Şimdi hangi beyinsiz açıklayacak?

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Düşünün ki bir ülkede tamamı 10 milyon diyelim insan yaşıyor. Ve bu ülkenin inançlarına göre İnsan öldüğünde ceset bütünlüğü korunmalı yani organ nakli bağışı gibi şey çok az. Ama öyle bir şey var ki herkesin beyni duruyor.

İşte bu ülkede Bu nüfusa rağmen dünyanın en büyük deri ve organ Bankası mevcut.

Lütfen ama lütfen diyorum en güzel küfürleri Kendine layık gören bir tane beyinsiz bunu açıklasın. Şöyle bir şey var açıklayamıyorsa da şunu ispatlasın: bölge ülkelerinde veya dünyada mezar yeri bulunmadığı için insanlar defnedilmek üzere İsrail'e getiriliyor değil mi? Şimdi ana avrat küfür ederdim de artık bir şey demiyorum. Bunların soyu cibiliyeti bozuk. Bir kişi daha bana derse ki: Yapma, Bunlar da insandır Çok pis küfür ederim bilginiz olsun..!

Artık yahudi ve insanlık konusu kapandığına göre herkes baksın işine..!

Nolmuş yine ? (yazıyı okuyamadim )

Haklisin abi...hepimiz beyinsiziz.
Beyin olsa,burada ne isimiz olur idi.

Teokratik temel üzerine inşaa edilmişse? Hani hiç bir demokrasi sevdalısı bit yavrusu laiklik var demiyor. Biz bir yerde aldatılmışız ama neresi bulamadım.
Haklısın. Ülkelerin inancı olmamalı diye düzelteyim o zaman. Mesele laiklik meselesi değil, ideal olanı dile getirdim.

Bir insana doğduğu andan itibaren ağaç rengini kırmızı, güneşin ise lacivert olduğunu öğretirsen, onu eğitmen baya bir zaman alır. Filler gibi düşün, 3 tonluk bir fil zayıf bir ipi bile koparamaz. Bu beyinin olmadığını değil, koşullandığını gösterir. Demek ki algılatılmak istenileni en acımasız sorgulayacaksın ki kuklacıyı farkedebilirsin.

Biz değerlerimizi, ahlakımızı, yaşantımızı kimlerden ilham alarak binlerce yıldır var olmuşuz? Bugün bize unutturmamak istenen geçmişimiz de rahatsız oldukları neler acaba? Yabancı düşünce akımları, yaşam tarzları neden çok matahmış gibi anlatılıyor, hiç sorgulamaya yeltendiniz mi? Yoksa sorgulamaya başladığınız da kutsal insan yaşamı ve hürriyetinden mi, özgürce sevişmenin erdemlerinden mi bahsedildi? Bilge Kaan bir kitabesinde: Ey Türk, altta yağız yer delinmedikçe, üstte mavi gök basmasa senin ilini ve töreni kim bozabilir?... diye sormuş. Son sözünde yazayım bari.

TİTRE VE KENDİNE DÖN!

Geri