Şimdi hangi beyinsiz açıklayacak?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir insana doğduğu andan itibaren ağaç rengini kırmızı, güneşin ise lacivert olduğunu öğretirsen, onu eğitmen baya bir zaman alır. Filler gibi düşün, 3 tonluk bir fil zayıf bir ipi bile koparamaz. Bu beyinin olmadığını değil, koşullandığını gösterir. Demek ki algılatılmak istenileni en acımasız sorgulayacaksın ki kuklacıyı farkedebilirsin.

Biz değerlerimizi, ahlakımızı, yaşantımızı kimlerden ilham alarak binlerce yıldır var olmuşuz? Bugün bize unutturmamak istenen geçmişimiz de rahatsız oldukları neler acaba? Yabancı düşünce akımları, yaşam tarzları neden çok matahmış gibi anlatılıyor, hiç sorgulamaya yeltendiniz mi? Yoksa sorgulamaya başladığınız da kutsal insan yaşamı ve hürriyetinden mi, özgürce sevişmenin erdemlerinden mi bahsedildi? Bilge Kaan bir kitabesinde: Ey Türk, altta yağız yer delinmedikçe, üstte mavi gök basmasa senin ilini ve töreni kim bozabilir?... diye sormuş. Son sözünde yazayım bari.

TİTRE VE KENDİNE DÖN!
Abi tamam da,konumuz ile n'alakasi var?

Abi tamam da,konumuz ile n'alakasi var?
Beyin düşünme ise, herkes birşeyler düşünüyor, yani beyin aktif ama çoğu kökünden öyle kopmuş, hatırına getirmesi bile kendini aşığılaması gibi algılanır olmuş. İşte bunlar beynini saf dışı bırakmıştır. Yani artık beyini kullanmaya değil, sunulanı kullanmaya alıştırılmıştır. Bilmem anlatabildim mi?

Beyin düşünme ise, herkes birşeyler düşünüyor, yani beyin aktif ama çoğu kökünden öyle kopmuş, hatırına getirmesi bile kendini aşığılaması gibi algılanır olmuş. İşte bunlar beynini saf dışı bırakmıştır. Yani artık beyini kullanmaya değil, sunulanı kullanmaya alıştırılmıştır. Bilmem anlatabildim mi?
Aģam beynini saf dışı bırakanlar senin gibi asla sorgulayamıyor. Sorgulamak lugatlarında yok, sadece biat ediyorlar, liderleri siyaha beyaz deyince, dün söylediklerinin bugün tam tersini bile söyleyince alkış tutuyorlar. Sen bir dahisin, ülke için biçilmez bir kịymetsin,.......

Son düzenleme:
Abi genelde foruma girerken beynimi çıkarır gelirim ama bugün değişiklik yapıp beynimi alıp da geldim,tüh.
Söz,bir dahakine açıklarım.

Unutturmayacağım iyi okuyun.

Sözüm Ona dini inançlarına göre organın bağış yapmak yasak!
10 milyonluk nüfusa oranla Çin gibi Hindistan gibi Pakistan gibi ülkelerden daha fazla deri ve organ Bankası'na sahip İsrail'i nereye koyacaksınız?

Geri