şimdilerde forumda hakim olan dostane hava

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunlar görmek istediğimiz hareketler mi, belki. Aslında saçma sapan sarmayın o yeter. Dostluk beklentisinden ziyade, kendi kendimize takılmak istiyoruz.

Maşa istiyodun hani... ben çok şey istiyorum

Çok hızlı değişiyor bu forumda havalar

Ah keşke hep ponçik ponçik takılsak. Etraf mis gibi çiçek koksa. (:

Bi sigara uzatir misin?
Efkarlandim.

Hic muhatap olmadigin halde, gelip sarmasinlar yeter ya.
Ben kendi kendime surada soylenip gidiyorum zaten .p
Bir de arada sizin hayatlarinizda neler olup bitmis, onlari ogrenip mutlu oluyorum.
Nilu'nun akrabalarina guluyorum, hayat gecip gidiyor :d

W artık hikaye anlatmıyor bu durum hiç dostane değil.

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Dogru, onu bi hatirlatalim, artik ibretlik hikayesi mi kalmadi acaba .p

• Öpücük
Tepkiler: W
Bu forumda gormekten en cok mutlu oldugum durumdur.

Butun dunya kardes olsun herkes birbirine sarilsin gibi bir sacmalik degil tabi.

Belirli yasa gelmis bireyler olarak haz etmediklerimizi yoksayip gececegiz is bu kadar basit. Hakli haksiz bu gibi durumlarda subjektif olarak degerlendirilir her zaman.

@Aze ufak bir kivilcim dedigin seyi engellemek 5 saniye suruyor, biliyorsun degil mi? :)

Kaos istiyoruz, istenmeyen olaylar yaşansın istiyoruz, kan istiyoruz kannnnn... Kendi kendimize takılacak olsak twittera gideriz gardaş...
Ay şaka şaka skljslks sevelim sevilelim bugün bar yarın yoğuz

Bu tür ortamlarda topluluk genelinde bunu sağlamak/sağlamaya çalışmak gereksiz çaba olur. İnsanlar için karmaşa daha eğlenceli, tabi bunu itiraf edebilirler mi orası ayrı.

Dostane hava yoktur sevmediği insanlarla artık muhattap olmak istemeyenler vardır. Ama her şey ufak bir kıvılcıma bakar... Üzücü ama doğru yıllarca her forumda gördük bunu.
Tercümanım olur musun? Günlük 50 kuruş+yeşil fosforlu adidas eşofman

Geri