kararlar alınınca oluşan ortamla birlikte pik yaptıPostunuzdaki diğer kelimelerı alıntılamadım.
Bu durumu forum el değiştirdikden mi hissettiniz Yoksa ne zamandır bu durum sizde mevcutdu.
Sağoalsın cevabın için.forum el değiştirip bazı kararlar alınınca oluşan ortamla birlikte pik yaptı
bu durum uzun zamandır vardı da forum el değiştirip bazı kararlar alınınca oluşan ortamla birlikte pik yaptı
yani sır değil zaten, ortada. rica ederim.Bu cevabı vereceğinizi adım gibi tahmin etmiştim .
Özellıkle şu kısmı
Sağoalsın cevabın için.
var ol.
bu şeye benziyor; osmanlı döneminde medreselerde talebeler kavga ettiğinde, zayıf olan taraf mağlup olacağını anlayınca eline kur’an alıp kendine siper ederdi ki karşıdaki kişi vuramasın, çünkü vurursa darbe kuran’a gelecekti....Kendileri forum içi kamkicilik oynarken sorun yok (zamanında birbirlerinin arkasından demedikleri kalmamış) karşı taraf bunu yapınca sorun olmuş. Enteresan.🌹
İnsanın çok olduğu yerde her zaman kargaşa olur, forum da kaosların sevildiği bir yer. Zamanla yaşın verdiği olgunluk, belki de kaotik birkaç kişinin gitmesinin verdiği rahatlık insanları huzurlu hissettirmiş olabilir. Yine de tartışmalar ara sıra da olsa devam edecektir yapacak bir şey yok.
skjhYa Anna ya asiri gülüyorum. Deliricem imdaaaat xd
Konu 2020de acilmis 🤔
O zaman da mi kaoslar kavgalar vardi.
Bi cozemiyorum tam cozecekken yenisi cikiyor ya.
Neler yasamissiniz siz öyle kafami corba ettiniz 😄